VNC Asia Travel is al ruim 40 jaar reisspecialist naar Azië. In die tijd is er in dit werelddeel heel veel veranderd. En het lijkt erop dat dit nog maar het begin is. Wat onveranderd is, is onze liefde voor het continent. Je kunt er geweldige reizen naar toe maken. Dat doen we dan ook graag. Kennis en enthousiasme zijn onontbeerlijke eigenschappen voor eenieder die bij VNC werkt. Wij delen onze kennis graag met je!

De mensen achter VNC Asia Travel

Onze mensen op kantoor

Amber Ditzel

Amber Ditzel

Telefoniste en backoffice

close
Bestemmingen
Italië, Spanje

Mijn collega’s noemen mij ook wel ‘het zonnetje in huis’, doe mij dan ook maar een zonnige bestemming waar ik aan het strand, op een bedje met een cocktail in de hand kan liggen. Daarvan wordt ik nou echt gelukkig. Samen met Chloë ben ik team Backoffice!

Anne Fraza

Anne Fraza

Reisexpert

close
Bestemmingen
Japan, Zuid-Korea

Nadat ik mijn studie Japanologie heb afgerond ben ik voor 4,5 jaar naar Tokio vertrokken. Japan is een fantastisch land waar miljoenen steden afgewisseld worden door idyllische rijstvelden. Bijkomen van het hectische leven in een rustiek tempeltje dat diep in de bergen verborgen ligt is voor mij het ultieme geluk. Samen met VNC hoop ik dit geluk te kunnen delen!

Anne VandeScheur

Anne VandeScheur

Reisexpert

close
Bestemmingen
Rusland, Mongolië, Tibet, Nepal, Oezbekistan, India, Hongkong, China

Ik heb heel veel in mijn leven gereisd, vooral in Azië. Met recht is het reizen én Azië een passie voor me en graag wil ik dat delen met mensen waarvoor ik een reis op maat samenstel.

Antoinette Bakker

Antoinette Bakker

General manager product

close
Bestemmingen
China, Tibet, Japan, Kazachstan, Kirgizië

Andere landen, gewoonten en landschappen vind ik mateloos boeiend. Een geluksvogel ben ik, dat ik al zoveel heb gereisd. Dan werk ik ook nog bij Askja en VNC, waardoor ik het hele jaar met reizen bezig ben. Ik vind het heerlijk om te regelen, organiseren en iedereen met plezier te laten werken. Zodoende ben ik bijna altijd vrolijk.

Balou

Balou

Huishond

close
Bestemmingen
Keuken

Ik ben de huishond van Askja en VNC. Ik heb alle vertrouwen in de wereld en ben daardoor volledig mislukt als waakhond. Maar daar hebben ze mij ook niet voor aangenomen. Mijn favoriete bestemming is de keuken. Ik heb niet vooraan gestaan toen de hondenhersentjes werden uitgedeeld, maar wel een feilloos gevoel bij welke collega ik de meeste kans maak om iets te snoepen.

Chloë Schipper

Chloë Schipper

Telefoniste en backoffice

close
Bestemmingen
Indonesië, Singapore, Maleisië en Japan

Ik ben gek op reizen! Van verre bestemmingen waar ik met een emmertje moet douchen tot korte stedentrips met chique hotels in Europa, maar met all-inclusive aan het zwembad hangen doe je mij écht geen plezier. Daarvoor moet je bij mijn beste collega Amber zijn! Samen zijn wij Team Backoffice.

Claudia Tanamal

Claudia Tanamal

Reisexpert

close
Bestemmingen
Rusland, Indonesië, China

Na mijn studie Toerisme in 1991 is mijn reisvirus begonnen. In de afgelopen jaren ben ik steeds verder Azië ingedoken. Ik houd me bezig met maatwerk reizen naar Taiwan, Zuid Korea, Sri Lanka, Japan, Trans Mongolië Express en Vietnam. Na veel Aziatische landen te hebben bezocht, ben ik moeder geworden van 2 prachtige kinderen en werk ik nu al aardig wat jaren met veel plezier bij VNC Asia Travel.

Daphne van Cauter

Daphne van Cauter

Reisexpert

close
Bestemmingen
Japan, Cambodja, Iran, Laos, Oezbekistan, Sri Lanka

Ik ben een nuchter persoon, wat mijn collega’s nog wel eens grappig vinden. Op reis maak je me blij met een sfeervol restaurantje waar de menukaart speciaal voor mij geschreven lijkt te zijn. Wijntje erbij en terugblikken op de dag, heerlijk. Mijn dag bij VNC start ik het liefst met een kop koffie, choco Prince erbij én een mail van de klant met het bericht dat het reisvoorstel perfect aansluit.

