Bhutan reizen

Het land van het Bruto Nationaal Geluk

Scroll naar beneden om meer te ontdekken
play_arrow
 • Het Tijgersnest in de buurt van Paro
 • Punakha Dzong
 • Novicen in dzong-klooster

De Bhutan-reizen van VNC Asia Travel brengen je naar een bestemming voor bevoorrechte reizigers. De machtige Himalaya wist, door zijn ontoegankelijkheid, unieke cultuurgebieden te bewaren. Tijdens je rondreis Bhutan ontdek je een afgelegen, uniek en groen Himalaya-rijk waar het lijkt alsof de tijd heeft stilgestaan. Lees verder...

De belangrijkste bestemmingen in Bhutan zijn de hoofdstad Thimphu, Paro, Punakha, Trongsa, Bumthang en Trashigang. Er is maar één vliegveld, in Paro. Over land zijn Phuentsholing en Samdrup Jonkhar de poorten tot het land. Tijdens een rondreis Bhutan is alles voor je geregeld. Een eigen chauffeur en gids is standaard en alle maaltijden en excursies zijn inbegrepen. Je zult je in Bhutan gegarandeerd vergapen aan boeddhistische kloosterforten, groene valleien en imposante bergtoppen. 

Het middeleeuwse koninkrijk Bhutan met zijn boeddhistische Tibetaanse cultuur, ligt ingeklemd tussen Tibet (China) in het noorden en India in het zuiden, landen die een uitstekende toevoeging zijn aan een rondreis Bhutan.

De reisexperts van VNC Asia Travel zijn zeer ervaren in het samenstellen van reizen naar Bhutan. VNC Asia Travel heeft al meer dan 40 jaar ervaring in het verzorgen van unieke rondreizen door Azië, geheel op maat. De reisexperts van VNC Asia Travel hebben alle prachtige gebieden van Bhutan doorgereisd om je te voorzien van alle informatie voor je unieke reis door Bhutan.

Inklappen

Alles is mogelijk

Onze specialisten kennen je favoriete land op hun duimpje en helpen je graag met het samenstellen en boeken van je reis.

Reisexpert Bhutan
Margreet Versteijlen Reisexpert

In Bhutan is het Boeddhistisch gehalte erg hoog, maar daarnaast heeft het land een prachtige natuur en zijn de inwoners erg gastvrij en vriendelijk.

Reviews - gemiddelde score voor Bhutan: 8.8/10 - Lees meer reviews »

  • Bhutan
   Review van 21 november 2017
   SCORE: 5/5

   "Prachtig land en zo anders dan de andere landen in de regio"

  • Bhutan
   Review van 10 november 2017
   SCORE: 4/5

   "Fantastische reis gehad. Wees er wel beducht op dat toegezegde accommodaties opeens kunnen veranderen in Bhutan. De reisagent in Bhutan heeft daar zo z'n eigen...

  • Bhutan
   Review van 1 november 2017
   SCORE: 4/5

   "Zeer bijzonder land met andere cultuur dat aan het begon van grotere ontwikkelingen staat door het openstellen van het land."

  • Bhutan
   Review van 21 november 2016
   SCORE: 5/5

   "Bhutan is een bijzonder land dat nu nog authentiek is, maar flink op weg om te veranderen. Als je de tijd en middelen hebt, stel dan niet te lang uit. Bhutan vond...

DINGEN DIE JE GEDAAN MOET HEBBEN

Een kleine selectie van tips en bezienswaardigheden van onze medewerkers en reisleiders.

Employee
Boeddhistisch Festival
Impression
Employee
Neem een ‘hotstone bath’
Impression

Afbeeldingen (1/9)

Informatiedagen

Wil je kennismaken met VNC Asia Travel of met een van onze bijzondere bestemmingen? Je bent van harte welkom op ons kantoor in Arnhem om de presentaties bij te wonen. Daarnaast worden er op verschillende plaatsen in het land informatiedagen gehouden. Het bijwonen van de presentaties is helemaal gratis en de koffie staat klaar. Wél verzoeken wij je om je vooraf in te schrijven.

Bekijk informatiedagen

Reisbrochure VNC

Vraag onze gratis brochure aan

Tjokvol reisinspiratie, gewoon op je deurmat.