VNC Asia Travel is al ruim 40 jaar reisspecialist naar Azië. In die tijd is er in dit werelddeel heel veel veranderd. En het lijkt erop dat dit nog maar het begin is. Wat onveranderd is, is onze liefde voor het continent. Je kunt er geweldige reizen naar toe maken. Dat doen we dan ook graag. Kennis en enthousiasme zijn onontbeerlijke eigenschappen voor eenieder die bij VNC werkt. Wij delen onze kennis graag met je!

De mensen achter VNC Asia Travel

Onze mensen op kantoor

Amber Ditzel

Amber Ditzel

Telefoniste en backoffice

close
Bestemmingen
Italië, Spanje

Na een aantal jaren in de hotelwereld te hebben gewerkt was ik toe aan iets anders. Reizen hebben mij altijd gefascineerd. Ik werk nu als telefoniste/backoffice medewerkster voor zowel Askja Reizen als VNC Asia Travel, je zult dus mij als eerst aan de telefoon krijgen!

Anne VandeScheur

Anne VandeScheur

Reisexpert

close
Bestemmingen
Rusland, Mongolië, Tibet, Nepal, Oezbekistan, India, Hongkong, China

Ik heb heel veel in mijn leven gereisd, vooral in Azië. Met recht is het reizen én Azië een passie voor me en graag wil ik dat delen met mensen waarvoor ik een reis op maat samenstel.

Antoinette Bakker

Antoinette Bakker

Manager touroperating

close
Bestemmingen
China, Tibet, Japan, Kazachstan, Kirgizië

Na mijn studie Ruslandkunde en een wereldreis, was de stap naar de reiswereld snel gemaakt. Favoriet zijn de dun bevolkte en afgelegen gebieden van onze bestemmingen. Het is een voorrecht om er regelmatig te kunnen reizen.

Balou

Balou

Huishond

close
Bestemmingen
Keuken

Ik ben de huishond van Askja en VNC. Ik heb alle vertrouwen in de wereld en ben daardoor volledig mislukt als waakhond. Maar daar hebben ze mij ook niet voor aangenomen. Mijn favoriete bestemming is de keuken. Ik heb niet vooraan gestaan toen de hondenhersentjes werden uitgedeeld, maar wel een feilloos gevoel bij welke collega ik de meeste kans maakt om iets te snoepen.

Chloë Schipper

Chloë Schipper

Telefoniste en backoffice

close
Bestemmingen
Indonesië, Singapore, Maleisië en Japan

Al sinds ik klein ben namen mijn ouders mij de hele wereld over en heb ik kennisgemaakt met veel verschillende culturen. Een week lang all-inclusive aan het zwembad hangen is helemaal niks voor mij, ik ga veel liever naar een kleurrijke, exotische markt of apen spotten in de jungle! Na mijn stage ben ik hier blijven hangen en verzorg ik onder andere de reisbescheiden voor onze reizigers op de afdeling Backoffice.

Claudia Tanamal

Claudia Tanamal

Reisexpert

close
Bestemmingen
Rusland, Indonesië, China

Na heel wat Aziatische landen bereisd te hebben, variërend van Indonesië, Indochina, China tot de landen van de Transsiberië Express weet ik hoe belangrijk het is dat een reis goed is samengesteld en geregeld zodat de reiziger zowel geniet als de cultuur beleeft.

Daphne van Cauter

Daphne van Cauter

Reisexpert

close
Bestemmingen
Japan, Cambodja, Iran, Laos, Oezbekistan, Sri Lanka

Ik heb een passie voor reizen en van mijn passie heb ik mijn werk gemaakt. Als reizigster en reisbegeleidster in uiteenlopende landen heb ik veel van de wereld gezien. Nu werk ik voor VNC als Japan-specialist en deel ik graag mijn kennis met je om bijzondere reizen te organiseren.