Eppo Steenhuisen

Eppo Steenhuisen

Directeur

close
Bestemmingen
China, Taiwan, Myanmar, Vietnam, Laos, Cambodja, Sri Lanka, Bhutan

Azië is een beetje mijn tweede thuis. Een deel van mijn jeugd bracht ik door in Taiwan, mijn carrière in de reiswereld begon met het begeleiden van reizen naar landen als Indonesië, Laos, China, India, Nepal & Sri Lanka. Ik kom er nog altijd graag, heel graag zelfs. Het gaat op de een of andere manier in je bloed zitten. Op elke reis vind ik genoeg inspiratie voor minimaal twee nieuwe tochten. Het houdt nooit op. Maar wie zegt dat dat zou moeten?

Francien ten Hulscher

Francien ten Hulscher

Allround Marketing en Systeem Expert

close
Bestemmingen

Zonsop- en ondergangen, van zo'n uitzicht kom ik helemaal tot rust. Reizen heeft mij van een voorzichtig meisje, een vrouw gemaakt die haar grenzen verlegt. Letterlijk en figuurlijk! Een rondreis met de auto en willekeurig uitstappen op plekken die er tof uit zien, dat is het ultieme vakantiegevoel voor mij.

Jesse ten Hoor

Jesse ten Hoor

Online Marketeer

close
Bestemmingen
Noord-Amerika, Groot-Brittannië, Oostenrijk en Zuidwest-Veluwe

Er gaat wat mij betreft niets boven een dag skiën met ‘kaiserwetter’. Hoewel je me voor een roadtrip door Amerika/Canada ook wel wakker kunt maken. Verder mag ik graag een potje door de blubber rijden met m’n mountainbike en heb ik een kat, genaamd Piccolinie, vernoemd naar een klein diepvriespizzaatje.

Joke ter Weele

Joke ter Weele

Reisexpert

close
Bestemmingen
Taiwan, Noord-Korea, Zuid-Korea, China, Tibet e.v.a. landen

Het liefst ben ik onderweg, met de veerpont naar ‘n onbekend eiland voor de kust van Zuid-Korea, of per tram langzaam door het Russische Volgograd. Het brengt me naar onverwacht mooie plekken en ontmoetingen die me altijd bijblijven. Ik woonde op Taiwan, studeerde antropologie, leerde Chinees in Beijing en reisde jarenlang door Azië. Voor mij betekent reizen je blik op de wereld verbreden. Nu verzorg ik o.a. speciale reizen naar Noord-Korea.

Manuela Sutmuller

Manuela Sutmuller

Reisexpert

close
Bestemmingen
China, Vietnam, Sri Lanka

Na jarenlang leiding te hebben gegeven op een reisbureau en een reserveringsafdeling van een kleine touroperator, heb ik een nieuwe uitdaging gevonden om mooie maatreizen voor je samen te stellen.

Margaret van Riek

Margaret van Riek

Medewerkster Financiën en PZ

close
Bestemmingen
Egypte

Sinds 2017 verzorg ik de boekhouding en personeelsadministratie. Een heel leuke baan, mede door de gezellige sfeer op onze afdeling. Ik ben dol op Kerstmis en mijn collega’s zijn zo lief om dit 1 maand per jaar te gedogen: de liedjes, glitters en lichtjes. Maar het mooist zou zijn om eindelijk die trip naar Rovaniemi te kunnen maken en dat moet zeker lukken met die mooie reizen van Askja en VNC!

Nancy Albers

Nancy Albers

Hoofd administratie & PZ

close
Bestemmingen
IJsland, Lapland, Zuid Afrika, met de caravan naar Italië en skiën in Zwitserland

Ik ben gek op landen waar het totaal anders is dan thuis! Thuis is Nederland maar ook VNC. En voor de volledigheid doen we met een superleuk team ook nog de administratie van Askja, Local Hero Travel en VVAA Quality time. Van alle markten thuis dus ;-)

Nancy te Winkel

Nancy te Winkel

Financieel medewerker

close
Bestemmingen
IJsland, Finland, Thailand en Brazilië

Inmiddels werk ik al bijna elf jaar bij Askja en VNC, ben begonnen toen ik 20 was en hoewel ik op de administratie werk, heb ik in de jaren dat ik hier zit al een hoop van de wereld mogen zien. Ik kan op reis echt genieten van mooie natuur, maar ook van leuke steden en een fijn strand!

