Liever je plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 026 3030 160 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen je tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

VNC Asia Travel hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Vietnam
Gezondheid

Terug
Kies een pagina:

In grote steden zijn ziekenhuizen te vinden, maar de kwaliteit is matig. Omdat het bij ernstige medische problemen kan zijn dat je naar Nederland vervoerd moet worden raden wij altijd aan een goede reisverzekering af te sluiten.

Het drinken van ongekookt water raden we sterk af in Vietnam, net zoals ijsjes bij straatstalletjes. Voor je drinkwater koop je gezuiverd water in flessen, maar dubbelcheck altijd de sluiting.

Voor een reis naar Vietnam hoef je geen verplichte inentingen te halen. De inenting tegen gele koorts is alleen verplicht als je doorreist vanuit een land waar deze ziekte voorkomt. Wil je toch tegen sommige ziektes wapenen? Wij raden je dan aan ruim op tijd contact te zoeken met je huisarts, Thuisvaccinatie.nl of GG/GD. Zij kunnen je adviseren welke vaccinaties aanbevolen worden.

Gratis annuleren bij vertrek vóór 1 december

Tot 6 weken voor vertrek en geldig voor IJsland en Noorwegen (m.u.v. scheepsreizen)

Bekijk reizen Meer informatie

Videobellen?

Je wilt met ons videobellen. Goed idee! Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op voor een datum en tijdstip.