Noord-Korea reizen

Mysterieus en intrigerend

Scroll naar beneden om meer te ontdekken
play_arrow
  • Het platteland
  • Pyongyang
  • Pyongyang

Is Noord-Korea een openluchtmuseum van de eindfase van het socialisme en de Koude Oorlog? Een mengeling van stalinisme en confucianisme? Intrigerend is een vakantie Noord-Korea in ieder geval. De nadruk van onze reizen naar Noord-Korea ligt vooral op het hedendaagse Korea, maar ook de oude cultuur komt aan bod. Lees verder...

Onze reizen naar Noord-Korea brengen u naar de hoofdstad Pyongyang, waar de meeste bezienswaardigheden een politiek karakter hebben. Wat ook bijzonder is en zeker aan bod komt, is Panmunjom, een dorp in de gedemilitariseerde zone tussen Noord-Korea en Zuid-Korea. Zwaaien naar de reizigers in Zuid-Korea hoort erbij! Ook bieden we reizen naar Noord-Korea aan met bestemmingen als Nampho, waar u de West Sea Barrage (soort deltawerken) bezoekt en het prachtige berggebied Mt. Kuwol. Wandelen in het fraaie natuurgebied van Mount Kumgang is ook een perfecte toevoeging aan uw Noord-Korea vakantie.

Het is niet mogelijk om ter plaatse zelf uw vakantie Noord-Korea te regelen. VNC Asia Travel was de eerste in Nederland die toegang kreeg tot het land en is een van de weinige reisorganisaties met veel ervaring in Noord-Korea. VNC Asia Travel biedt dan ook volledig verzorgde individuele reizen op maat vanuit Beijing, China.

VNC Asia Travel
Onze Noord-Korea reisexperts helpen u graag bij het samenstellen van uw individuele rondreis of internationale groepsreis en maken gebruik van ons netwerk in Noord-Korea.

Laat u inspireren door een bestaande Noord-Korea vakantie of leg uw wensen aan ons voor. VNC Asia Travel is namelijk dé specialist voor een rondreis Noord-Korea. VNC Asia Travel heeft al meer dan 40 jaar ervaring in het verzorgen van veelzijdige kwaliteitsreizen in Azië, geheel op maat. Een van onze reisexperts maakt graag een reisvoorstel voor u. Zij hebben Noord-Korea bezocht en kunnen u optimaal adviseren bij de keuze van uw ideale reis naar Noord-Korea!

Inklappen

Alles is mogelijk

Onze reisexperts kennen uw favoriete land op hun duimpje en helpen u graag met het samenstellen en boeken van uw reis.

Reisexpert Noord-Korea
Joke ter Weele Reisexpert

Eenmaal in Noord-Korea besef je al snel dat je een ideaalbeeld te zien krijgt, en niet de volledige dagelijkse werkelijkheid. De Kim-cultus is een serieuze zaak, staat ver af van onze denkwijze en is heel bevreemdend.

DINGEN DIE JE GEDAAN MOET HEBBEN

Een kleine selectie van tips en bezienswaardigheden van onze medewerkers en reisleiders.

Employee
Naar Panmunjom
Impression
Employee
Wandelen in Pyongyang
Impression
Employee
Mensen ontmoeten
Impression

Afbeeldingen (1/13)

Informatiedagen

Wilt u kennismaken met VNC Asia Travel of met een van onze bijzondere bestemmingen? U bent van harte welkom op ons kantoor in Arnhem, om de presentaties bij te wonen. Daarnaast worden er op verschillende plaatsen in het land informatiedagen gehouden. Het bijwonen van de presentaties is helemaal gratis, de koffie staat voor u klaar. Wél verzoeken wij u vooraf in te schrijven.

Bekijk informatiedagen

Reisbrochure VNC

Vraag onze gratis brochure aan

Tjokvol reisinspiratie, gewoon op uw deurmat.