Liever je plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 026 3030 160 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen je tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

VNC Asia Travel hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Taiwan

Reisdocumenten

Terug

Bij aanvang van de reis moet iedere reiziger in het bezit zijn van een geldig paspoort. Je paspoort moet bij binnenkomst in Taiwan nog minimaal 6 maanden geldig zijn. Is je reisduur korter dan 90 dagen? Dan heb je geen visum nodig.

Wel moet je in het bezit zijn van een retourticket of een ticket naar je volgende bestemming (e-ticket mag ook). We raden je aan een kopie van het landarrangement mee te nemen, en soms moet je kunnen aantonen dat je voldoende geld bij je hebt. Heb je niet de Nederlandse of Belgische nationaliteit, controleer dan tijdig bij de het consulaat van Taiwan of voor jou dezelfde regels gelden.

Voor al onze reizen geldt dat de visa niet zijn inbegrepen. Iedere reiziger is er zelf verantwoordelijk voor over de juiste grensdocumenten te beschikken. 

In Taiwan moet je je altijd en overal kunnen legitimeren. Draag daarom altijd je paspoort bij je. 

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Videobellen?

Je wilt met ons videobellen. Goed idee! Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op voor een datum en tijdstip.