India reizen

Grote diversiteit

Scroll naar beneden om meer te ontdekken
play_arrow
  • Taj Mahal
  • Houseboat in de 'Backwaters' van Kerala
  • Mehndi ('henna tatoes') zijn een oude vedische traditie

Paleizen en kleuren in Rajasthan, natuurparken waar u wellicht een glimp van een tijger opvangt, uitbundige tempels en de machtige Himalaya’s met hun Tibetaanse cultuur in Ladakh en Sikkim. Een rondreis India is ongekend indrukwekkend! Lees verder...

Bij een reis naar India ligt de nadruk op het beleven van de geheel eigen en eeuwenoude cultuur. De religie van India, het hindoeïsme, is zeer bepalend en zichtbaar in het dagelijkse leven. Bijvoorbeeld de vele rituelen in en rondom de rivier de Ganges in Varanasi, een van de oudste steden ter wereld. De prachtige monumenten van India, zowel hindoeïstische als islamitische (Moghul), de diversiteit van landschappen en de kleurrijke mensen maakt een vakantie India een unieke belevenis.

Een rondreis India is prima te combineren met bijvoorbeeld Nepal of Tibet. Ook daarvoor kunt u bij terecht bij de reisexperts van VNC Asia Travel.

VNC Asia Travel
De India reisexperts van VNC Asia Travel bieden u een diversiteit aan individuele reizen naar India. Kies voor een individuele reis naar India als u met al uw zintuigen (opnieuw) kennis wilt maken met dit kleurrijke land en af wilt reizen naar gebieden in India waar slechts weinig andere reizigers u voorgingen.

Wilt u zelf uw rondreis India samenstellen, een van onze reizen veranderen, een bijzondere excursie opnemen? Laat u inspireren door bestaande India reizen of leg ons uw wensen voor.

VNC Asia Travel is dé specialist voor een rondreis India. VNC Asia Travel heeft al meer dan 40 jaar ervaring in het verzorgen van veelzijdige kwaliteitsreizen in Azië, geheel op maat. Een van onze reisexperts maakt graag een reisvoorstel voor uw rondreis India. Zij hebben het land bezocht en kunnen u optimaal adviseren bij de keuze van uw ideale vakantie in India!

Inklappen

Alles is mogelijk

Onze reisexperts kennen uw favoriete land op hun duimpje en helpen u graag met het samenstellen en boeken van uw reis.

Reisexpert India
Margreet Versteijlen Reisexpert

Zittend aan de Ganges in Varanasi kijk ik naar alle kleuren die voorbij trekken. Terwijl een chai-Wallah een kopje mierzoete chai voor me inschenkt, voel ik me even heel ver van huis. Wat is India toch fijn.

DINGEN DIE JE GEDAAN MOET HEBBEN

Een kleine selectie van tips en bezienswaardigheden van onze medewerkers en reisleiders.

Employee
Treinreis
Impression
Employee
Ayurveda behandeling
Impression
Employee
Fietsen door Delhi
Impression
Employee
Karim’s in Delhi
Impression

Afbeeldingen (1/10)

Informatiedagen

Wilt u kennismaken met VNC Asia Travel of met een van onze bijzondere bestemmingen? U bent van harte welkom op ons kantoor in Arnhem, om de presentaties bij te wonen. Daarnaast worden er op verschillende plaatsen in het land informatiedagen gehouden. Het bijwonen van de presentaties is helemaal gratis, de koffie staat voor u klaar. Wél verzoeken wij u vooraf in te schrijven.

Bekijk informatiedagen

Reisbrochure VNC

Vraag onze gratis brochure aan

Tjokvol reisinspiratie, gewoon op uw deurmat.