Nepal reizen

Himalaya hooggebergte en eeuwenoude tempels

Scroll naar beneden om meer te ontdekken
play_arrow
  • Kathamandu, Bodhnath
  • Durbar plein in Patan
  • Pokhara, Mt. Fishtail

Kenmerkend voor Nepal zijn de statige pieken van het imposante Himalaya gebergte. Oog in oog staan met de machtige Mount Everest is dan ook onbeschrijflijk. Maar een Nepal reizen omvatten ook het ervaren van eeuwenoude culturele tradities, ontdekken van de veelzijdige natuur en genieten van de gastvrijheid. Lees verder...

De belangrijkste culturele bestemmingen van Nepal liggen in de Kathmandu Vallei. Kathmandu, de hoofdstad van Nepal, en de oude koningssteden Bhaktapur en Patan mogen niet ontbreken in een rondreis Nepal. In het zuiden van het land is Chitwan National Park een fraaie natuurbestemming. Grote kans dat u in dit ongerepte gebied de gepantserde Chitwan neushoorn treft. De stad Pokhara is de toegangspoort voor trektochten in de bergen. Er is altijd wel een trektocht in het Annapurna gebergte die past in uw rondreis Nepal.

Tijdens uw Nepal vakantie komt u in aanraking met intrigerende rituelen rondom het Hindoeïsme en Boeddhisme. 81% van de inwoners belijdt het Hindoeïsme. Ook het Boeddhisme is belangrijk; Lumbini, een dorp in het zuiden van Nepal, is de geboorteplaats van Boeddha. 11% van de inwoners is 11% Boeddhistisch.

Uw rondreis Nepal combineren met een ander Aziatisch land is een prima optie. U kunt naar Lhasa in Tibet reizen. Ook Bhutan of India zijn bijzondere toevoegingen. Onze reisexperts adviseren u graag.

Onze Nepal reisexperts helpen u graag bij het samenstellen van individuele Nepal reizen of een internationale groepsreis en maken gebruik van ons grote aanbod aan mogelijkheden. Zodat u de veelzijdigheid van dit gastvrije land in het Himalaya gebied op uw eigen wijze ervaart.

VNC Asia Travel
Wilt u zelf uw vakantie Nepal samenstellen? Laat u inspireren door een bestaande rondreis of leg uw wensen aan ons voor. VNC Asia Travel is namelijk dé specialist voor een rondreis Nepal. VNC Asia Travel heeft al meer dan 40 jaar ervaring in het verzorgen van veelzijdige kwaliteitsreizen in Azië, geheel op maat. Een van onze reisexperts maakt graag een reisvoorstel voor u. Zij hebben Nepal bezocht en kunnen u optimaal adviseren bij de keuze van uw ideale reis naar Nepal!

Inklappen

Alles is mogelijk

Onze reisexperts kennen uw favoriete land op hun duimpje en helpen u graag met het samenstellen en boeken van uw reis.

Reisexpert Nepal
Margreet Versteijlen Reisexpert

Bij uitstek het land om een trekking te maken, maar is dat niet wat u zoekt, dan zijn er voldoende alternatieven om 14 dagen door Nepal te reizen en te genieten van de gastvrije Nepalees, z’n prachtige cultuur en de overweldigende natuur.

DINGEN DIE JE GEDAAN MOET HEBBEN

Een kleine selectie van tips en bezienswaardigheden van onze medewerkers en reisleiders.

Employee
Mount Everest
Impression
Employee
Luxe en traditioneel dineren
Impression

Afbeeldingen (1/11)

Informatiedagen

Wilt u kennismaken met VNC Asia Travel of met een van onze bijzondere bestemmingen? U bent van harte welkom op ons kantoor in Arnhem, om de presentaties bij te wonen. Daarnaast worden er op verschillende plaatsen in het land informatiedagen gehouden. Het bijwonen van de presentaties is helemaal gratis, de koffie staat voor u klaar. Wél verzoeken wij u vooraf in te schrijven.

Bekijk informatiedagen

Reisbrochure VNC

Vraag onze gratis brochure aan

Tjokvol reisinspiratie, gewoon op uw deurmat.