Vietnam reizen

Afwisselend met een rijke cultuur

Scroll naar beneden om meer te ontdekken
play_arrow
 • Een boottocht door Halong Bay is één van de hoogtepunten tijdens een reis door Vietnam
 • Straatbeeld, Vietnam
 • Ninh Binh

Vietnam, gelegen op het schiereiland van Indochina, is inmiddels volop ontdekt als veelzijdige vakantiebestemming. Het rijke verleden, de authentieke stammen, fascinerende natuurschoon en bruisende steden geven ongekend veel mogelijkheden voor uw rondreis Vietnam. Lees verder...


Bij Vietnam reizen in het noorden spelen de magische natuur en authentieke bergvolkeren de hoofdrol. U kunt hier varen in de beroemde Halong Bay en een trektocht maken bij Sapa, een dorpje in de hooglanden van Vietnam. In het zuiden van Vietnam is Ho Chi Minh City een belangrijke bestemming, net als de Mekong Delta met de fotogenieke rijstvelden en kleurrijke markten op het water. Bijzonder overnachten doet u bijvoorbeeld in een Eco lodge zoals de prachtig gelegen Mai Chau Eco lodge.

Wilt u uw rondreis Vietnam uitbreiden met een bezoek aan een van de buurlanden? Onze reisexperts maken graag een reisvoorstel voor u inclusief CambodjaLaos of China.

VNC Asia Travel
Onze Vietnam reisexperts helpen u graag bij het samenstellen van uw individuele rondreis Vietnam en maken gebruik van ons grote aanbod aan mogelijkheden. Heeft u interesse in een internationale groepsreis Vietnam? Ook dit regelen de reisexperts van VNC Asia Travel graag voor u. Wilt u zelf uw Vietnam vakantie samenstellen? Laat u inspireren door een bestaande rondreis of leg uw wensen aan ons voor. VNC Asia Travel is namelijk dé specialist voor Vietnam reizen. VNC Asia Travel heeft al meer dan 40 jaar ervaring in het verzorgen van veelzijdige kwaliteitsreizen in Azië, geheel op maat. Een van onze reisexperts maakt graag een reisvoorstel voor u. Zij hebben Vietnam bezocht en kunnen u van alle benodigde informatie voorzien zodat u optimaal geniet van uw rondreis Vietnam!

Inklappen

Alles is mogelijk

Onze reisexperts kennen uw favoriete land op hun duimpje en helpen u graag met het samenstellen en boeken van uw reis.

Reisexpert Vietnam
Margreet Versteijlen Reisexpert

Wat ik heerlijk vind is om de Mekong delta per boot te verkennen. Varend langs de rivieroevers zie je vissers, kleine ambachtsfabriekjes en spelende kinderen.

Reviews - gemiddelde score voor Vietnam: 9.5/10 - Lees meer reviews »

  • Vietnam
   Review van 21 augustus 2017
   SCORE: 5/5

   "5 sterren omdat de reis compleet aan alle verwachtingen voldeed. Veel gezien, goede gids, voldoende rust, betrouwbare chauffeurs die altijd perfect op tijd waren,...

  • Vietnam
   Review van 3 juni 2016
   SCORE: 5/5

   "We hebben een prachtige reis gehad. De eerste dagen was onze koffer niet aanwezig. Niet prettig maar VNC was goed te bereiken en heeft ons geholpen. Hotels waren...

  • Vietnam
   Review van 24 mei 2016
   SCORE: 5/5

   "Wij hebben gene negatieve opmerkingen, alles was zeer goed geregeld."

DINGEN DIE JE GEDAAN MOET HEBBEN

Een kleine selectie van tips en bezienswaardigheden van onze medewerkers en reisleiders.

Employee
Like a local
Impression
Employee
Happy food
Impression
Employee
Homestay
Impression

Afbeeldingen (1/11)

Informatiedagen

Wilt u kennismaken met VNC Asia Travel of met een van onze bijzondere bestemmingen? U bent van harte welkom op ons kantoor in Arnhem, om de presentaties bij te wonen. Daarnaast worden er op verschillende plaatsen in het land informatiedagen gehouden. Het bijwonen van de presentaties is helemaal gratis, de koffie staat voor u klaar. Wél verzoeken wij u vooraf in te schrijven.

zaterdag 24 mrt
Locatie: Arnhem
Informatiedag Vietnam

Aanmelden

Bekijk meer informatiedagen

Reisbrochure VNC

Vraag onze gratis brochure aan

Tjokvol reisinspiratie, gewoon op uw deurmat.