Liever je plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 026 3030 160 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen je tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

VNC Asia Travel hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Jouw bewaarde reizen

Trips

Vietnam
Weer & klimaat

Terug
Kies een pagina:

Vietnam heeft een klimaat dat varieert van gematigd in de noordelijke berggebieden tot tropisch in het zuiden. Vietnam kan het hele jaar door worden bezocht.

Van januari tot maart is de meest aangename periode; dan valt er weinig regen en is in het zuiden de temperatuur rond de 30°C met een lage vochtigheidsgraad en in het noorden de temperatuur rond de 22°C met een hoge vochtigheidsgraad.

Het regenseizoen begint en eindigt in het noorden (maart t/m september) eerder dan in het zuiden (mei t/m oktober). In de wintermaanden kan het in de noordelijke berggebieden, rondom Sapa, erg koud zijn. Uiteraard variëren deze seizoenen per jaar. Het ene jaar valt in Hanoi de winter veel vroeger in, terwijl het er een volgend jaar in januari nog heerlijk weer is. Houd dus altijd rekening met afwijkingen!

Gratis annuleren bij vertrek vóór 1 december

Tot 6 weken voor vertrek en geldig voor IJsland en Noorwegen (m.u.v. scheepsreizen)

Bekijk reizen Meer informatie

Videobellen?

Je wilt met ons videobellen. Goed idee! Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op voor een datum en tijdstip.