Nathalie de Leeuw

Nathalie de Leeuw

Reisexpert

close
Bestemmingen
Sri Lanka, Vietnam, Taiwan, Nepal, Laos, India, Cambodja, Burma, Japan, China

Ik ben Nathalie de Leeuw en al heel wat jaren werkzaam bij VNC Asia Travel. Mijn passie is uiteraard reizen door Azië en ik krijg vooral een kick van mooie spots fotograferen, gek doen met de lokale bevolking of een leuke excursie proberen waar we ons mee kunnen onderscheiden. Ik vind het heerlijk om na een reis door Azië mijn persoonlijke ervaringen over te brengen aan klanten en ze enthousiast te maken voor een bestemming.

Sander van Opstal

Sander van Opstal

Directeur

close
Bestemmingen
IJsland, Groenland, Spitsbergen, Namibië, Botswana, Mozambique en Zimbabwe

Mijn vader werkte bij KLM, mijn opa voer als kapitein bij Shell. Reizen is mij met de paplepel ingegoten, ik vind elk land waar ik kom geweldig. Ik heb een speciale voorliefde voor Egypte, Terschelling en varen in Friesland. En natuurlijk is elke reis samen met de kinderen een feestje. Thuis in Leiden heb ik een enorme schuur vol gereedschap: ik rommel graag aan m’n huis, boot en Volvo. Volgens mijn compagnon Eppo lijk ik op Malle Pietje.

Sylvia van der Ley

Sylvia van der Ley

Reisexpert

close
Bestemmingen
Sri Lanka, Indonesië, Vietnam, Laos, Cambodja

Na jaren lang leiding te hebben gegeven aan reisbureaus ben ik bij VNC Asia Travel terecht gekomen waar ik mijn passie voor Azië en reiservaringen met klanten kan delen. 

Mobiele reisexperts

Alice van de Water & José van der Koogh-Hersbach

Alice van de Water & José van der Koogh-Hersbach

Reisexpert

close
Bestemmingen
India

Wij zijn meer dan 35 jaar werkzaam in de reiswereld. Uw vakantie is onze uitdaging! Onze passie is reizen, wij willen deze passie graag delen!  Laat je door ons verrassen! Wij zijn uitstekend op de hoogte van onze bestemmingen en geven u graag een reisadvies afgestemd op uw reiswensen.

Anja Heus

Anja Heus

Reisexpert

close
Bestemmingen
China, Vietnam

Reizen is vanaf jongs af aan mijn grote passie evenals fotograferen. Door de nauwe samenwerking met Askja en VNC ben ik nog meer betrokken geraakt bij de bestemmingen die worden aangeboden. Ik vind het prettig persoonlijk kennis te maken en samen uw reiswensen te bespreken.

Marco Vonck

Marco Vonck

Reisexpert

close
Bestemmingen
Sri Lanka

Ik reis regelmatig naar allerlei plaatsen op de wereld, en adviseer graag vanuit mijn persoonlijke ervaringen. Een uitmuntende service en zeer hoge klanttevredenheid (score 8,4) kenmerken mijn persoonlijke werkwijze. Ik stel graag een persoonlijke droomreis op maat samen, van vertrek tot thuiskomst. Of u nu samen reist, met uw gezin, in een groep of alleen.

Margreet de Hoog-Kamphuis

Margreet de Hoog-Kamphuis

Reisexpert

close
Bestemmingen
China, Hongkong, Sri Lanka

Ik ben sinds 1992 actief in de reiswereld en heb een voorliefde voor avontuurlijke bestemmingen. Mijn kracht is ontzorgen, vanaf de eerste offerte tot aan thuiskomst van de reis. Een persoonlijk reisadvies op maat is voor mij gesneden koek.

Sandra Boer

Sandra Boer

Reisexpert

close
Bestemmingen
China

Reizen is mijn passie & regelen mijn kracht; daarom ben ik zelfstandig reisadviseur. Graag verwelkom ik u als klant voor een prachtige reis die ik geheel voor u kan regelen. Het persoonlijke contact is er op de manier zoals u dat wenst, op de locatie waar u dat het fijnst vindt en op het moment dat u dit schikt.

Will-Therèse van Roosmalen

Will-Therèse van Roosmalen

Reisexpert

close
Bestemmingen
Taiwan, Hongkong, China, Sri Lanka, Trans Siberië Express

Ik werk al 12 jaar als zelfstandig reisondernemer. Mijn liefde voor landen met overweldigende natuur, zoals IJsland, Noorwegen, Lapland, Canada en Schotland bestaat al sinds mijn kindertijd. Ik haal graag het beste uit een reis door out of the box te denken en mensen te inspireren zodat ze de mooiste reis van hun leven maken.