Liever je plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 026 3030 160 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen je tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

VNC Asia Travel hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Kortlopende annuleringsverzekering

Wat wordt er uitgekeerd?
Standaard wordt bij annulering vóór vertrek de volledige reissom vergoed. Moet de reis voortijdig worden afgebroken, dan worden de niet gebruikte reisdagen vergoed. Met de uitbreiding Waarnemer kun je bijvoorbeeld je compagnon of oppas meeverzekeren. Je ontvangt dan een vergoeding als je moet terugkeren omdat er iets met deze persoon gebeurd is. Daarnaast zijn er nog allerlei redenen denkbaar waarom je een reis wilt kunnen annuleren; hiervoor is de Allrisk Annuleringsverzekering de ideale verzekering. Met deze verzekering kun je zelfs om alle voor jou persoonlijk belangrijke onvoorziene redenen annuleren. De enige uitzonderingen zijn geen zin en weersomstandigheden. Als je om een standaardreden annuleert, krijgt je 100% van de annuleringskosten vergoed. Annuleer je om een allrisk-reden, dan worden  75% van de annuleringskosten vergoed. 

Belangrijke voordelen

Het hele jaar door verzekerd voor annuleringskosten
Overlijden van 1e, 2e én 3e graad standaard meeverzekerd
Ex-partner blijft eerstegraads familie
Risico van samengestelde reizen standaard meeverzekerd
Ook vergoeding als reisgenoot annuleert en zelf geen verzekering heeft
Unieke Allrisk Annuleringsdekking: je bepaalt zelf de reden van annulering

Scherpe premie
De premie van de Annuleringsverzekering bedraagt 5,5% van de reissom. Voor de Allrisk Annuleringsverzekering bedraagt de premie 7%. De uitbreiding Waarnemer sluit je af voor 1% extra per waarnemer. De poliskosten bedragen € 3,50. Over premie en poliskosten is 21% assurantiebelasting verschuldigd.

Waarom VNC Asia Travel en Europeesche Verzekeringen?
De Europeesche is de specialist in reis- en recreatieverzekeringen. Bij de Europeesche ben je uitstekend verzekerd, tegen een scherpe premie. VNC Asia Travel kent je en weet precies welke reis je hebt geboekt. Wij kunnen je advies op maat geven en helpen als je onverhoopt schade hebt.

Gratis annuleren bij vertrek vóór 1 december

Tot 6 weken voor vertrek en geldig voor IJsland en Noorwegen (m.u.v. scheepsreizen)

Bekijk reizen Meer informatie

Videobellen?

Je wilt met ons videobellen. Goed idee! Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op voor een datum en tijdstip.