Zuid-Korea

Eeuwenoude cultuur

Scroll naar beneden om meer te ontdekken
play_arrow
 • Seoul, Bongeunsa Tempel
 • Jeju, strand
 • Seoraksan

Zuid-Korea staat vooral bekend om zijn industrie; minder bekend is dat het een land is met een eeuwenoude cultuur, keizerlijke monumenten en prachtig gelegen tempels. Perfecte ingrediënten voor een bijzondere Zuid-Korea vakantie! Lees verder...

Het Korean Folk Village is als dagtocht toe te voegen aan uw rondreis Zuid-Korea. Bezoek zeker ook het dorp Panmunjom, dat aan de grens ligt en een uitkijk biedt over Noord-Korea. In het centrum van het land treft u prachtige natuurparken met mooi gelegen tempels aan, onder andere Seoraksan en Songnisan. Aan de zuidoostkust ligt de historische stad Gyeongju, met talrijke monumenten die aan het roemrijke verleden herinneren. Seoul is de moderne hoofdstad van Zuid-Korea, en heeft ook veel oude bezienswaardigheden, zoals het Gyeongbok Paleis.

Uw vakantie Zuid-Korea is goed te combineren met Japan. Ook is een combinatie met Noord-Korea mogelijk, mits u uw reis start in Noord-Korea en vervolgens via Beijing naar Zuid-Korea reist. Onze reisexperts weten dit perfect voor u te organiseren.

VNC Asia Travel
Onze Zuid-Korea reisexperts helpen u graag bij het samenstellen van uw individuele rondreis Zuid-Korea en maken gebruik van ons grote aanbod aan mogelijkheden. Heeft u interesse in een internationale groepsreis Zuid-Korea? Ook dit regelen de reisexperts van VNC Asia Travel graag voor u. Wilt u zelf uw Zuid-Korea vakantie samenstellen? Laat u inspireren door een bestaande rondreis of leg uw wensen aan ons voor. VNC Asia Travel is namelijk dé specialist voor uw rondreis Zuid-Korea. VNC Asia Travel heeft al meer dan 40 jaar ervaring in het verzorgen van veelzijdige kwaliteitsreizen in Azië, geheel op maat. Zuid-Korea zit al meer dan 25 jaar in ons programma. Een van onze reisexperts maakt graag een reisvoorstel voor u. Zij hebben Zuid-Korea bezocht en kunnen u van alle benodigde informatie voorzien zodat u optimaal geniet van uw Zuid-Korea vakantie.

Inklappen

Alles is mogelijk

Onze reisexperts kennen uw favoriete land op hun duimpje en helpen u graag met het samenstellen en boeken van uw reis.

Reisexpert Zuid-Korea
Claudia Tanamal Reisexpert

Het leukste aan Zuid-Korea vind ik de mix van modern en traditioneel. De behulpzame Koreanen helpen je zo op weg per supersnelle trein of bus naar een afgelegen natuurpark of traditionele boeddhistische tempel.

Reviews - gemiddelde score voor Zuid-Korea: 9.0/10 - Lees meer reviews »

  • Zuid-Korea
   Review van 5 januari 2017
   SCORE: 4/5

   "De Zuid-Korea rondreis die wij via VNC boekten was prima georganiseerd en de aansluitende verlengde hotelboeking was goed geregeld. Aanvullende info over het land...

  • Zuid-Korea
   Review van 28 oktober 2016
   SCORE: 4/5

   "We hebben de samengestelde reis heel goed gevonden en een prima reis gehad in Korea."

  • Zuid-Korea
   Review van 4 oktober 2016
   SCORE: 4/5

   "Een op maat gemaakte reis naar Zuid- Korea was prima georganiseerd, treintickers en hotels waren in orde en de documentatie en informatie waren nuttig en handig."

  • Zuid-Korea
   Review van 15 juli 2016
   SCORE: 5/5

   "De reis voldeed volledig aan mijn verwachtingen en mijn wensen. "

  • Zuid-Korea
   Review van 10 juni 2016
   SCORE: 5/5

   "Zuid Korea heeft zich toeristisch sterk ontwikkeld de laatste decennia, bezienswaardigehden zijn goed bereikbaar. De Koreanen die wij ontmoet hebben zijn zonder...

  • Zuid-Korea
   Review van 31 mei 2016
   SCORE: 5/5

   "Prachtige aanvulling opof voorafgaand aan een Japan reis. "

DINGEN DIE JE GEDAAN MOET HEBBEN

Een kleine selectie van tips en bezienswaardigheden van onze medewerkers en reisleiders.

Employee
Naar Panmunjom
Impression
Employee
Tempelovernachting
Impression
Employee
Vis eten in Busan
Impression

Afbeeldingen (1/12)

Informatiedagen

Wilt u kennismaken met VNC Asia Travel of met een van onze bijzondere bestemmingen? U bent van harte welkom op ons kantoor in Arnhem, om de presentaties bij te wonen. Daarnaast worden er op verschillende plaatsen in het land informatiedagen gehouden. Het bijwonen van de presentaties is helemaal gratis, de koffie staat voor u klaar. Wél verzoeken wij u vooraf in te schrijven.

Bekijk informatiedagen

Reisbrochure VNC

Vraag onze gratis brochure aan

Tjokvol reisinspiratie, gewoon op uw deurmat.