Liever je plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 026 3030 160 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen je tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

VNC Asia Travel hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Noord-Korea

Is Noord-Korea een openluchtmuseum van de eindfase van het socialisme en de Koude Oorlog? Een mengeling van stalinisme en confucianisme? Intrigerend is een rondreis Noord-Korea in ieder geval.

Onze reizen naar Noord-Korea brengen je naar de hoofdstad Pyongyang, waar de meeste bezienswaardigheden een politiek karakter hebben. Wat ook bijzonder is en zeker aan bod komt, is Panmunjom, een dorp in de gedemilitariseerde zone tussen Noord-Korea en Zuid-Korea. Zwaaien naar de reizigers in Zuid-Korea hoort erbij! Ook bieden we reizen naar Noord-Korea aan met bestemmingen als Nampo, waar je de West Sea Barrage (soort Deltawerken) bezoekt en het prachtige berggebied Mount Kuwol. Wandelen in het fraaie natuurgebied van Mount Kumgang is ook een perfecte toevoeging aan je Noord-Korea-vakantie.

Het is niet mogelijk om ter plaatse zelf je vakantie Noord-Korea te regelen. VNC Asia Travel was de eerste in Nederland die toegang kreeg tot het land en is een van de weinige reisorganisaties met veel ervaring in Noord-Korea. VNC Asia Travel biedt dan ook volledig verzorgde individuele reizen op maat vanuit Beijing, China.

VNC Asia Travel
Onze Noord-Korea-reisexperts helpen je graag bij het samenstellen van je individuele rondreis of internationale groepsreis en maken gebruik van ons netwerk in Noord-Korea. Laat je inspireren door een bestaande Noord-Korea-vakantie of leg je wensen aan ons voor. VNC Asia Travel is namelijk dé specialist voor een rondreis Noord-Korea. VNC Asia Travel heeft al meer dan 40 jaar ervaring in het verzorgen van veelzijdige kwaliteitsreizen in Azië, geheel op maat. Onze reisexperts maken graag een reisvoorstel voor je. Zij hebben Noord-Korea bezocht en kunnen je optimaal adviseren bij de keuze van je ideale reis naar Noord-Korea!

Beste reistijd en klimaat
Het voorjaar valt in Noord-Korea van maart tot en met mei. Het kan in maart nog behoorlijk koud zijn. Wat later in de lente is het overdag aangenaam, maar koelt het in de avond sterk af. Ook waait er vaak een stevige wind. In de zomer, van juni tot en met augustus, loopt de temperatuur flink op en valt er (vooral in juli en augustus) veel regen. In de herfst, van september tot en met november, begint het af te koelen, en zijn de verschillen tussen dag en nacht erg groot. Vanaf oktober valt er weinig regen meer. In de winter, van december tot en met februari, kan het dagenlang erg koud zijn. Er valt weinig sneeuw en vaak is de lucht mooi helder.

Op zoek naar meer reisinspiratie? Lees ons Noord-Korea blog!

Onze voorbeeldreizen in Noord-Korea

We hebben 3 voorbeeldreizen voor je. Liever zélf je reis samenstellen? Dat kan natuurlijk ook. Al onze reizen zijn op maat te maken.

Onze reizen

Direct boeken of liever maatwerk?

Joke ter Weele

Reisexpert

Liever een reis op maat?

Dat kan! De voorbeeldreizen hierboven heten niet voor niets zo. Het zijn - je raadt het al - maar voorbeelden. Al onze reizen zijn dus helemaal op maat te maken.

Mijn wensen doorgeven
  • VNC review
    Review van 29-09-2017
    "Ik heb echt genoten van mijn Vakantie. Het was allemaal goed geregeld. "
  • VNC review
    Review van 29-04-2017
    "Iedereen die nieuwsgierig is naar Noord-Korea kan ik een reis naar dat land aanbevelen. Ik heb in 2015 de westelijke kant van het land gezien, nu de oostelijke. Zodoende heb ik een goed beeld van het land gekregen."
Panmunjom
Hamhung, landbouwcoöperatie, Noord-Korea
Pyongyang
Arirang, Pyongyang
Pyongyang, Kumsusan Mausoleum
Pyongyang, Grand Monument
Okryon, lokale gidse

Dingen

die je gedaan moet hebben

11 Jan 2018 - Japan, Laos, Noord-Korea en Zuid-Korea

Cultuurverschillen in Azië

De Aziatische cultuur verschilt nogal van de Nederlandse. Re... Lees verder

06 Mei 2020 - Japan

Alles over de kersenbloesem in Japan

Ieder voorjaar kleuren in Japan de kersenbomen prachtig roze... Lees verder

21 Apr 2020 - Japan

6x niet-toeristische bezienswaardigheden in Tokyo

Is het je tweede of derde keer in Tokyo en wil je net even i... Lees verder

Onze infodagen

Benieuwd naar de persoonlijke ervaringen van onze reisexperts? Snappen we. Kom naar één van de infodagen en we vertellen je alles over jouw toekomstige bestemming.

Alle info op een rij

Bestel onze brochure

Thuis op je gemak door onze bestemmingen bladeren.

Die wil ik

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe