Tibet

Het dak van de wereld

Scroll naar beneden om meer te ontdekken
play_arrow
  • Op het dak van het Drepung Klooster in Lhasa
  • Het Potala paleis in Lhasa, Tibet
  • Tibet: gebedsmolens

Tibet, het Dak van de Wereld, en de provincie Xinjiang vormen samen de westelijke helft van het Chinese Rijk. Door Tibet reizen is reizen door de spectaculaire hooglanden waar de ijle lucht doordrenkt is van het bijzondere Tibetaanse boeddhisme met zijn kloosters en lama's. Lees verder...

Wapperende gebedsvlaggen, magische landschappen en bijzondere kloostercomplexen wisselen elkaar af tijdens uw spectaculaire rondreis Tibet, ook wel het land van de Dalai Lama genoemd. Het  indrukwekkende Himalaya-gebergte ontdekken mag ook zeker niet ontbreken aan uw reis naar Tibet.

De Tibet AR (Tibet Autonome Regio, de provincie Tibet) is onderdeel van China en valt onder het gezag van de Chinese overheid. U kunt heel goed individueel door Tibet reizen, maar niet op de bonnefooi! Uw rondreis Tibet moet van tevoren zijn geregeld via een erkende reisorganisatie opdat u het vereiste reis-permit voor Tibet krijgt toegekend. Een gids zal uw reis begeleiden. Ook is het mogelijk aan te sluiten bij een internationaal gezelschap.

Uw reis naar Tibet kan uitstekend gecombineerd worden met een rondreis China. Onze reisexperts stellen graag een combinatiereis voor u samen.

VNC Asia Travel
Onze Tibet reisexperts helpen u graag bij het samenstellen van uw individuele rondreis Tibet met gids en maken gebruik van ons grote aanbod aan mogelijkheden. Heeft u interesse in een internationale groepsreis Tibet? Ook dit regelen de reisexperts van VNC Asia Travel graag voor u. Wilt u zelf uw reis naar Tibet samenstellen? Laat u inspireren door een bestaande rondreis of leg uw wensen aan ons voor. VNC Asia Travel is namelijk dé specialist voor Tibet reizen. VNC Asia Travel heeft al meer dan 40 jaar ervaring in het verzorgen van veelzijdige kwaliteitsreizen in Azië, geheel op maat. Een van onze reisexperts maakt graag een reisvoorstel voor u. Zij hebben Tibet bezocht en kunnen u van alle benodigde informatie voorzien zodat u optimaal geniet van uw reis naar Tibet!

In de afgelopen jaren is Tibet bepaalde periodes gesloten geweest voor buitenlandse reizigers. Dat kan altijd opnieuw gebeuren en soms wordt dat pas op het moment dat het reisverbod ingaat bekendgemaakt. Bij het reizen door Tibet neemt u dus het risico dat Tibet door de autoriteiten, soms om niet duidelijke redenen, wordt gesloten. Dit betekent dat u uw reis moet wijzigen en daarvoor kosten maakt of dat er om andere redenen extra kosten zijn door zaken buiten onze macht (bv. wegverstoringen etc.). VNC Asia Travel kan daarvoor niet aansprakelijk worden gesteld. De eventuele meerkosten zijn voor rekening van de reiziger. U dient een adequate reis- en annuleringsverzekering af te sluiten.

Inklappen

Alles is mogelijk

Onze reisexperts kennen uw favoriete land op hun duimpje en helpen u graag met het samenstellen en boeken van uw reis.

Reisexpert Tibet
Margreet Versteijlen Reisexpert

Het mooiste, dat je overkomen kan; reizen over het dak van de wereld, tussen de hoogste bergen van de wereld. Ook het Tibetaans Boeddhisme ervaren en luisteren naar het monotone gezang van monniken.

DINGEN DIE JE GEDAAN MOET HEBBEN

Een kleine selectie van tips en bezienswaardigheden van onze medewerkers en reisleiders.

Employee
Beleef de rondgang van gelovigen
Impression
Employee
Bezoek aan Braille Without Borders
Impression

Afbeeldingen (1/11)

Informatiedagen

Wilt u kennismaken met VNC Asia Travel of met een van onze bijzondere bestemmingen? U bent van harte welkom op ons kantoor in Arnhem, om de presentaties bij te wonen. Daarnaast worden er op verschillende plaatsen in het land informatiedagen gehouden. Het bijwonen van de presentaties is helemaal gratis, de koffie staat voor u klaar. Wél verzoeken wij u vooraf in te schrijven.

Bekijk informatiedagen

Reisbrochure VNC

Vraag onze gratis brochure aan

Tjokvol reisinspiratie, gewoon op uw deurmat.