Liever je plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 026 3030 160 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen je tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

VNC Asia Travel hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Jouw bewaarde reizen

Trips

Vietnam
Infrastructuur

Terug
Kies een pagina:

Vietnam is een langgerekt land. Tijdens een reis door Vietnam zullen er dus flink wat kilometers afgelegd worden. Tijdens een rondreis Vietnam met VNC Asia Travel worden de lange afstanden afgelegd per binnenlandse vlucht of met een (nacht) trein. Kortere afstanden worden gedaan per privé auto met chauffeur.

Binnenlandse vluchten

De meeste binnenlandse vluchten in Vietnam worden uitgevoerd met Vietnam Airlines. 

Treinen

De belangrijkste treinverbinding, de North-South Unification line, verbind Ho Chi-Minh stad met Hanoi. Deze trein maakt een rit van ongeveer 2000 kilometer in 48 uur. De koffers dien je in je coupé te houden, onder de bedden of eventueel boven de coupédeur. De toiletten bevinden zich aan de uiteinden van de wagons. Er worden snacks, koffie/thee, frisdranken en maaltijden verkocht aan boort.

Privé auto met chauffeur

Reizen per privé auto met chauffeur is een bijzonder comfortabele manier van reizen in Vietnam. 

Taxi’s

Taxi’s zijn in de meeste steden gemakkelijk te vinden. Zorg dat de meter zichtbaar is als je een taxi instapt en dat de chauffeur zich houdt aan deze prijs. Ook is het mogelijk van tevoren de prijs af te spreken.

Honda Ong & cyclo

Een gebruikelijke manier van vervoer is de Honda Ong: een betaalde rit achterop een motor, die op elke straathoek te vinden is. De cyclo (fietstaxi) is langzaam maar aangenaam. Spreek van tevoren een duidelijke prijs, tijd en route af.

Fietsen

Op veel plekken in Vietnam kun je een fiets huren. Vooral op het platteland is dit een leuke activiteit. Meerdaagse fietstochten zijn ook mogelijk.

Gratis annuleren bij vertrek vóór 1 december

Tot 6 weken voor vertrek en geldig voor IJsland en Noorwegen (m.u.v. scheepsreizen)

Bekijk reizen Meer informatie

Videobellen?

Je wilt met ons videobellen. Goed idee! Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op voor een datum en tijdstip.