Eppo Steenhuisen

Eppo Steenhuisen

Directeur

close
Bestemmingen
China, Taiwan, Myanmar, Vietnam, Laos, Cambodja, Sri Lanka, Bhutan

Azië is een beetje mijn tweede thuis. Een deel van mijn jeugd bracht ik door in Taiwan, mijn carrière in de reiswereld begon met het begeleiden van reizen naar landen als Indonesië, Laos, China, India, Nepal & Sri Lanka. Ik kom er nog altijd graag, heel graag zelfs. Het gaat op de een of andere manier in je bloed zitten. Op elke reis vind ik genoeg inspiratie voor minimaal twee nieuwe tochten. Het houdt nooit op. Maar wie zegt dat dat zou moeten?

Erik Heuven

Erik Heuven

Online Marketeer

close
Bestemmingen
Sri Lanka, Taiwan, Hongkong, Vietnam, Laos, Cambodja, Vietnam, Nepal

Reizen is voor mij ontdekken, beleven en ontmoeten. Tussen mijn studie's door heb ik een jaar door Australië, Nieuw-Zeeland & Azië gebackpackt. Prachtige natuur & monumenten gezien en geweldige mensen ontmoet. Onze passie en enthousiasme delen en anderen (online) inspireren voor onze diverse bestemmingen doe ik dan ook graag.

Joke ter Weele

Joke ter Weele

Reisexpert

close
Bestemmingen
Taiwan, Noord-Korea, Zuid-Korea, China, Tibet e.v.a. landen

Na antropologie gestudeerd te hebben woonde en studeerde ik op Taiwan en in Beijing. Met een zeer uitgebreide reiservaring in heel Azië zorg ik voor de juiste informatievoorziening voor alle soorten reizen en verzorg ik speciale reizen naar Noord-Korea.

Margaret van Riek

Margaret van Riek

Medewerkster Financiën en PZ

close
Bestemmingen
Egypte

Sinds begin 2017 werk ik bij VNC als medewerkster Financiën en PZ in een heel gezellig team. Echter om het nog leuker te maken mag ik ook de meeste blogs als eerste lezen om ze te kunnen redigeren. Hoewel mijn voorkeur eigenlijk altijd uitging naar luiervakanties in de zon, ben ik door alle enthousiaste reisverslagen van mijn collega’s inmiddels toch heel benieuwd geworden naar al die prachtige en bijzondere bestemmingen die VNC aanbiedt.

Margreet Versteijlen

Margreet Versteijlen

Reisexpert

close
Bestemmingen
Bhutan, Indonesië, Mongolië, Rusland, China, Tibet, Nepal, Burma, India

Als ervaren reizigster en reisbegeleidster voor VNC Asia Travel in vrijwel alle landen van Azië wil ik die kennis en ervaring graag delen met mensen die van plan zijn op reis te gaan.

Nancy Albers

Nancy Albers

Hoofd administratie & PZ

close
Bestemmingen
IJsland, Lapland, Zuid Afrika, met de caravan naar Italië en skiën in Zwitserland

Samen met Margaret en de andere Nancy runnen we de afdeling administratie. We doen de financiële afhandeling van de reizen en zijn er als ondersteuning voor de rest van het team.

Nathalie de Leeuw

Nathalie de Leeuw

Reisexpert

close
Bestemmingen
Sri Lanka, Vietnam, Taiwan, Nepal, Laos, India, Cambodja, Burma, Japan, China

Na een toeristische HBO-opleiding kwam ik bij VNC Asia Travel terecht. Nu, met veel reiservaring in Azië, stel ik individuele reizen op maat samen. Reizen en fotograferen zijn mijn passies.

Sander van Opstal

Sander van Opstal

Directeur

close
Bestemmingen
IJsland, Groenland, Spitsbergen, Zuid-Afrika, Namibië, Botswana, Mozambique en Zimbabwe

Getrouwd, 3 dochters. Samen met Eppo ben ik eigenaar van VNC Asia Travel. Ik ben actief binnen ANVR en Calamiteitenfonds. Bestemmingen? IJsland, Botswana, Terschelling of varen in Friesland staan bovenaan "de lijst".

Sylvia van der Ley

Sylvia van der Ley

Reisexpert

close
Bestemmingen
Sri Lanka, Indonesië, Vietnam, Laos, Cambodja

Na jaren lang leiding te hebben gegeven aan reisbureaus ben ik bij VNC Asia Travel terecht gekomen waar ik mijn passie voor Azië en reiservaringen met klanten kan delen.