Reviews

Bhutan gemiddelde score 9.1 / 10

  • Review van 2 juli 2019
    SCORE: 5/5

    "Wij vonden het een groot voordeel dat we bij Samdrup het land binnen gekomen zijn. "

  • Review van 6 november 2018
    SCORE: 5/5

    "Bhutan is een geweldig compassievol land. Liefdevolle mensen, geweldige bezienswaardigheden en een weergaloze natuur."

  • Review van 7 september 2018
    SCORE: 5/5

    "Prachtig land en zo anders dan de andere landen in de regio"

Lees meer reviews van Bhutan »


Cambodja gemiddelde score 10.0 / 10

  • Review van 2 juli 2019
    SCORE: 5/5

    "De reis: het ongerepte noorden van Vietnam heeft helemaal aan onze verwachtingen voldaan. De omschrijving in de brochure geeft in grote lijnen de pracht van het landschap aan. De kleuren waarin de bevolking zich presenteert moet je gezien hebben! "

  • Review van 7 september 2018
    SCORE: 5/5

    "In relatief korte tijd, 17 dagen, een zeer afwisselende reis gemaakt in Cambodja en Vietnam."

  • Review van 7 september 2018
    SCORE: 5/5

    "Deze reis geeft een goede indruk van het land Laos. De mooiheid, de lelijkheid, de geschiedenis, wat er interessant aan is. "

Lees meer reviews van Cambodja »


China gemiddelde score 9.6 / 10

  • Review van 2 juli 2019
    SCORE: 5/5

    "Wij hadden een eigen programma, de organisatie er om heen is goed verzorgd door vnc. Daarvoor onze grote waardering."

  • Review van 2 juli 2019
    SCORE: 5/5

    "Goed georganiseerde reis voor twee personen voor 2 weken China met bezoek aan alle belangrijke plaatsen en bezienswaardigheden en nog voldoende tijd voor eigen inbreng, shoppen etc."

  • Review van 2 juli 2019
    SCORE: 3/5

    "Reis was wat anders dan wij, op basis van de info. in de reisgids, ons hadden voorgesteld. Afhandeling reisaanvraag door VNC was in orde."

Lees meer reviews van China »


Japan gemiddelde score 8.7 / 10

  • Review van 2 juli 2019
    SCORE: 4/5

    "Prachtig land, relaxed om te reizen. Zelfs al spreken er weinig Engels is dat geen enkel probleem omdat de treinen duidelijk zijn aangegeven en de accomodaties goed geregeld waren"

  • Review van 27 juni 2019
    SCORE: 4/5

    "ik begrijp uw vraag niet, hoezo product Japan?"

  • Review van 2 juli 2019
    SCORE: 3/5

    "De basis (vervoer, excursies en hotels) is prima geregeld maar het contact met VNC hebben wij niet als prettig ervaren, erg zakelijk en formeel. De verstrekte informatie vonden we niet toegespits op onze reis maar erg algemeen. Een hoop informatie die niet relavant was en wat je wel graag zou willen weten ontbrak."

Lees meer reviews van Japan »


Laos gemiddelde score 10.0 / 10

  • Review van 2 juli 2019
    SCORE: 5/5

    "De reis: het ongerepte noorden van Vietnam heeft helemaal aan onze verwachtingen voldaan. De omschrijving in de brochure geeft in grote lijnen de pracht van het landschap aan. De kleuren waarin de bevolking zich presenteert moet je gezien hebben! "

  • Review van 7 september 2018
    SCORE: 5/5

    "In relatief korte tijd, 17 dagen, een zeer afwisselende reis gemaakt in Cambodja en Vietnam."

  • Review van 7 september 2018
    SCORE: 5/5

    "Deze reis geeft een goede indruk van het land Laos. De mooiheid, de lelijkheid, de geschiedenis, wat er interessant aan is. "

Lees meer reviews van Laos »


Mongolië gemiddelde score 8.0 / 10

  • Review van 7 september 2018
    SCORE: 3/5

    "Niet van toepassing - wij zijn naar Mongolie gegaan"

  • Review van 7 september 2018
    SCORE: 4/5

    "de reis is boeiend en mooi en afwisselend, maar je moet tegen wat minder comfort kunnen rondom gers, wat wij overigens geen probleem vonden"

  • Review van 7 september 2018
    SCORE: 5/5

    "De reis was fantastisch. Alles goed geregeld. We hebben enorm geluk gehad met onze gids en chauffeur waar we nog dagelijks contact mee hebben. Gurvanbulag was het einde. Niet alleen omdat ij de twee enige gasten waren, maar ook omdat we met alle omwonenden het einde van de zomer hebben gevierd. Onvergetelijk. We zijn terug gekomen met zoveel verhalen en foto's!"

Lees meer reviews van Mongolië »


Myanmar gemiddelde score 9.3 / 10

  • Review van 7 september 2018
    SCORE: 5/5

    "Het product voldoet geheel aan onze verwachtingen. Een fantastische reis"

  • Review van 7 september 2018
    SCORE: 4/5

    "bijzonder land beperkte kennis Engels is een knelpunt"

  • Review van 7 september 2018
    SCORE: 5/5

    "Het was een prachtige reis, zeker voor herhaling vatbaar"

Lees meer reviews van Myanmar »


Nepal gemiddelde score 10.0 / 10

  • Review van 7 september 2018
    SCORE: 5/5

    "We hebben een geweldige vakantie gehad. Complimenten aan Axis. Goede gidsen/chauffeur. 100% nakomen van afspraken met de nodige flexibiliteit, zoals aanpassen trekking naar Australian Camp! We zijn zijn gewoon super tevreden."

Lees meer reviews van Nepal »


Noord-Korea gemiddelde score 10.0 / 10

  • Review van 7 september 2018
    SCORE: 5/5

    "Ik heb echt genoten van mijn Vakantie. Het was allemaal goed geregeld. "

  • Review van 7 september 2018
    SCORE: 5/5

    "Iedereen die nieuwsgierig is naar Noord-Korea kan ik een reis naar dat land aanbevelen. Ik heb in 2015 de westelijke kant van het land gezien, nu de oostelijke. Zodoende heb ik een goed beeld van het land gekregen."

Lees meer reviews van Noord-Korea »


Oezbekistan gemiddelde score 10.0 / 10

  • Review van 7 september 2018
    SCORE: 5/5

    "een hartverheffende sensatie"

  • Review van 7 september 2018
    SCORE: 5/5

    "o.k Wij zijn zeer tevreden."

  • Review van 7 september 2018
    SCORE: 5/5

    "Reis was zeer efficient georganiseerd waarbij in twee weken tijd enorm veel is gezien van het land. Veel excursies onder leiding van een uitstekende gids."

Lees meer reviews van Oezbekistan »


Sri Lanka gemiddelde score 10.0 / 10

  • Review van 7 september 2018
    SCORE: 5/5

    "Hele mooie reis, fijn ook dat je elke keer twee nachten in hotel slaapt. veel afwisseling in activiteiten! Leuke hotels! In nuwara eliya , ferncliff erg leuk, elke nacht een kruik in bed😀"

Lees meer reviews van Sri Lanka »


Taiwan gemiddelde score 8.7 / 10

  • Review van 2 juli 2019
    SCORE: 3/5

    "Taiwan is een leuk land om te zoeken als je van Chinese cultuur houdt en houdt van lekker eten. Wij vinden VNC niet echt een reisorganisatie om Taiwan bij te boeken. "

  • Review van 2 juli 2019
    SCORE: 5/5

    "Taiwan is in alle opzichten een aanrader: natuur, cultureel, klimaat, culinair, veiligheid en bovenal de warme vriendelijkheid van de Taiwanezen."

  • Review van 19 december 2018
    SCORE: 4/5

    "Leuke reisroute !"

Lees meer reviews van Taiwan »


Tibet gemiddelde score 8.0 / 10

  • Review van 7 september 2018
    SCORE: 4/5

    "Reis zat goed in elkaar. De eerste dagen in Lhasa waren fijn om aan de hoogte te wennen. Lake Namtso is mooi, maar de overnachting is heel oncomfortabel. Alles is er duur, neem je eigen eten mee!"

Lees meer reviews van Tibet »


Transsiberië Express gemiddelde score 8.0 / 10

  • Review van 2 juli 2019
    SCORE: 5/5

    "De reis was fantastisch goed georganiseerd. Enig puntje van feedback zou mogelijk kunnen zijn dat het bed in de trein niet heel comfortabel is en dat de nachten vaak luidruchtig zijn, wanneer de trein stopt op een rangeerterrein. Wat mij betreft was het geen groot probleem, het hoort bij de charme van de reis. Wel was ik er een beetje door overvallen. De overgang van Tsarengoud trein naar Chinese trein, was groot. Ook dit hoort bij de charme van de reis. Toch had wellicht de reisorganisatie een schoonmaakploeg kunnen in huren die de Chinese trein een sopje geeft. Het was gelukkig maar voor 16u,trein was erg vies en personeel ook totaal niet vriendelijk. De Duitse reisleider was overigens heel alert en deed al het mogelijke om het iedereen naar zijn zin te maken. Dit werd enorm gewaardeerd. "

  • Review van 2 juli 2019
    SCORE: 4/5

    "de informatie vooraf was ruim voldoende en dit is tijdens ook zo gebleken"

  • Review van 2 juli 2019
    SCORE: 3/5

    "Nvt, geen gebruik van gemaakt"

Lees meer reviews van Transsiberië Express »


Vietnam gemiddelde score 10.0 / 10

  • Review van 2 juli 2019
    SCORE: 5/5

    "De reis: het ongerepte noorden van Vietnam heeft helemaal aan onze verwachtingen voldaan. De omschrijving in de brochure geeft in grote lijnen de pracht van het landschap aan. De kleuren waarin de bevolking zich presenteert moet je gezien hebben! "

  • Review van 7 september 2018
    SCORE: 5/5

    "In relatief korte tijd, 17 dagen, een zeer afwisselende reis gemaakt in Cambodja en Vietnam."

  • Review van 7 september 2018
    SCORE: 5/5

    "Deze reis geeft een goede indruk van het land Laos. De mooiheid, de lelijkheid, de geschiedenis, wat er interessant aan is. "

Lees meer reviews van Vietnam »


Zuid-Korea gemiddelde score 9.0 / 10

  • Review van 7 september 2018
    SCORE: 5/5

    "Voldeed volledig aan onze verwachtingen. Mede door de uitgebreide informatie welke verstrekt wordt."

  • Review van 7 september 2018
    SCORE: 4/5

    "Prima rondreis om het land te leren kennen "

  • Review van 7 september 2018
    SCORE: 5/5

    "Japan is een prachtig land. Heeft alles, van lekker eten tot mooi landschap tot een indrukwekkende geschiedenis. Echt de moeite waard. "

Lees meer reviews van Zuid-Korea »