Liever je plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 026 3030 160 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen je tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

VNC Asia Travel hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Nepal

Kenmerkend voor Nepal zijn de statige pieken van de Himalaya. Oog in oog staan met de Mount Everest is dan ook onbeschrijflijk. Maar een rondreis Nepal omvat ook het ervaren van eeuwenoude culturele tradities en genieten van de gastvrijheid.

De belangrijkste culturele bestemmingen van Nepal liggen in de Kathmandu Vallei. Kathmandu, de hoofdstad van Nepal, en de oude koningssteden Bhaktapur en Patan mogen niet ontbreken in een rondreis Nepal. In het zuiden van het land is Chitwan National Park een fraaie natuurbestemming. Grote kans dat je in dit ongerepte gebied de gepantserde Chitwan neushoorn treft. De stad Pokhara is de toegangspoort voor trektochten in de bergen. Er is altijd wel een trektocht in het Annapurna gebergte die past in je rondreis Nepal.

Tijdens je Nepal vakantie kom je in aanraking met intrigerende rituelen rondom het Hindoeïsme en Boeddhisme. 81% van de inwoners belijdt het Hindoeïsme. Ook het Boeddhisme is belangrijk; Lumbini, een dorp in het zuiden van Nepal, is de geboorteplaats van Boeddha. 11% van de inwoners is 11% Boeddhistisch.

Onze voorbeeldreizen in Nepal

We hebben 3 voorbeeldreizen voor je. Liever zélf je reis samenstellen? Dat kan natuurlijk ook. Al onze reizen zijn op maat te maken.

Onze reizen

Direct boeken of liever maatwerk?

Anne VandeScheur

Reisexpert

Liever een reis op maat?

Dat kan! De voorbeeldreizen hierboven heten niet voor niets zo. Het zijn - je raadt het al - maar voorbeelden. Al onze reizen zijn dus helemaal op maat te maken.

Mijn wensen doorgeven
  • VNC review
    Review van 21-02-2017
    "We hebben een geweldige vakantie gehad. Complimenten aan Axis. Goede gidsen/chauffeur. 100% nakomen van afspraken met de nodige flexibiliteit, zoals aanpassen trekking naar Australian Camp! We zijn zijn gewoon super tevreden."

Dingen

die je gedaan moet hebben

14 Dec 2016 - Nepal

Het authentieke platteland van Nepal

Tijdens mijn Nepal reis die ik afgelopen november samen met... Lees verder

23 Sep 2016 - Nepal

Kathmandu, cultureel en culinair genieten

Twee giechelmeisjes die Engels met mij wilden oefenen, een v... Lees verder

14 Jul 2016 - Nepal

De 5 hoogtepunten van mijn Annapurna trekking in yogabroek

Bibberend van de kou stond ik buiten, in het donker, met een... Lees verder

Gerust op reis?

Tot 60 dagen voor vertrek gratis omboeken.

En is er ineens code oranje op je bestemming? Dan mag je binnen 30 dagen voor vertrek gratis omboeken of annuleren. Fijne gedachte, toch?

Bestel onze brochure

Thuis op je gemak door onze bestemmingen bladeren.

Die wil ik

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Gerust op reis?

Tot 60 dagen voor vertrek gratis omboeken. Code oranje? Binnen 30 dagen voor vertrek gratis omboeken of annuleren.

Reizen bekijken Lees meer