Liever je plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 026 3030 160 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen je tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

VNC Asia Travel hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Vietnam

Reisdocumenten

Terug

Reizigers die Vietnam willen bezoeken moeten beschikken over een geldig Nederlands paspoort dat nog minimaal zes maanden geldig is na terugkomst met genoeg lege pagina’s. Ook moet je beschikken over een geldig toeristenvisum. Je dient hier zelf voor te zorgen.

Er zijn 3 mogelijkheden om een visum voor Vietnam te regelen; vooraf in Nederland, ter plaatse bij aankomst of een e-visum online aanvragen. 

Vooraf in Nederland: Je kan dit zelf bij de Vietnamese ambassade regelen of anders via een visumbureau aanvragen. 

Ter plaatse bij aankomst: Hiervoor is een visum autorisatiebrief nodig die via ons te verkrijgen is. Voor het visum ter plaatse dien je contant USD25,- per persoon (voor een single entry) te betalen.  

E-visum online: via de website https://evisa.xuatnhapcanh.gov.vn/trang-chu-ttdt kun je online een visum aanvragen. De kosten bedragen $25,- per visum (voor een single entry). LET OP: niet geldig als je via de Mekong Delta naar Cambodja reist of andersom. Check goed voor welke grensovergangen (voor binnenkomst en vertrek) een e-visum geldig is. 

Controleer van te voren goed of een visum ter plaatse of e-visum is toegestaan voor jouw reis. Reis je bijvoorbeeld via de Mekong Delta vanuit Cambodja naar Vietnam dan is het noodzakelijk om in Nederland al een visum te regelen. 

Gratis annuleren bij vertrek vóór 1 december

Tot 6 weken voor vertrek en geldig voor IJsland en Noorwegen (m.u.v. scheepsreizen)

Bekijk reizen Meer informatie