Kortlopende annuleringsverzekering

todo

Wat wordt er uitgekeerd?
Standaard wordt bij annulering vóór vertrek de volledige reissom vergoed. Moet de reis voortijdig worden afgebroken, dan worden de niet gebruikte reisdagen vergoed. Met de uitbreiding Waarnemer kunt u bijvoorbeeld uw compagnon of oppas meeverzekeren. U ontvangt dan een vergoeding als u moet terugkeren omdat er iets met deze persoon gebeurd is. Daarnaast zijn er nog allerlei redenen denkbaar waarom u een reis wilt kunnen annuleren, hiervoor is de Allrisk Annuleringsverzekering de ideale verzekering. Met deze verzekering kunt u zelfs om alle voor u persoonlijk belangrijke onvoorziene redenen annuleren. De enige uitzonderingen zijn geen zin en weersomstandigheden. Als u om een standaard reden annuleert krijgt u 100% van de annuleringskosten vergoed. Annuleert u om een allrisk reden, dan worden  75 % van de  annuleringskosten vergoed. 

Belangrijke voordelen

Het hele jaar door verzekerd voor annuleringskosten
Overlijden van 1e, 2e én 3e graad standaard meeverzekerd
Ex-partner blijft eerstegraads familie
Risico van samengestelde reizen standaard meeverzekerd
Ook vergoeding als reisgenoot annuleert en zelf geen verzekering heeft
Unieke All risk Annuleringsdekking: u bepaalt zelf de reden van annulering

Scherpe premie
De premie van de Annuleringsverzekering bedraagt 5,5% van de reissom. Voor de Allrisk Annuleringsverzekering bedraagt de premie 7%. De uitbreiding Waarnemer sluit u af voor 1% extra per waarnemer. De poliskosten bedragen € 3,50. Over premie en poliskosten is 21% assurantiebelasting verschuldigd.

Waarom VNC Asia Travel en Europeesche Verzekeringen?
De Europeesche is de specialist in reis- en recreatieverzekeringen. Bij de Europeesche bent u uitstekend verzekerd, tegen een scherpe premie. VNC Asia Travel kent u en weet precies welke reis u heeft geboekt. Wij kunnen u advies op maat geven en helpen als u onverhoopt schade heeft.