Taiwan reizen

Verrassend en afwisselend

Scroll naar beneden om meer te ontdekken
play_arrow
 • Sun Moon Lake
 • Skyline Taipei
 • Taiwan, Opera tijdens festival

De traditionele Chinese cultuur, het mooie landschap en de Nederlandse geschiedenis (overblijfselen van de tijd van de VOC). Dat is wat u te wachten staat bij de Taiwan reizen van VNC Asia Travel. Lees verder...

Het eiland Taiwan heeft een goede infrastructuur en is niet al te groot (vergelijkbaar met Nederland). Hierdoor is het een ideaal eiland om per eigen huurauto een rondreis Taiwan te maken. Ook is het mogelijk om diverse individuele tours te boeken of aan te sluiten bij een internationale groepsreis Taiwan.

Welke reisvorm u ook kiest voor uw rondreis Taiwan, de veelzijdigheid van het eiland zal u zeker verrassen. Dompel u onder in een van de vele heetwaterbronnen, beklim de Yu Shan, de hoogste piek in Noordoost Azië (3,952 meter) of ontdek al snorkelend de koraalbossen bij Green Island. Er zijn maar liefst zes nationale parken in Taiwan. Voeg zeker de spectaculaire Taroko Kloof toe aan uw Taiwan vakantie. Houdt u van tempels? Haal u hart op tijdens een bezoek aan Tainan, de oudste stad van het eiland en ook wel "stad van 100 tempels" genoemd. Het spectaculaire uitzicht bewonderen vanaf de Taipei 101, tot voor kort het hoogste gebouw ter wereld, is ook een niet te missen hoogtepunt in de hoofdstad van Taiwan.

Uw Taiwan vakantie combineren met een rondreis China? Dit is een prachtige optie, onze reisexperts adviseren u graag.

VNC Asia Travel
Onze Taiwan reisexperts helpen u graag bij het samenstellen van uw individuele rondreis Taiwan. Wilt u zelf uw Taiwan vakantie samenstellen? Laat u inspireren door een bestaande rondreis of leg uw wensen aan ons voor. VNC Asia Travel is namelijk dé specialist voor Taiwan reizen. VNC Asia Travel heeft al meer dan 40 jaar ervaring in het verzorgen van veelzijdige kwaliteitsreizen in Azië, geheel op maat. Een van onze reisexperts maakt graag een reisvoorstel voor u. Zij hebben Taiwan bezocht en kunnen u van alle benodigde informatie voorzien zodat u optimaal geniet van uw Taiwan vakantie!

Inklappen

Alles is mogelijk

Onze reisexperts kennen uw favoriete land op hun duimpje en helpen u graag met het samenstellen en boeken van uw reis.

Reisexpert Taiwan
Claudia Tanamal Reisexpert

Het leukste in Taipei vind ik de Ningxia avondmarkt. Het is er gezellig druk, je koopt er de gekste prullaria en souvenirs, en je kunt er bijzonder exotische Taiwanese snacks proberen.

Reviews - gemiddelde score voor Taiwan: 8.5/10 - Lees meer reviews »

  • Taiwan
   Review van 31 augustus 2017
   SCORE: 5/5

   "Mooi land, leuke guesthouses en hotels, vriendelijke mensen, niet veel toeristen maar te warm in de zomer....."

  • Taiwan
   Review van 8 december 2016
   SCORE: 4/5

   "Heel mooi land als je houd van natuur en van diversiteit van eten. Zeer vriendelijke en behulpzame mensen."

  • Taiwan
   Review van 26 mei 2016
   SCORE: 4/5

   "We hebben een superreis gehad en gaan wellicht nog eens terug!"

  • Taiwan
   Review van 4 december 2015
   SCORE: 4/5

   "De reis staat goed omschreven en je krijgt waar voor je geld"

  • Taiwan
   Review van 13 november 2015
   SCORE: 5/5

   "Het was een prachtige reis en goed georganiseerd. Japan is een bijzonder land. Volgend jaar hopen we weer zo'n mooie reis te maken."

DINGEN DIE JE GEDAAN MOET HEBBEN

Een kleine selectie van tips en bezienswaardigheden van onze medewerkers en reisleiders.

Employee
Huur een fiets
Impression
Employee
Bezoek een VOC fort
Impression
Employee
Tempelovernachting
Impression
Employee
Treinreis door de bergen
Impression

Afbeeldingen (1/11)

Informatiedagen

Wilt u kennismaken met VNC Asia Travel of met een van onze bijzondere bestemmingen? U bent van harte welkom op ons kantoor in Arnhem, om de presentaties bij te wonen. Daarnaast worden er op verschillende plaatsen in het land informatiedagen gehouden. Het bijwonen van de presentaties is helemaal gratis, de koffie staat voor u klaar. Wél verzoeken wij u vooraf in te schrijven.

Bekijk informatiedagen

Reisbrochure VNC

Vraag onze gratis brochure aan

Tjokvol reisinspiratie, gewoon op uw deurmat.