Rondreis China

Het Rijk van het Midden

Scroll naar beneden om meer te ontdekken
play_arrow
 • De Chinese muur
 • De San Ta (Drie Pagodes) bij Dali
 • Op de Li-rivier bij Yangshuo

China, het Rijk van het Midden heeft een meer dan 2000 jaar rijke geschiedenis van opeenvolgende keizerlijke dynastieën. De Grote Muur, die bescherming moest bieden tegen barbaren, was het symbool van een in zich zelf gekeerd rijk. Maar de grote reus is ontwaakt en de toeristische voorzieningen zijn inmiddels zeer geschikt voor een rondreis China. Lees verder...

De mogelijkheden voor een rondreis China zijn onuitputtelijk en het rijke culturele erfgoed is onovertroffen. Sinds 1997 hoort Hongkong ook weer bij de Volksrepubliek China, na 99 jaar een Britse kroonkolonie te zijn geweest. Hoogtepunten als het Terracottaleger, de Verboden Stad en de Chinese muur zullen zeker onderdeel zijn van uw unieke rondreis China. Maar ook het minder bekende China is ons niet vreemd. Bijvoorbeeld het natuurschoon van Changbai Mountain in het Noordoosten van China, de prachtige kloostercomplexen in Lhasa of bezoek de Hakka een lokale bevolkingsgroep. Een festival bezoek toevoegen aan uw rondreis China is ook een onvergetelijke optie.

China is ook prima te combineren met bijvoorbeeld TibetTaiwan of Noord Korea. Ook daarvoor kunt u bij terecht bij VNC Asia Travel.

VNC Asia Travel
VNC Asia Travel is dé China specialist voor een rondreis China. VNC Asia Travel was in Nederland de eerste die reizen naar China organiseerde. Als echte China specialist hebben wij het meest uitgebreide aanbod individuele rondreizen en internationale groepsreizen naar China. Kies voor een individuele reis naar China als u de uitgestrektheid van dit fascinerende land wilt ervaren en China op uw eigen unieke wijze wilt aanschouwen. Wilt u zelf uw vakantie China samenstellen, een van onze reizen uitbreiden of veranderen, een bijzondere excursie in uw reis opnemen? Laat u inspireren door onze China reizen of leg ons uw wensen voor.

Inklappen

Alles is mogelijk

Onze reisexperts kennen uw favoriete land op hun duimpje en helpen u graag met het samenstellen en boeken van uw reis.

Reisexpert China
Anne VandeScheur Reisexpert

De hectiek in bruisend Beijing, de rust in het uitgestrekte Binnen-Mongolie. De ijzige kou in Russisch Harbin, de comfortabele warmte op tropisch Hainan. In China kan je alle kanten op!

Reviews - gemiddelde score voor China: 9.6/10 - Lees meer reviews »

  • China
   Review van 3 oktober 2017
   SCORE: 5/5

   "De hele reis hebben we de lof gezongen over *** die deze reis voor ons heeft samengesteld. "

  • China
   Review van 12 juni 2017
   SCORE: 5/5

   "China is een verrassend land met grote contrasten."

  • China
   Review van 11 mei 2017
   SCORE: 5/5

   "Het product voldeed aan de verwachtingen. Enige opmerkingen is dat het niveau Engels van de gidsen nogal verschilt en men het slecht kan treffen."

  • China
   Review van 8 december 2016
   SCORE: 5/5

   "voor wie meer van China wil weten is VNC Asia Travel een aanrader"

  • China
   Review van 3 november 2016
   SCORE: 5/5

   "China is een fijn land om doorheen te reizen - individueel makkelijker met bullit treinen en met een groep goed geregeld vervoer en gidsen."

  • China
   Review van 13 juni 2016
   SCORE: 5/5

   "het was een mooie reisweg maar voor mensen die voor het eerst naar China reizen is het niet aangewezen. ze moeten eerst kennis kunnen maken met de grote toeristische...

DINGEN DIE JE GEDAAN MOET HEBBEN

Een kleine selectie van tips en bezienswaardigheden van onze medewerkers en reisleiders.

Employee
Bezoek een lokale markt
Impression
Employee
Etenstijd?
Impression
Employee
Bezoek de buren
Impression

Afbeeldingen (1/9)

Informatiedagen

Wilt u kennismaken met VNC Asia Travel of met een van onze bijzondere bestemmingen? U bent van harte welkom op ons kantoor in Arnhem, om de presentaties bij te wonen. Daarnaast worden er op verschillende plaatsen in het land informatiedagen gehouden. Het bijwonen van de presentaties is helemaal gratis, de koffie staat voor u klaar. Wél verzoeken wij u vooraf in te schrijven.

zaterdag 27 jan
Locatie: Rotterdam
Informatiedag China

Aanmelden

zaterdag 24 mrt
Locatie: Arnhem
Informatiedag China

Aanmelden

Bekijk meer informatiedagen

Reisbrochure VNC

Vraag onze gratis brochure aan

Tjokvol reisinspiratie, gewoon op uw deurmat.