Liever je plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 026 3030 160 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen je tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

VNC Asia Travel hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Jouw bewaarde reizen

Trips

Onze collega's op kantoor

Chloë Griffioen-Schipper

Backoffice & Administratie
Indonesië, Singapore, Maleisië en Japan

Ik ben gek op reizen! Van verre bestemmingen waar ik met een emmertje moet douchen tot korte stedentrips met chique hotels in Europa, maar met all-inclusive aan het zwembad hangen doe je mij écht geen plezier. 

Marit Beumer

Backoffice
Japan

Het onbekende ontdekken, dat is mijn droom. Een lange bucketlist, te weinig tijd om het allemaal waar te maken. Wie kent dit nou niet? Daarom vind ik het leuk om met reisplannen bezig te zijn, zo voelt het toch een beetje alsof ik er ben geweest. Achter de schermen maak ik jouw reizen graag waar!

Mike Meijer

Reisexpert
Japan en Zuid-Korea

Voor avontuur kun je me ’s nachts wakker maken! Na vele reizen gemaakt te hebben, vond ik mijn passie in het verre oosten. Ik ben ervan overtuigd dat iedereen Japan minstens een keer gezien moet hebben. De unieke cultuur, technologische ontwikkelingen en overheerlijke keuken vormen de perfecte combinatie voor een onvergetelijke reis. 

 

Nancy Albers

Hoofd Administratie & PZ
IJsland, Lapland, Zuid Afrika, met de caravan naar Italië en skiën in Zwitserland

Ik ben gek op landen waar het totaal anders is dan thuis! Thuis is Nederland maar ook VNC. En voor de volledigheid doen we met een superleuk team ook nog de administratie van Askja en Local Hero Travel. Van alle markten thuis dus ;-)

Nathalie de Leeuw

Productmanager
Vietnam, Taiwan, Japan en Zuid-Korea

Ik werk al heel wat jaren bij VNC Asia Travel. Mijn passie is uiteraard reizen door Azië en ik krijg vooral een kick van mooie spots fotograferen, gek doen met de lokale bevolking en leuke excursies proberen. Ik vind het heerlijk om na een reis door Azië mijn persoonlijke ervaringen over te brengen aan klanten en ze enthousiast te maken voor een bestemming.

Rafella Jans

Reisexpert
Zuid-Korea en Japan

Na twee jaar wonen en studeren in het verre Zuid-Korea heb ik een stukje van mezelf daar gelaten. Ook terug in Nederland ben ik het liefst de hele dag met dit land en zijn taal bezig. Korea is mijn passie, maar ik ben gek van alles Oost-Azië. Ik raad je dan ook met liefde de beste ramen noodle tentjes in Japan of de mooiste Taiwanese tempels aan.

Suzanne Grem

Reisexpert
Japan en Zuid-Korea

Japan moet je echt zelf ervaren; het overheerlijke eten, je onderdompelen in een stad, wandelen over eeuwenoude paden, luisteren naar het getokkel van bamboebos, je verbazen over technische snufjes en wat een aardige en gastvrije mensen. Japan is echt een prachtig land waar nog zoveel te ontdekken valt. Ik ben er zelf helemaal verliefd op! Met veel plezier help ik jou met je reisplannen voor deze bijzondere bestemming. 

Thijs Löwenthal

Online marketeer
Vietnam

Vulkanen, regenwouden, meren en gletsjers, ik vind het allemaal fantastisch. De natuur is waanzinnig! Maar ik houd er ook van om nieuwe culturen te ontdekken en om te zien hoe het leven ‘ergens anders’ gaat. Dat ik nu de hele dag met reizen bezig kan zijn, is daarom echt een cadeau.

Whiskey

Kantoorhond

Ik ben Whiskey en ik mag regelmatig mee naar kantoor. Bij binnenkomst loop ik iedereen even langs zodat ze me een aai kunnen geven. Gewoon langs mij lopen gaat helaas niet, ik ga er namelijk altijd uitgebreid voor liggen om even lekker gekroeld te worden. Alhoewel ik denk dat ik me heel erg thuis zou voelen in al die landen waar zoveel schapen zijn mag ik helaas nooit mee. Wel mag ik elke zomer met mijn gezin mee kamperen. Nou ja, zolang ze me maar meenemen vind ik het prima.

Gratis annuleren bij vertrek vóór 1 december

Tot 6 weken voor vertrek en geldig voor IJsland en Noorwegen (m.u.v. scheepsreizen)

Bekijk reizen Meer informatie

Videobellen?

Je wilt met ons videobellen. Goed idee! Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op voor een datum en tijdstip.