Liever je plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 026 3030 160 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen je tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

VNC Asia Travel hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Jouw bewaarde reizen

Trips

Autocasco verzekering

De Verzekering voor Afkoop Eigen Risico:

  • Afkoop eigen risico al in Nederland geregeld.
  • Repatriëring voertuig bij voortijdige terugkeer verzekerd
  • Extra zekerheid, boven op de verplichte basisverzekering
  • Vergoeding van schades aan boven- en onderkant voertuig en bij off-road rijden

De verzekering biedt dekking voor het afkopen van het eigen risico van een huurauto, huurmotor of huurcamper. Met de Verzekering voor Afkoop Eigen Risico koopt de klant het eigen risico af tegen een geringe premie. Daarnaast is de klant verzekerd voor cascoschades die verhuurbedrijven meestal volledig in rekening brengen.

Bijvoorbeeld schade aan ruiten en banden.

De Verzekering voor Afkoop Eigen Risico van de Europeesche zorgt ervoor dat  de klant wél volledig verzekerd is.

Wanneer kan er gebruik gemaakt worden van de Verzekering voor Afkoop Eigen Risico?
De klant kan gebruik maken van de Verzekering voor Afkoop Eigen Risico wanneer deze in Nederland woont en/of de reis bij een Nederlands reisbureau heeft geboekt. Daarnaast is er een basisverzekering afgesloten bij het verhuurbedrijf op de vakantiebestemming.

Wat wordt er vergoed?
Eigen risico en cascoschade Schade aan de auto, motor of camper die gehuurd wordt, is gedeeltelijk verzekerd door de verzekering die men afsluit bij het buitenlandse verhuurbedrijf. De Verzekering voor Afkoop Eigen Risico vergoedt wat niet gedekt is in deze basisverzekering: eigen risico en cascoschade. Met cascoschade bedoelen we schade aan de auto, motor of camper zelf.

Repatriëring
Moet men onverwacht eerder naar Nederland terugkeren? Dan vergoedt de Verzekering voor Afkoop Eigen Risico de kosten van het terugbrengen van je huurvoertuig naar het verhuurbedrijf.

Wat wordt er uitgekeerd?
Iedere op de polis genoemde persoon, met vaste woonplaats in Nederland en ingeschreven in een Nederlands bevolkingsregister, die volgens het huurcontract gerechtigd is het motorrijtuig te besturen kan deze verzekering afsluiten. De Afkoop Eigen Risico-verzekering dekt voor zowel auto, motor als camper de repatriëring van het motorrijtuig tot € 3.500,- , afdekking eigen risico (m.u.v. zgn. Uitgesloten cascoschade, per motorrijtuig per gebeurtenis tot € 3.500,- en uitgesloten cascoschade*, per motorrijtuig per gebeurtenis tot € 7.000,-

Met in acht name van het maximaal verzekerde bedrag bedraagt de uitkering in ieder geval nooit meer dan het in rekening gebrachte eigen risico. Het eigen risico heeft betrekking op de verzekering die is afgesloten in het land waar het motorrijtuig is gehuurd.

Onder uitgesloten cascoschade wordt verstaan

• schade door gebruik off-road
• schade aan ruiten
• schade ontstaan bij achteruitrijden
• schade door bevriezing/oververhitting leidingsysteem
• schade aan interieur
• dakschade door laaghangende objecten
• schade aan onderzijde incl. banden/wielen

Belangrijke voordelen
Geen super CDW meer nodig
Afdekking eigen risico en uitgesloten cascoschade
Wereldwijde hulp, 24 uur per dag
Gunstige premie
Snelle uitbetaling

Scherpe premie
De premie bedraagt voor een auto slechts € 3,95 per dag en voor een camper slechts € 7,50 per dag. Deze premie is exclusief € 3,50 poliskosten. Over alle bedragen is 21% assurantiebelasting verschuldigd. 

Waarom VNC Asia Travel en Europeesche Verzekeringen?
De Europeesche is de specialist in reis- en recreatieverzekeringen. Bij de Europeesche ben je uitstekend verzekerd, tegen een scherpe premie. VNC Asia Travel kent je en weet precies welke reis je hebt geboekt. Wij kunnen je advies op maat geven en helpen als je onverhoopt schade hebt.

Gratis annuleren bij vertrek vóór 1 december

Tot 6 weken voor vertrek en geldig voor IJsland en Noorwegen (m.u.v. scheepsreizen)

Bekijk reizen Meer informatie

Videobellen?

Je wilt met ons videobellen. Goed idee! Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op voor een datum en tijdstip.