Liever je plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 026 3030 160 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen je tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

VNC Asia Travel hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Jouw bewaarde reizen

Trips

Zuid-Korea
Geldzaken

Terug
Kies een pagina:

De Koreaanse Won is de officiële naam voor de munt in Zuid-Korea. Hoewel je ze niet veel zult gebruiken, zijn er muntjes van 10, 50, 100 en 500 Won. De bankbiljetten van 1.000, 5.000, 10.000 en 50.000 Won kom je wel veel tegen.

Als je pinpas is voorzien van een Cirrus- of Maestro-logo en op werelddekking staat kun je eenvoudig pinnen bij banken en ATM’s. ATM’s zijn te vinden in grote hotels, bij supermarkten, stations en in de grotere warenhuizen.

Creditcards van American Express, MasterCard en Visa zijn algemeen geaccepteerd, maar werken alleen in combinatie met de bijbehorende pincode.

Bij alle GWK’s kun je won bestellen of terug wisselen, vaak wel tegen een ongunstige koers. Ook op het vliegveld en bij sommige grote hotels zijn wisselbalies te vinden.

Gratis annuleren bij vertrek vóór 1 december

Tot 6 weken voor vertrek en geldig voor IJsland en Noorwegen (m.u.v. scheepsreizen)

Bekijk reizen Meer informatie

Videobellen?

Je wilt met ons videobellen. Goed idee! Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op voor een datum en tijdstip.