Liever je plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 026 3030 160 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen je tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

VNC Asia Travel hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Japan
Bereikbaarheid

Terug
Kies een pagina:

Mobiele telefoons werken in Japan bijna overal.

Het Japanse mobiele telefoonverkeer draait op UMTS. Heeft je telefoon 4G/UMTS, dan kun je je telefoon ook in Japan gebruiken. Niet alle Nederlandse telefoonabonnementen zijn in Japan bruikbaar. Vraag bij je provider na of je met je abonnement in Japan kunt bellen. Soms is het voordeliger een Japanse Sim-kaart aan te schaffen. Je kunt ook bij aankomst op de Japanse luchthaven een mobiele telefoon huren.

Snel internet is niet meer weg te denken uit de Japanse samenleving. In je hotelkamer, internet café of in de trein, overal kun je op internet. In traditionele accommodaties lijkt de tijd soms stil te hebben gestaan en is WIFI dan ook niet beschikbaar.

Ook is het mogelijk om vooraf een Wifi pocket te huren. Een wifi pocket is een kleine router waardoor je altijd wifi/internet heb. Het is erg handig om ter plaatse gebruik te kunnen maken van google maps om een hotel of bezienswaardigheid te vinden. Vooral als je een huurauto heb gehuurd raden we een wifi pocket aan. Je kan zelfs de locaties die je wil gaan bezoeken in Japan, vooraf in Nederland al in google maps opslaan. Zelf hebben we goede ervaringen met deze organisatie https://www.japan-wireless.com/en. Je kan de wifi pocket ophalen op de luchthaven of klaar laten leggen in het eerste hotel. Aan het eind van de reis stop je alles in de bijgeleverde gefrankeerde envelop en stop je het in een brievenbus.

Gratis annuleren bij vertrek vóór 1 december

Tot 6 weken voor vertrek en geldig voor IJsland en Noorwegen (m.u.v. scheepsreizen)

Bekijk reizen Meer informatie

Videobellen?

Je wilt met ons videobellen. Goed idee! Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op voor een datum en tijdstip.