Rondreis China

Het land van de wonderbaarlijke contrasten

Scroll naar beneden om meer te ontdekken
play_arrow
 • De Chinese muur
 • De San Ta (Drie Pagodes) bij Dali
 • Op de Li-rivier bij Yangshuo

China, het Rijk van het Midden heeft een meer dan 2000 jaar rijke geschiedenis van opeenvolgende keizerlijke dynastieën. De Grote Muur, die bescherming moest bieden tegen barbaren, was het symbool van een in zich zelf gekeerd rijk. Maar de grote reus is ontwaakt en de toeristische voorzieningen zijn inmiddels zeer geschikt voor een rondreis China. Lees verder...

De mogelijkheden voor een rondreis China zijn onuitputtelijk en het rijke culturele erfgoed is onovertroffen. Sinds 1997 hoort Hongkong ook weer bij de Volksrepubliek China, na 99 jaar een Britse kroonkolonie te zijn geweest. Hoogtepunten als het Terracottaleger, de Verboden Stad en de Chinese muur zullen zeker onderdeel zijn van uw unieke rondreis China. Maar ook het minder bekende China is ons niet vreemd. Bijvoorbeeld het natuurschoon van Changbai Mountain in het Noordoosten van China of de prachtige kloostercomplexen in Lhasa. Een festival bezoek toevoegen aan uw rondreis China is ook een onvergetelijke optie.

China is ook prima te combineren met bijvoorbeeld Tibet, Taiwan of Noord Korea. Ook daarvoor kunt u bij terecht bij VNC Asia Travel.

VNC Asia Travel
VNC Asia Travel is dé China specialist voor een rondreis China. VNC Asia Travel was in Nederland de eerste die reizen naar China organiseerde. Als echte China specialist hebben wij het meest uitgebreide aanbod individuele rondreizen en internationale groepsreizen naar China. Kies voor een individuele reis naar China als u de uitgestrektheid van dit fascinerende land wilt ervaren en China op uw eigen unieke wijze wilt aanschouwen. Wilt u zelf uw vakantie China samenstellen, een van onze reizen uitbreiden of veranderen, een bijzondere excursie in uw reis opnemen? Laat u inspireren door onze China reizen of leg ons uw wensen voor.

Inklappen

Alles is mogelijk

Onze reisexperts kennen uw favoriete land op hun duimpje en helpen u graag met het samenstellen en boeken van uw reis.

Reisexpert Rondreis China
Anne van de Scheur Reisexpert

De hectiek in bruisend Beijing, de rust in het uitgestrekte Binnen-Mongolie. De ijzige kou in Russisch Harbin, de comfortabele warmte op tropisch Hainan. In China kan je alle kanten op!

Rondreis China
Reviews - gemiddelde score voor Rondreis China: 9.7/10 6

  • Rondreis China
   Review van 18 december 2015
   SCORE: 5/5

   "De kennis over China, de vriendelijkheid waarmee dossiers behandeld worden, de vriendschap en de organisatie zijn allemaal tiptop."

  • Rondreis China
   Review van 26 mei 2016
   SCORE: 5/5

   "We hadden een fantastische China reis. Ze staat in de top drie van onze China Reizen. De minderheidsdorpen in de bergen van Yunnan, de hotels, de gidsen, de chauffeurs,...

  • Rondreis China
   Review van 13 juni 2016
   SCORE: 5/5

   "het was een mooie reisweg maar voor mensen die voor het eerst naar China reizen is het niet aangewezen. ze moeten eerst kennis kunnen maken met de grote toeristische...

  • Rondreis China
   Review van 13 november 2015
   SCORE: 4/5

   "De route zat goed in elkaar, de treinreizen waren heel comfortabel, en de hotels handig centraal gelegen."

  • Rondreis China
   Review van 17 mei 2016
   SCORE: 5/5

   "Werkelijk een fantastische reis gemaakt. Perfect verzorgd!!"

DINGEN DIE JE GEDAAN MOET HEBBEN

Een kleine selectie van tips en bezienswaardigheden van onze medewerkers en reisleiders.

Employee
Bezoek een lokale markt
Impression
Employee
Etenstijd?
Impression
Employee
Bezoek de buren
Impression

Afbeeldingen (1/9)

Informatiedagen

Wilt u kennismaken met VNC Asia Travel of met een van onze bijzondere bestemmingen? U bent van harte welkom op onze nieuwe thuisbasis, ons kantoor in Arnhem, om een van de presentaties bij te wonen. Daarnaast worden er op verschillende plaatsen in het land informatiedagen gehouden. Het bijwonen van de presentaties is helemaal gratis, de koffie staat voor u klaar. Wél verzoeken wij u vooraf in te schrijven.

zaterdag 1 okt
Locatie:
in het VNC kantoor in Arnhem

Aanmelden

zaterdag 25 mrt
Locatie:
In het kantoor van VNC Asia Travel in Arnhem

Aanmelden

Bekijk meer informatiedagen

Vraag onze gratis brochure aan

Tjokvol reisinspiratie, gewoon op uw deurmat.