Liever je plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 026 3030 160 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen je tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

VNC Asia Travel hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Jouw bewaarde reizen

Trips

Verzekeringen

Als je op reis gaat, is een goede reis- en annuleringsverzekering onontbeerlijk. Omdat een ongeluk in een klein hoekje zit, stelt VNC Asia Travel een reisverzekering verplicht. Heb je zelf een doorlopende reis- of annuleringsverzekering, dan raden wij je aan goed te controleren of je de juiste dekking hebt. Wij maken graag een vrijblijvende offerte voor een goede verzekering of geven je advies met betrekking tot je reeds lopende reis- of annuleringsverzekering.

Waarom VNC Asia Travel en a.s.r. Verzekeringen?

VNC Asia Travel werkt nauw samen met a.s.r. Verzekeringen, de specialist op het gebied van reis- en annuleringsverzekeringen. Bij a.s.r. ben je uitstekend verzekerd, tegen een scherpe premie. VNC Asia Travel kent je en weet precies welke reis je hebt geboekt. Wij kunnen je daarom gericht advies geven en helpen als je onverhoopt schade hebt.

Kortlopende annuleringsverzekering

Iedereen die een reis boekt of heeft geboekt is met deze verzekering gedekt tegen de kosten van annulering, zowel vóór als tijdens de reis. Door omstandigheden kun je gedwongen worden om niet aan een geboekte reis of vakantie te beginnen. Ook als je al vertrokken bent, kunnen er redenen zijn om de reis voortijdig af te breken. Met de Annuleringsverzekering van a.s.r. ben je goed verzekerd tegen deze kosten.
Lees hier meer over deze verzekering.

Kortlopende reisverzekering

De Kortlopende Reisverzekering van a.s.r. hoort thuis in de bagage van iedereen die een reis gaat maken of een tijdje op vakantie gaat. Lekker vakantie vieren of een mooie reis maken, dat doe je voor je plezier. Mocht er onverhoopt toch iets vervelends gebeuren, dan ben je met deze verzekering uitstekend beschermd tegen de gevolgen. a.s.r. zorgt dat je er nooit alleen voor staat. De a.s.r. Hulplijn staat dag en nacht voor je klaar om je in je eigen taal te helpen bij pech, ongeval of ziekte. Onvoorziene kosten, zoals extra reis- en verblijfkosten en telecommunicatiekosten, zijn standaard meeverzekerd. Ook schade aan logiesverblijven is standaard gedekt. Je kunt de verzekering uitbreiden met onder andere dekkingen voor bijvoorbeeld bagage, geneeskundige kosten in het buitenland, ongevallen, rechtsbijstand en hulp voor je vervoermiddel.
Lees hier meer over deze verzekering.

Doorlopende reis- en annuleringverzekering

Iedereen die regelmatig op reis gaat en daarvoor niet telkens een aparte verzekering wil afsluiten, is met de Doorlopende Reisverzekering van a.s.r. prima verzekerd. Eén keer regelen en je bent meteen voordelig verzekerd tijdens al je vakanties, stedentrips en tussentijdse uitstapjes. Het hele jaar door ben je tijdens je vakanties altijd en overal verzekerd van persoonlijke hulp in je eigen taal. De a.s.r. Hulplijn staat dag en nacht voor je klaar om je te helpen bij pech, ongeval of ziekte. Onvoorziene kosten, zoals extra reis- en verblijfkosten en telecommunicatiekosten, zijn standaard meeverzekerd. Ook schade aan logiesverblijven is standaard gedekt. Je kunt de verzekering uitbreiden voor onder andere bagage, geneeskundige kosten, ongevallen, rechtsbijstand en wintersport. De Reisverzekering Optimaal biedt de meest complete bescherming.

Een verstandige uitbreiding is de Doorlopende Annulering. Hiermee ben je het hele jaar door verzekerd tegen de kosten van annulering of plotselinge afbreking van je vakantie. Met de Allrisk Annulering kun je zelfs om alle voor jou persoonlijk belangrijke onvoorziene redenen annuleren. De enige uitzonderingen zijn geen zin en weersomstandigheden. Als je om een standaard reden annuleert krijg je 100% van de annuleringskosten vergoed. Annuleer je om een allrisk reden, dan wordt 75% van de annuleringskosten vergoed.
Lees hier meer over deze verzekering.

Autocasco verzekering

Als je een auto of een camper huurt, kun je met de Afkoop eigen risico verzekering door het verhuurbedrijf uitgesloten schades van je auto- of camperhuur afkopen. Deze verzekering sluit goed aan bij de CDW-verzekering die bij de autohuur is inbegrepen of apart is afgesloten. De Afkoop eigen risico verzekering is in bijna alle gevallen voordeliger dan de aanvullende verzekeringen die je ter plaatse kunt afsluiten. Niet alleen is de premie scherp, maar de dekking is ook uitgebreider.
Lees hier meer over deze verzekering.

Gratis annuleren bij vertrek vóór 1 december

Tot 6 weken voor vertrek en geldig voor IJsland en Noorwegen (m.u.v. scheepsreizen)

Bekijk reizen Meer informatie

Videobellen?

Je wilt met ons videobellen. Goed idee! Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op voor een datum en tijdstip.