Japan reizen

Bestemmingsinformatie

Scroll naar beneden om meer te ontdekken
play_arrow
 • Uitzicht op Mount Fuji
 • Het bamboebos bij Arashiyama
 • Shirakawago

Achter een high-tech façade gaat een traditionele wereld van Samurai-kastelen en soms ondoorgrondelijke omgangsvormen schuil. VNC Asia Travel weet de weg en organiseert prachtige Japan reizen!  Lees verder...

Verbaas u over de hypermoderne hoofdstad Tokyo en reis via de heilige vulkaan Fiji naar Kyoto. Huur daar een fiets en ontdek de typische Japanse tuinen en tempels, of vaar in een boot de Hozugawa (Hozu rivier). Of kies voor een bijzondere overnachting tijdens uw rondreis Japan en verblijf in minshuku’s, typisch Japanse pensions.

Uw rondreis Japan uitbreiden? Overweeg een combinatie met Taiwan of Zuid Korea. De reisexperts van VNC Asia Travel adviseren u graag.

VNC Asia Travel is dé Japan specialist voor uw onvergetelijke rondreis Japan. VNC Asia Travel heeft al meer dan 40 jaar ervaring in het verzorgen van veelzijdige rondreizen in Azië, geheel op maat. Maak gebruik van onze jarenlange kennis en ervaring; dit zijn essentiële elementen voor een goede uitvoering van elke vakantie naar Japan.

VNC Asia Travel biedt zowel rondreizen Japan met internationaal gezelschap als talloze mogelijkheden voor individuele reizen naar Japan op maat, soms met gebruik van de Japan Rail Pass.

Onze reisexperts hebben veel kennis over Japan. Zij helpen u kiezen uit ons zorgvuldig samengestelde aanbod individuele rondreizen en internationale groepsreizen naar Japan. Kies voor een individuele rondreis Japan als u de veelzijdigheid van dit land wilt ervaren en reis af naar gebieden waar slechts weinig andere reizigers u voorgingen.

Inklappen

Alles is mogelijk

Onze reisexperts kennen uw favoriete land op hun duimpje en helpen u graag met het samenstellen en boeken van uw reis.

Reisexpert Japan
Daphne van Cauter Reisexpert

Japan is voor mij een bizar leuk land! Ik drink er warme koffie uit een blikje. Ik verblijf in traditionele hotels, draag een yukata en heb voor elke ruimte in de kamer aparte slippers en alle treinen rijden op tijd.

Reviews - gemiddelde score voor Japan: 8.8/10

  • Japan
   Review van 6 oktober 2016
   SCORE: 4/5

   "Japan verrast. Heel druk, maar het hele land is stil. Veel cultuur - tempels, paleizen met prachtige beschilderde wanden en schermen - en ook meer natuur dan verwacht....

  • Japan
   Review van 1 november 2016
   SCORE: 5/5

   "Mooi land, veilig en zeer goed openbaar vervoer."

  • Japan
   Review van 8 december 2016
   SCORE: 4/5

   "tekst verdwijnt als je sterren toevoegt na melding dat die ontbraken"

  • Japan
   Review van 9 mei 2016
   SCORE: 5/5

   "Behalve de smalle kamer in hotel te Tokyo,was alles perfect geregeld."

  • Japan
   Review van 21 juni 2016
   SCORE: 5/5

   "Professionele organisatie. Prettige medewerkers. Luisteren goed naar je behoeften van je reis. Uitgebreide documentatie om mee te nemen gedurende je reis. "

DINGEN DIE JE GEDAAN MOET HEBBEN

Een kleine selectie van tips en bezienswaardigheden van onze medewerkers en reisleiders.

Employee
Badcultuur van Japan
Impression
Employee
Het Kraaienkasteel
Impression
Employee
Authentiek Furukawa
Impression

Afbeeldingen (1/12)

Informatiedagen

Wilt u kennismaken met VNC Asia Travel of met een van onze bijzondere bestemmingen? U bent van harte welkom op onze nieuwe thuisbasis, ons kantoor in Arnhem, om een van de presentaties bij te wonen. Daarnaast worden er op verschillende plaatsen in het land informatiedagen gehouden. Het bijwonen van de presentaties is helemaal gratis, de koffie staat voor u klaar. Wél verzoeken wij u vooraf in te schrijven.

zaterdag 25 mrt
Locatie: Arnhem
Informatiedag Japan

Aanmelden

Bekijk meer informatiedagen

Reisbrochure VNC

Vraag onze gratis brochure aan

Tjokvol reisinspiratie, gewoon op uw deurmat.