Zuid-Korea

Eeuwenoude cultuur

Scroll naar beneden om meer te ontdekken
play_arrow
 • Seoul, Bongeunsa Tempel
 • Jeju, strand
 • Seoraksan

Zuid-Korea staat vooral bekend om zijn industrie; minder bekend is dat het een land is met een eeuwenoude cultuur, keizerlijke monumenten en prachtig gelegen tempels. Perfecte ingrediënten voor een bijzondere Zuid-Korea-vakantie! Lees verder...

Het Korean Folk Village is als dagtocht toe te voegen aan je rondreis Zuid-Korea. Bezoek zeker ook het dorp Panmunjom, dat aan de grens ligt en een uitkijk biedt over Noord-Korea. In het centrum van het land tref je prachtige natuurparken met mooi gelegen tempels aan, onder andere Seoraksan en Songnisan. Aan de zuidoostkust ligt de historische stad Gyeongju, met talrijke monumenten die aan het roemrijke verleden herinneren. Seoul is de moderne hoofdstad van Zuid-Korea, en heeft ook veel oude bezienswaardigheden, zoals het Gyeongbok-paleis.

Je vakantie Zuid-Korea is goed te combineren met Japan. Ook is een combinatie met Noord-Korea mogelijk, mits je je reis start in Noord-Korea en vervolgens via Beijing naar Zuid-Korea reist. Onze reisexperts weten dit perfect voor je te organiseren.

VNC Asia Travel
Onze Zuid-Korea-reisexperts helpen je graag bij het samenstellen van je individuele rondreis Zuid-Korea en maken gebruik van ons grote aanbod aan mogelijkheden. Heb je interesse in een internationale groepsreis Zuid-Korea? Ook dit regelen de reisexperts van VNC Asia Travel graag voor je. Wil je zelf je Zuid-Korea-vakantie samenstellen? Laat je inspireren door een bestaande rondreis of leg je wensen aan ons voor. VNC Asia Travel is namelijk dé specialist voor je rondreis Zuid-Korea. VNC Asia Travel heeft al meer dan 40 jaar ervaring in het verzorgen van veelzijdige kwaliteitsreizen in Azië, geheel op maat. Zuid-Korea zit al meer dan 25 jaar in ons programma. Een van onze reisexperts maakt graag een reisvoorstel voor je. Zij hebben Zuid-Korea bezocht en kunnen je van alle benodigde informatie voorzien zodat je optimaal geniet van je Zuid-Korea-vakantie.

Inklappen

Alles is mogelijk

Onze specialisten kennen je favoriete land op hun duimpje en helpen je graag met het samenstellen en boeken van je reis.

Reisexpert Zuid-Korea
Joke ter Weele Reisexpert

Als wandelaar kon ik in Zuid-Korea kiezen uit vele mooie natuurparken met korte en lange bergwandelroutes. Ook Koreanen trekken in het weekend de natuur in, het liefst om op een bergtop de zon te zien opkomen.

Reviews - gemiddelde score voor Zuid-Korea: 9.1/10 - Lees meer reviews »

  • Zuid-Korea
   Review van 6 november 2017
   SCORE: 5/5

   "Japan is een prachtig land. Heeft alles, van lekker eten tot mooi landschap tot een indrukwekkende geschiedenis. Echt de moeite waard. "

  • Zuid-Korea
   Review van 5 januari 2017
   SCORE: 4/5

   "De Zuid-Korea rondreis die wij via VNC boekten was prima georganiseerd en de aansluitende verlengde hotelboeking was goed geregeld. Aanvullende info over het land...

  • Zuid-Korea
   Review van 28 oktober 2016
   SCORE: 4/5

   "We hebben de samengestelde reis heel goed gevonden en een prima reis gehad in Korea."

  • Zuid-Korea
   Review van 22 augustus 2016
   SCORE: 5/5

   "Zuid-Korea is een prachtig land en de bevolking is heel behulpzaam en vriendelijk. Het treinverkeer verloopt uitzonderlijk goed, zonder vertraging. Het land is...

  • Zuid-Korea
   Review van 15 juli 2016
   SCORE: 5/5

   "De reis voldeed volledig aan mijn verwachtingen en mijn wensen. "

  • Zuid-Korea
   Review van 10 juni 2016
   SCORE: 5/5

   "Zuid Korea heeft zich toeristisch sterk ontwikkeld de laatste decennia, bezienswaardigehden zijn goed bereikbaar. De Koreanen die wij ontmoet hebben zijn zonder...

DINGEN DIE JE GEDAAN MOET HEBBEN

Een kleine selectie van tips en bezienswaardigheden van onze medewerkers en reisleiders.

Employee
Naar Panmunjom
Impression
Employee
Tempelovernachting
Impression
Employee
Vis eten in Busan
Impression

Afbeeldingen (1/12)

Informatiedagen

Wil je kennismaken met VNC Asia Travel of met een van onze bijzondere bestemmingen? Je bent van harte welkom op ons kantoor in Arnhem om de presentaties bij te wonen. Daarnaast worden er op verschillende plaatsen in het land informatiedagen gehouden. Het bijwonen van de presentaties is helemaal gratis en de koffie staat klaar. Wél verzoeken wij je om je vooraf in te schrijven.

Bekijk informatiedagen

Reisbrochure VNC

Vraag onze gratis brochure aan

Tjokvol reisinspiratie, gewoon op je deurmat.