Liever je plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 026 3030 160 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen je tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

VNC Asia Travel hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Jouw bewaarde reizen

Trips

Zuid-Korea
Infrastructuur

Terug
Kies een pagina:

Zuid-Korea is ongeveer even groot als IJsland (2,5 keer zo groot als Nederland) en uitstekend te bereizen vanwege de geweldige infrastructuur. 

Je kiest tussen bus-, metro- en spoorverbindingen waarmee je zo’n beetje iedere stad kunt bereiken.  Doordat er ook hogesnelheidstreinen tussen de grote steden rijden, ben je nooit lang onderweg. De wegen zijn trouwens ook prima. Ga zelf met een huurauto op pad en maak aan Selfdrive door Zuid-Korea. Wil je naar de eilanden dan zijn binnenlandse vluchten of ferry’s een ideale oplossing.

Zuid-Korea is bovendien uitstekend te bereiken, zowel vanuit Nederland als de omringende landen (met uitzondering van Noord-Korea). In ruim 10 uur ben je vanaf Schiphol al in Seoul met een rechtstreekse vlucht. Wil je wat geld besparen, kies dan voor een vlucht inclusief overstap. Al ben je dan natuurlijk een paar uur langer onderweg. Of vaar met de boot vanuit Busan in een paar uur naar Fukuoka in Japan. Ook de grote steden elders in Azië hebben prima verbindingen met het land. Combineer je reis naar Zuid-Korea met bijvoorbeeld China, Taiwan of Vietnam.

Gratis annuleren bij vertrek vóór 1 december

Tot 6 weken voor vertrek en geldig voor IJsland en Noorwegen (m.u.v. scheepsreizen)

Bekijk reizen Meer informatie

Videobellen?

Je wilt met ons videobellen. Goed idee! Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op voor een datum en tijdstip.