Bhutan reizen

Het land van het Bruto Nationaal Geluk

Scroll naar beneden om meer te ontdekken
play_arrow
  • Het Tijgersnest in de buurt van Paro
  • Punakha Dzong
  • Novicen in dzong-klooster

De Bhutan reizen van VNC Asia Travel brengen u naar een bestemming voor bevoorrechte reizigers. De machtige Himalaya wist, door hun ontoegankelijkheid, unieke cultuurgebieden te bewaren. Tijdens uw rondreis Bhutan ontdekt u een afgelegen, uniek en groen Himalaya-rijk waar het lijkt alsof de tijd heeft stilgestaan. Lees verder...

De belangrijkste bestemmingen in Bhutan zijn de hoofdstad Thimphu, Paro, Punakha, Trongsa, Bumthang en Tashigang. Er is maar één vliegveld, in Paro. Over land zijn Phuentsholing en Samdrup Jonkhar de poorten tot het land. Tijdens een rondreis Bhutan is alles voor u geregeld. Een eigen chauffeur en gids is standaard en alle maaltijden en excursies zijn inbegrepen. U zult zich in Bhutan gegarandeerd vergapen aan boeddhistische kloosterforten, groene valleien en imposante bergtoppen. 

Het middeleeuws koninkrijk Bhutan met zijn boeddhistische Tibetaanse cultuur, ligt ingeklemd tussen Tibet (China) in het noorden en India in het zuiden. Landen die een uitstekende toevoeging zijn aan uw rondreis Bhutan.

De reisexperts van VNC Asia Travel zijn zeer ervaren in het samenstellen van reizen naar Bhutan. VNC Asia Travel heeft al meer dan 40 jaar ervaring in het verzorgen van unieke rondreizen door Azië, geheel op maat. De reisexperts van VNC Asia Travel hebben alle prachtige gebieden van Bhutan doorgereisd om u te voorzien van alle informatie voor uw unieke reis door Bhutan.

Inklappen

Alles is mogelijk

Onze reisexperts kennen uw favoriete land op hun duimpje en helpen u graag met het samenstellen en boeken van uw reis.

Reisexpert Bhutan
Margreet Versteijlen Reisexpert

In Bhutan is het Boeddhistisch gehalte erg hoog, maar daarnaast heeft het land een prachtige natuur en zijn de inwoners erg gastvrij en vriendelijk.

DINGEN DIE JE GEDAAN MOET HEBBEN

Een kleine selectie van tips en bezienswaardigheden van onze medewerkers en reisleiders.

Employee
Boeddhistisch Festival
Impression
Employee
Neem een ‘hotstone bath’
Impression

Afbeeldingen (1/9)

Informatiedagen

Wilt u kennismaken met VNC Asia Travel of met een van onze bijzondere bestemmingen? U bent van harte welkom op ons kantoor in Arnhem, om de presentaties bij te wonen. Daarnaast worden er op verschillende plaatsen in het land informatiedagen gehouden. Het bijwonen van de presentaties is helemaal gratis, de koffie staat voor u klaar. Wél verzoeken wij u vooraf in te schrijven.

zaterdag 27 jan
Locatie: Rotterdam
Informatiedag Bhutan

Aanmelden

Bekijk meer informatiedagen

Reisbrochure VNC

Vraag onze gratis brochure aan

Tjokvol reisinspiratie, gewoon op uw deurmat.