Taiwan reizen

Verrassend en afwisselend

Scroll naar beneden om meer te ontdekken
play_arrow
 • Sun Moon Lake
 • Skyline Taipei
 • Taiwan, Opera tijdens festival

De traditionele Chinese cultuur, het mooie landschap en de Nederlandse geschiedenis (overblijfselen uit de tijd van de VOC), dat is wat je te wachten staat bij de Taiwan-reizen van VNC Asia Travel. Lees verder...

Het eiland Taiwan heeft een goede infrastructuur en is niet al te groot (vergelijkbaar met Nederland). Hierdoor is het een ideaal eiland om per eigen huurauto een rondreis Taiwan te maken. Ook is het mogelijk om diverse individuele tours te boeken of aan te sluiten bij een internationale groepsreis Taiwan.

Welke reisvorm je ook kiest voor je rondreis Taiwan, de veelzijdigheid van het eiland zal je zeker verrassen. Dompel je onder in een van de vele heetwaterbronnen, beklim de Yu Shan, de hoogste piek in Noordoost-Azië (3952 meter) of ontdek al snorkelend de koraalbossen bij Green Island. Er zijn maar liefst zes nationale parken in Taiwan. Voeg zeker de spectaculaire Taroko-kloof toe aan je Taiwan-vakantie. Houd je van tempels? Haal je hart op tijdens een bezoek aan Tainan, de oudste stad van het eiland en ook wel 'stad van 100 tempels' genoemd. Het spectaculaire uitzicht bewonderen vanaf de Taipei 101, tot voor kort het hoogste gebouw ter wereld, is ook een niet te missen hoogtepunt in de hoofdstad van Taiwan.

Je Taiwan-vakantie combineren met een rondreis China? Dit is een prachtige optie, onze reisexperts adviseren je graag.

VNC Asia Travel
Onze Taiwan-reisexperts helpen je graag bij het samenstellen van een individuele rondreis Taiwan. Wil je zelf je Taiwan-vakantie samenstellen? Laat je inspireren door een bestaande rondreis of leg je wensen aan ons voor. VNC Asia Travel is namelijk dé specialist voor Taiwan-reizen. VNC Asia Travel heeft al meer dan 40 jaar ervaring in het verzorgen van veelzijdige kwaliteitsreizen in Azië, geheel op maat. Onze reisexperts maken graag een reisvoorstel voor je. Zij hebben Taiwan bezocht en kunnen je van alle benodigde informatie voorzien zodat je optimaal geniet van je Taiwan-vakantie!

Inklappen

Alles is mogelijk

Onze specialisten kennen je favoriete land op hun duimpje en helpen je graag met het samenstellen en boeken van je reis.

Reisexpert Taiwan
Nathalie de Leeuw Reisexpert

Voor de lekkerste thee moet je naar Taiwan. De wereldberoemde Taiwanese Oolong thee is mijn persoonlijke favoriet. Als je door de bergen rijdt moet je zeker een kijkje nemen bij een theeplantage om te proeven.

Reviews - gemiddelde score voor Taiwan: 8.7/10 - Lees meer reviews »

  • Taiwan
   Review van 3 oktober 2017
   SCORE: 5/5

   "De reis was verrassend anders als verwacht. Goed georganiseerd en goed programma. Voldoende mogelijkheden om zelf uit eten te gaan."

  • Taiwan
   Review van 31 augustus 2017
   SCORE: 5/5

   "Mooi land, leuke guesthouses en hotels, vriendelijke mensen, niet veel toeristen maar te warm in de zomer....."

  • Taiwan
   Review van 8 december 2016
   SCORE: 4/5

   "Heel mooi land als je houd van natuur en van diversiteit van eten. Zeer vriendelijke en behulpzame mensen."

  • Taiwan
   Review van 10 mei 2016
   SCORE: 4/5

   "Taiwan is een prima georganiseerd land maar we waren toch blij de hotels via VNC geboekt te hebben. Leuke keuzes die je o.a. door de verborgen locaties zelf niet...

  • Taiwan
   Review van 4 december 2015
   SCORE: 4/5

   "De reis staat goed omschreven en je krijgt waar voor je geld"

  • Taiwan
   Review van 13 november 2015
   SCORE: 5/5

   "Het was een prachtige reis en goed georganiseerd. Japan is een bijzonder land. Volgend jaar hopen we weer zo'n mooie reis te maken."

DINGEN DIE JE GEDAAN MOET HEBBEN

Een kleine selectie van tips en bezienswaardigheden van onze medewerkers en reisleiders.

Employee
Huur een fiets
Impression
Employee
Bezoek een VOC fort
Impression
Employee
Tempelovernachting
Impression
Employee
Treinreis door de bergen
Impression

Afbeeldingen (1/11)

Informatiedagen

Wil je kennismaken met VNC Asia Travel of met een van onze bijzondere bestemmingen? Je bent van harte welkom op ons kantoor in Arnhem om de presentaties bij te wonen. Daarnaast worden er op verschillende plaatsen in het land informatiedagen gehouden. Het bijwonen van de presentaties is helemaal gratis en de koffie staat klaar. Wél verzoeken wij je om je vooraf in te schrijven.

Bekijk informatiedagen

Reisbrochure VNC

Vraag onze gratis brochure aan

Tjokvol reisinspiratie, gewoon op je deurmat.