Liever je plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 026 3030 160 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen je tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

VNC Asia Travel hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Onze collega's op kantoor

Anne VandeScheur

Reisexpert
Rusland, Mongolië, Tibet, Nepal, Oezbekistan, India, Hongkong, China

Ik heb heel veel in mijn leven gereisd, vooral in Azië. Met recht is het reizen én Azië een passie voor me en graag wil ik dat delen met mensen waarvoor ik een reis op maat samenstel.

Antoinette Bakker

General manager product
China, Tibet, Japan, Kazachstan, Kirgizië

Andere landen, gewoonten en landschappen vind ik mateloos boeiend. Een geluksvogel ben ik, dat ik al zoveel heb gereisd. Dan werk ik ook nog bij Askja en VNC, waardoor ik het hele jaar met reizen bezig ben. Ik vind het heerlijk om te regelen, organiseren en iedereen met plezier te laten werken. Zodoende ben ik bijna altijd vrolijk.

Balou

Huishond
Keuken

Ik ben de huishond van Askja en VNC. Ik heb alle vertrouwen in de wereld en ben daardoor volledig mislukt als waakhond. Maar daar hebben ze mij ook niet voor aangenomen. Mijn favoriete bestemming is de keuken. Ik heb niet vooraan gestaan toen de hondenhersentjes werden uitgedeeld, maar wel een feilloos gevoel bij welke collega ik de meeste kans maak om iets te snoepen.

Chloë Schipper

Telefoniste en backoffice
Indonesië, Singapore, Maleisië en Japan

Ik ben gek op reizen! Van verre bestemmingen waar ik met een emmertje moet douchen tot korte stedentrips met chique hotels in Europa, maar met all-inclusive aan het zwembad hangen doe je mij écht geen plezier. Daarvoor moet je bij mijn beste collega Amber zijn! Samen zijn wij Team Backoffice.

Claudia Tanamal

Reisexpert
Rusland, Indonesië, China

Na mijn studie Toerisme in 1991 ben ik steeds verder Azië ingedoken. Ik houd me bezig met maatwerk reizen naar Taiwan, Zuid Korea, Sri Lanka, Japan, Trans Mongolië Express en Vietnam. Na veel Aziatische landen te hebben bezocht, ben ik moeder geworden van 2 prachtige kinderen en werk ik nu al aardig wat jaren met veel plezier bij VNC Asia Travel.

Eppo Steenhuisen

Directeur
China, Taiwan, Myanmar, Vietnam, Laos, Cambodja, Sri Lanka, Bhutan

Azië is een beetje mijn tweede thuis. Een deel van mijn jeugd bracht ik door in Taiwan, mijn carrière in de reiswereld begon met het begeleiden van reizen naar landen als Indonesië, Laos, China, India, Nepal & Sri Lanka. Ik kom er nog altijd graag, heel graag zelfs. Op elke reis vind ik genoeg inspiratie voor minimaal twee nieuwe tochten. Het houdt nooit op. Maar wie zegt dat dat zou moeten?

Jesse ten Hoor

Online Marketeer
Noord-Amerika, Groot-Brittannië, Oostenrijk en Zuidwest-Veluwe

Er gaat wat mij betreft niets boven een dag skiën met ‘kaiserwetter’. Hoewel je me voor een roadtrip door Amerika/Canada ook wel wakker kunt maken. Verder mag ik graag een potje door de blubber rijden met m’n mountainbike en heb ik een kat, genaamd Piccolinie, vernoemd naar een klein diepvriespizzaatje.

Joke ter Weele

Reisexpert
Taiwan, Noord-Korea, Zuid-Korea, China, Tibet e.v.a. landen

Het liefst ben ik onderweg, met de veerpont naar ‘n onbekend eiland voor de kust van Zuid-Korea, of per tram langzaam door het Russische Volgograd. Ik woonde op Taiwan, studeerde antropologie, leerde Chinees in Beijing en reisde jarenlang door Azië. Voor mij betekent reizen je blik op de wereld verbreden. Nu verzorg ik o.a. speciale reizen naar Noord-Korea.

Nancy Albers

Hoofd administratie & PZ
IJsland, Lapland, Zuid Afrika, met de caravan naar Italië en skiën in Zwitserland

Ik ben gek op landen waar het totaal anders is dan thuis! Thuis is Nederland maar ook VNC. En voor de volledigheid doen we met een superleuk team ook nog de administratie van Askja, Local Hero Travel en VVAA Quality time. Van alle markten thuis dus ;-)

Nathalie de Leeuw

Reisexpert
Sri Lanka, Vietnam, Taiwan, Nepal, Laos, India, Cambodja, Burma, Japan, China

Ik werk al heel wat jaren bij VNC Asia Travel. Mijn passie is uiteraard reizen door Azië en ik krijg vooral een kick van mooie spots fotograferen, gek doen met de lokale bevolking en leuke excursies proberen. Ik vind het heerlijk om na een reis door Azië mijn persoonlijke ervaringen over te brengen aan klanten en ze enthousiast te maken voor een bestemming.

Sander van Opstal

Directeur
IJsland, Groenland, Spitsbergen, Namibië, Botswana, Mozambique en Zimbabwe

Mijn vader werkte bij KLM, mijn opa voer als kapitein bij Shell. Reizen is mij met de paplepel ingegoten. Ik heb een speciale voorliefde voor Egypte, Terschelling en varen in Friesland. En natuurlijk is elke reis samen met de kinderen een feestje. Thuis in Leiden heb ik een enorme schuur vol gereedschap: ik rommel graag aan m’n huis, boot en Volvo. Volgens mijn compagnon Eppo lijk ik op Malle Pietje.

Thijs van den Tillart

Reisexpert
Japan, Noord-Korea, Zuid-Korea, China, Taiwan, Mongolië, Transsiberië

Na jarenlang in Azië te hebben gewoond en gereisd ben ik onlangs terug in Nederland komen wonen. Al die jaren heb ik oa Chinees gestudeerd en heb ik heel wat groepen als reisbegeleider veel moois laten zien. Bij VNC voel ik me helemaal op m’n plek omdat ik nu mensen mag adviseren naar mijn favoriete bestemmingen te reizen!

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Gerust op reis?

Tot 60 dagen voor vertrek gratis omboeken. Code oranje? Binnen 30 dagen voor vertrek gratis omboeken of annuleren.

Reizen bekijken Lees meer