Vietnam

Onze reizen naar Vietnam

Scroll naar beneden om meer te ontdekken
play_arrow
  • Een boottocht door Halong Bay is één van de hoogtepunten tijdens een reis door Vietnam
  • Straatbeeld, Vietnam
  • Ninh Binh

Vietnam is inmiddels volop ontdekt als interessante bestemming, die ook qua natuur en op cultureel gebied veel heeft te bieden. Vietnam heeft een rijk verleden waarvan vele monumenten getuigen. Lees verder...

De belangrijkste bestemmingen zijn in het noorden Hanoi, de Halong Baai en Sapa, in het centrum Hue, Danang en Hoi An, en in het zuiden Hochiminh-stad (Saigon). De rijstvelden van de Mekong Delta bieden een pittoresk platteland. In de berggebieden leven veel minderheden nog traditioneel. U treft in ons aanbod een grote diversiteit aan individuele reizen naar alle uithoeken van Vietnam, vaak in combinatie met omringende landen, en altijd aan uw persoonlijke wensen aan te passen.

VNC Asia Travel is dé specialist voor een reis in Vietnam. VNC Asia Travel heeft al meer dan 40 jaar ervaring in het verzorgen van veelzijdige kwaliteitsreizen in Azië, geheel op maat. VNC Asia Travel was in Nederland de eerste die reizen naar Vietnam aanbood. De specialisten van VNC hebben alle prachtige gebieden van Vietnam doorgereisd om u te voorzien van alle informatie voor een droomvakantie Vietnam.

Inklappen

Alles is mogelijk

Onze reisexperts kennen uw favoriete land op hun duimpje en helpen u graag met het samenstellen en boeken van uw reis.

Reisexpert Vietnam
Margreet Versteijlen Reisexpert

Wat ik heerlijk vind is om de Mekong delta per boot te verkennen. Varend langs de rivieroevers zie je vissers, kleine ambachtsfabriekjes en spelende kinderen.

DINGEN DIE JE GEDAAN MOET HEBBEN

Een kleine selectie van tips en bezienswaardigheden van onze medewerkers en reisleiders.

Employee
Like a local
Impression
Employee
Happy food
Impression
Employee
Homestay
Impression

Afbeeldingen (1/11)

Informatiedagen

Wilt u kennismaken met VNC Asia Travel of met een van onze bijzondere bestemmingen? U bent van harte welkom op onze nieuwe thuisbasis, ons kantoor in Arnhem, om een van de presentaties bij te wonen. Daarnaast worden er op verschillende plaatsen in het land informatiedagen gehouden. Het bijwonen van de presentaties is helemaal gratis, de koffie staat voor u klaar. Wél verzoeken wij u vooraf in te schrijven.

zaterdag 1 okt
Locatie:
in het VNC kantoor in Arnhem

Aanmelden

Bekijk meer informatiedagen

Vraag onze gratis brochure aan

Tjokvol reisinspiratie, gewoon op uw deurmat.