Bestemming
Praktisch
In hotels worden zowel Vietnamese als Westerse gerechten geserveerd. Voor de lokale specialiteiten kun je bij klein straatrestaurantjes terecht. Hoe drukker het restaurant, hoe beter het vaak is.
In Vietnam wordt veel seafood geserveerd, maar ook vlees en kip zijn populair.
Een echte, lokale specialiteit is Pho: Soep getrokken van been, garnalen, gemberwortel en vissaus, met gekookte rijstnoedels, stukjes kip of rundvlees en kruiden, peper en citroensap. Cha gio, dunne rijstpannenkoek gevuld met krab, vermicelli, ui en ei zijn ook een echte delicatesse. Op vele plaatsen zijn belegde stokbroden te koop.
Als dessert is vers fruit aan te bevelen, zoals choi (banaan), du du (papaja), dua (kokosnoot) of xoai (mango).
Gratis annuleren bij vertrek vóór 1 december
Tot 6 weken voor vertrek en geldig voor IJsland en Noorwegen (m.u.v. scheepsreizen)
Bekijk reizen Meer informatie