Liever je plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 026 3030 160 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen je tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

VNC Asia Travel hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Coronavirus

Lastig, die onzekerheid. Maar daar hebben we iets op bedacht: de VNC Omboekgarantie. Boek je nu een reis dan kun je tot 60 dagen voor vertrek kosteloos omboeken naar een andere datum of bestemming. 

Dus ga je toch liever naar Vietnam? Of verplaats je je reis liever naar volgend jaar zomer? Wij boeken je reis gratis om.

Code oranje
Is er ineens code oranje op je bestemming? Ook dan zit je goed, want binnen 30 dagen voor vertrek kun je kosteloos omboeken of annuleren.

Corona en onze reizen
Natuurlijk laten wij niets aan het toeval over. En we willen ook niet voorbarig reizen afzeggen. Wij zitten dan ook bovenop alle ontwikkelingen, zowel voor onze bestemmingen als in Nederland. Voor de meeste landen worden op dit moment niet-essentiële reizen ontraden (code oranje). Er is geen zicht op een duidelijke einddatum daarvoor. 

Als u bij ons een reis hebt geboekt houden wij u op de hoogte en nemen we ruim voor vertrek contact op om u te informeren of deze wel of niet door kan gaan. Natuurlijk volgen wij de richtlijnen van het Ministerie van Buitenlandse Zaken, het ANVR en het SGR. De gezondheid verliezen wij niet uit het oog, want die blijft leidend.

Heb je nog vragen over je geboekte reis of heb je plannen om op reis te gaan maar wil je eerst het één en ander weten? Bel of mail ons dan gerust. De reisexperts staan te popelen om je te helpen.

Deze pagina is voor het laatst geüpdatet op 11 augustus 2020.

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Gerust op reis?

Tot 60 dagen voor vertrek gratis omboeken. Code oranje? Binnen 30 dagen voor vertrek gratis omboeken of annuleren.

Reizen bekijken Lees meer