Liever je plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 026 3030 160 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen je tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

VNC Asia Travel hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Jouw bewaarde reizen

Trips

Japan
Het land van de rijzende zon

Terug
Kies een pagina:

Japan, het fascinerende land van de rijzende zon. Achter een high-tech façade gaat een traditionele wereld van Samoerai-kastelen en soms ondoorgrondelijke omgangsvormen schuil. VNC Asia Travel weet de weg en kan daarom prachtige reizen bieden. 

Japan is een land waar bijna iedereen met het openbaar vervoer reist. Dat is ook de reden waarom de meeste van onze Japan reizen gebaseerd zijn op reizen met het openbaar vervoer. Wij verzorgen de overnachtingen en regelen daarnaast een Japan Railpass (treinpas) waarmee je het hele land kunt doorkruisen. Ideaal toch? Bij de reisbescheiden leggen we uit hoe je met het openbaar vervoer bij de accommodaties komt. En via de Japanse treinen website kun je van te voren precies bekijken hoe laat de treinen vertrekken en hoe lang ze er over doen. Wist je dat de vertragingen in seconden worden aangegeven? Dat geeft wel aan hoe goed het geregeld is in Japan.

Ook is het mogelijk om een gedeelte van de reis met een huurauto te doen. Reizen met een eigen auto geeft veel vrijheid en de mogelijkheid om op plaatsen te komen die door veel reizigers worden overgeslagen.

Gratis annuleren bij vertrek vóór 1 december

Tot 6 weken voor vertrek en geldig voor IJsland en Noorwegen (m.u.v. scheepsreizen)

Bekijk reizen Meer informatie

Videobellen?

Je wilt met ons videobellen. Goed idee! Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op voor een datum en tijdstip.