Liever je plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 026 3030 160 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen je tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

VNC Asia Travel hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Japan

Het land van de rijzende zon

Terug

Achter een high-tech façade gaat een traditionele wereld van Samoerai-kastelen en soms ondoorgrondelijke omgangsvormen schuil. VNC Asia Travel weet de weg en organiseert voor jou een prachtige rondreis naar Japan.

Japan is een land dat bestaat uit bijna 7000 eilanden die liggen in de Stille Oceaan, ten oosten van Rusland, China en Korea. De eilanden Kyushu, Honshu, Shikoku en Hokkaido omvatten meer dan 95% van het totale land. De politieke hoofdstad is Tokyo, de culturele hoofdstad is Kyoto.

Reizen door Japan is ook een ontmoeting met een ander klimaat en cultuur. Andere normen, waarden en gedrag leveren vaak interessante gesprekken op, maar soms ook kleine irritaties. Maak je een langere reis, dan zul je merken dat in de grootste steden de gang van zaken geheel anders is, dan in de dorpen op het platteland. De voorzieningen zijn in het hele land bijzonder goed. 

Gratis annuleren bij vertrek vóór 1 december

Tot 6 weken voor vertrek en geldig voor IJsland en Noorwegen (m.u.v. scheepsreizen)

Bekijk reizen Meer informatie