Liever je plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 026 3030 160 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen je tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

VNC Asia Travel hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Jouw bewaarde reizen

Trips

Taiwan
Geldzaken

Terug
Kies een pagina:

De New Taiwan Dollar (NTD) is de officiële naam voor de munt in Taiwan.

Het is mogelijk om buitenlandse valuta te wisselen op de luchthaven, bij banken of bij geldwisselkantoren die in de betere hotels zijn te vinden. Je kunt met euro’s en Amerikaanse dollars terecht in Taiwan. Geld pin je bij 7-Eleven geldautomaten; er staan er 4000 van in het hele land. Neem voor de zekerheid ook een bedrag aan contante dollars mee. Creditcards worden op veel plaatsen geaccepteerd. Om fraude met bankpassen en creditcards tegen te gaan, kun je maximaal 30.000 NTD per keer opnemen. Je bankpas moet wel op werelddekking staan. Creditcards (Ameri­can Express, MasterCard, Visa) gebruik je vooral in de grotere hotels, luxere winkels en restaurants. Soms is het mogelijk er bij een ATM geld mee op te nemen. De kosten hiervoor zijn hoog. Je creditcard werkt alleen in combinatie met de bijbehorende pincode! Heb je nog NTD over bij vertrek uit Taiwan? Op Taipei internationale luchthaven kun je je overgebleven NTD omwisselen naar euro’s. 

Gratis annuleren bij vertrek vóór 1 december

Tot 6 weken voor vertrek en geldig voor IJsland en Noorwegen (m.u.v. scheepsreizen)

Bekijk reizen Meer informatie

Videobellen?

Je wilt met ons videobellen. Goed idee! Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op voor een datum en tijdstip.