Liever je plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 026 3030 160 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen je tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

VNC Asia Travel hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Coronavirus

Het zijn bijzondere tijden. We begrijpen dan ook heel goed dat je zorgen hebt over je reis(plannen). Ook wij, als reisorganisatie, hebben veel vraagtekens. En de verwachting is niet dat die van vandaag op morgen zomaar op zullen lossen. Maar we zetten ondertussen wél alles op alles om klanten te helpen waar we kunnen. Daarvoor staan we onder andere continu in contact met het ANVR, de SGR en de instanties.

Onze collega’s werken momenteel – vanuit huis – met man en macht om alle telefoontjes en e-mails te beantwoorden. De boodschap die we onze klanten geven is afhankelijk van de vertrekdatum én de bestemming. Als richtlijn (let op: hierop zijn dus uitzonderingen mogelijk!) kun je de onderstaande scenario’s aanhouden:  

Vertrek tot en met 30 april:

Je reis gaat niet door. Hoe jammer we dat ook vinden. We nemen zo snel mogelijk persoonlijk contact met je op (of hebben dat al gedaan) om te kijken of we je reis om kunnen boeken. Heb je nu al vragen? Dan kun je uiteraard ook contact met ons opnemen.

Vertrek tussen 1 mei en 1 juni:

Je reis gaat, zoals het er nu naar uitziet, gewoon door. Maar we snappen ook dat de situatie voor jou als reiziger momenteel heel onzeker is. De situatie verandert helaas sneller dan het licht en dus zijn we gebonden aan de informatie die we op dít moment hebben.

Vertrek ná 1 juni:

Je reis gaat door. Mochten er zaken zijn die de situatie veranderen, dan laten we je dat zo snel mogelijk weten.

We begrijpen, nogmaals, heel goed dat je vragen hebt. Stel die dus vooral. Je kunt een mailtje sturen naar reizen@vnc.nl of bellen naar 026 303 0160. Bedankt voor je begrip!

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe