Liever je plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 026 3030 160 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen je tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

VNC Asia Travel hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Jouw bewaarde reizen

Trips

Reis boeken

Op al onze reizen zijn de ANVR-reisvoorwaarden van toepassing. Daarnaast zijn wij aangesloten bij het SGR en deelnemer aan het Calamiteitenfonds. Ook zetten wij hier nog eens duidelijk uiteen met welke eventuele extra kosten je te maken krijgt als je bijvoorbeeld je reis wilt wijzigen of annuleren.

Boeken

Je kunt je reis telefonisch of per e-mail, maar natuurlijk ook online boeken. Na boeking betaal je 25% van de reissom aan. Als voor bepaalde reizen een andere aanbetaling is vereist zullen wij dit voorafgaand aan de boeking vermelden. Tegelijk met de aanbetaling dient, indien van toepassing, de verschuldigde premie voor de annuleringsverzekering te worden voldaan. Het restant van de reissom moet uiterlijk 6 weken voor vertrek zijn voldaan.

Bij de reissom inbegrepen

Bij VNC Asia Travel zie je per reis duidelijk wat bij de reis is inbegrepen en wat niet. In de reissom zijn alle onvermijdelijke toeslagen en kosten inbegrepen. . Alle luchthavenbelastingen, SGR bijdrage, reserveringskosten, bijdrage Calamiteitenfonds, maar ook als het ontbijt of andere maaltijden in de reissom zijn opgenomen vind je dat gemakkelijk terug. Ook staat per reis aangegeven welke excursies in de reissom zijn inbegrepen.

Wijzigingskosten

Voor het wijzigen van een bestaande reservering betaal je €35,- wijzigingskosten. 

Uitrusting en gezondheid

Voor sommige van onze reizen is een goede uitrusting en kleding van groot belang. Heb je hier vragen over, bel ons dan even. Voor de aanschaf ervan verwijzen wij je naar de gerenommeerde buitensportzaken. Heb je bepaalde gezondheidsproblemen, dan raden wij je aan vóór boeking met je huisarts te overleggen. Neem bij twijfel even contact op met ons, zodat wij met je kunnen bekijken wat mogelijk is.

Voorbehoud

De meest actuele prijzen vind je op onze website. Artikel 4 van de ANVR-reisvoorwaarden staat ons toe wijzigingen in de vervoerskosten (inclusief brandstofkosten) en verschuldigde belastingen door te berekenen. Als het even kan proberen we dat natuurlijk te vermijden. 

---

Gratis annuleren bij vertrek vóór 1 december

Tot 6 weken voor vertrek en geldig voor IJsland en Noorwegen (m.u.v. scheepsreizen)

Bekijk reizen Meer informatie

Videobellen?

Je wilt met ons videobellen. Goed idee! Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op voor een datum en tijdstip.