Liever je plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 026 3030 160 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen je tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

VNC Asia Travel hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Jouw bewaarde reizen

Trips

Zuid-Korea
Eeuwenoude cultuur

Terug
Kies een pagina:

Zuid-Korea zal je verrassen vanwege de eeuwenoude cultuur en de prachtig gelegen tempels. Dit maakt het, samen met de vriendelijke mensen, tot een bestemming die je niet mag missen.

Seoul is de moderne hoofdstad van het land en heeft ook veel oude bezienswaardigheden, zoals het Gyeongbok-paleis. Panmunjom ligt aan de grens en hier kun je uitkijken over Noord-Korea. In het centrum van het land zijn prachtige natuurparken met mooi gelegen tempels, o.a. Seoraksan en Songnisan. Aan de zuidoostkust ligt de historische stad Gyeongju, met talrijke monumenten die aan het roemrijke verleden herinneren.

In Zuid-Korea zijn goede hotels in vele klassen. Ervaar ook de traditie. Bij een nacht in een traditionele Hanok, Yogwan of Minbak slaapt u op een matras op de grond, maar in de koudere maanden wel comfortabel op een ondol, de traditionele vloerverwarming in Koreaanse woningen en accommodaties.

Een Koreaanse maaltijd is niet compleet zonder schaaltje kimchi, dat zal iedere Koreaan beamen. Één keer in het najaar helpt de hele familie met het maken van dit deze pittig gekruide koolsla aangemaakt met veel knoflook en rode peper. De kimchi wordt in grote potten bewaard en is makkelijk een jaar houdbaar.

Gratis annuleren bij vertrek vóór 1 december

Tot 6 weken voor vertrek en geldig voor IJsland en Noorwegen (m.u.v. scheepsreizen)

Bekijk reizen Meer informatie

Videobellen?

Je wilt met ons videobellen. Goed idee! Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op voor een datum en tijdstip.