Reviews

Bhutan gemiddelde score 8.8 / 10

  • Review van 21 november 2017
    SCORE: 5/5

    "Prachtig land en zo anders dan de andere landen in de regio"

  • Review van 10 november 2017
    SCORE: 4/5

    "Fantastische reis gehad. Wees er wel beducht op dat toegezegde accommodaties opeens kunnen veranderen in Bhutan. De reisagent in Bhutan heeft daar zo z'n eigen ideeën over. Vlucht boeken naar Bhutan vanuit Nepal kwam wat laat op gang vanuit VNC - na aandringen van ons!-, waardoor bepaalde vluchten al vol zaten. "

  • Review van 1 november 2017
    SCORE: 4/5

    "Zeer bijzonder land met andere cultuur dat aan het begon van grotere ontwikkelingen staat door het openstellen van het land."

Lees meer reviews van Bhutan »


Cambodja gemiddelde score 10.0 / 10

  • Review van 12 februari 2018
    SCORE: 5/5

    "Deze reis geeft een goede indruk van het land Laos. De mooiheid, de lelijkheid, de geschiedenis, wat er interessant aan is. "

  • Review van 21 augustus 2017
    SCORE: 5/5

    "5 sterren omdat de reis compleet aan alle verwachtingen voldeed. Veel gezien, goede gids, voldoende rust, betrouwbare chauffeurs die altijd perfect op tijd waren, mooie hotels. Bovendien is Azie echt een belevenis"

  • Review van 3 juni 2016
    SCORE: 5/5

    "We hebben een prachtige reis gehad. De eerste dagen was onze koffer niet aanwezig. Niet prettig maar VNC was goed te bereiken en heeft ons geholpen. Hotels waren perfect, vooral die in Mai Chau. Fietsen in Laos was erg leuk. Goede gidsen. Wij hebben genoten van onze vakantie!"

Lees meer reviews van Cambodja »


China gemiddelde score 9.7 / 10

  • Review van 12 juni 2018
    SCORE: 5/5

    "altijd verzorgde service en we bevelen VNC ASIA TRAVEL aan bij Vlamingen"

  • Review van 11 mei 2018
    SCORE: 5/5

    "Het is een fascinerend land met een rijkdom aan natuurschoon en cultuur."

  • Review van 8 mei 2018
    SCORE: 5/5

    "Zeer goed ingevoerd in het land en de cultuur en daardoor zeer goed in staat om te adviseren, ook buiten de gebaande paden."

Lees meer reviews van China »


Iran gemiddelde score 10.0 / 10

  • Review van 8 mei 2017
    SCORE: 5/5

    "Alles was prima geregeld en we hebben een onvergetelijke reis gehad in Iran"

Lees meer reviews van Iran »


Japan gemiddelde score 8.8 / 10

  • Review van 12 juni 2018
    SCORE: 4/5

    "Je noemt dit geen 'product' bij een klant. Hij koopt een bijzondere reis naar Japan en VNC moet proberen die zo persoonlijk mogelijk en naar wens in te vullen. Dat is op een enkele kanttekeningen na dus op zich goed gegaan. "

  • Review van 8 juni 2018
    SCORE: 5/5

    "Japan is niet zozeer mooi maar vooral een verbazingwekkende belevenis, elke dag weer."

  • Review van 26 november 2017
    SCORE: 4/5

    "Goede reisorganisatie met veel kennis van zaken ( bezoek aan de infodagen heel leerzaam), goede terugkoppeling bij vragen via de mail , ook vanuit land van bestemming, prettige en centraal gelegen hotels en uitgebreide reismogelijkheden cq aandacht voor je wensen tav route."

Lees meer reviews van Japan »


Laos gemiddelde score 10.0 / 10

  • Review van 12 februari 2018
    SCORE: 5/5

    "Deze reis geeft een goede indruk van het land Laos. De mooiheid, de lelijkheid, de geschiedenis, wat er interessant aan is. "

  • Review van 21 augustus 2017
    SCORE: 5/5

    "5 sterren omdat de reis compleet aan alle verwachtingen voldeed. Veel gezien, goede gids, voldoende rust, betrouwbare chauffeurs die altijd perfect op tijd waren, mooie hotels. Bovendien is Azie echt een belevenis"

  • Review van 3 juni 2016
    SCORE: 5/5

    "We hebben een prachtige reis gehad. De eerste dagen was onze koffer niet aanwezig. Niet prettig maar VNC was goed te bereiken en heeft ons geholpen. Hotels waren perfect, vooral die in Mai Chau. Fietsen in Laos was erg leuk. Goede gidsen. Wij hebben genoten van onze vakantie!"

Lees meer reviews van Laos »


Mongolië gemiddelde score 9.0 / 10

  • Review van 22 augustus 2016
    SCORE: 4/5

    "de reis is boeiend en mooi en afwisselend, maar je moet tegen wat minder comfort kunnen rondom gers, wat wij overigens geen probleem vonden"

  • Review van 26 mei 2016
    SCORE: 5/5

    "De reis was fantastisch. Alles goed geregeld. We hebben enorm geluk gehad met onze gids en chauffeur waar we nog dagelijks contact mee hebben. Gurvanbulag was het einde. Niet alleen omdat ij de twee enige gasten waren, maar ook omdat we met alle omwonenden het einde van de zomer hebben gevierd. Onvergetelijk. We zijn terug gekomen met zoveel verhalen en foto's!"

Lees meer reviews van Mongolië »


Myanmar gemiddelde score 9.3 / 10

  • Review van 26 januari 2018
    SCORE: 5/5

    "Het product voldoet geheel aan onze verwachtingen. Een fantastische reis"

  • Review van 29 april 2016
    SCORE: 4/5

    "bijzonder land beperkte kennis Engels is een knelpunt"

  • Review van 14 maart 2016
    SCORE: 5/5

    "Het was een prachtige reis, zeker voor herhaling vatbaar"

Lees meer reviews van Myanmar »


Noord-Korea gemiddelde score 10.0 / 10

  • Review van 3 oktober 2017
    SCORE: 5/5

    "Ik heb echt genoten van mijn Vakantie. Het was allemaal goed geregeld. "

  • Review van 1 mei 2017
    SCORE: 5/5

    "Iedereen die nieuwsgierig is naar Noord-Korea kan ik een reis naar dat land aanbevelen. Ik heb in 2015 de westelijke kant van het land gezien, nu de oostelijke. Zodoende heb ik een goed beeld van het land gekregen."

Lees meer reviews van Noord-Korea »


Oezbekistan gemiddelde score 10.0 / 10

  • Review van 28 november 2017
    SCORE: 5/5

    "een hartverheffende sensatie"

  • Review van 1 mei 2017
    SCORE: 5/5

    "o.k Wij zijn zeer tevreden."

  • Review van 12 augustus 2016
    SCORE: 5/5

    "Reis was zeer efficient georganiseerd waarbij in twee weken tijd enorm veel is gezien van het land. Veel excursies onder leiding van een uitstekende gids."

Lees meer reviews van Oezbekistan »


Sri Lanka gemiddelde score 10.0 / 10

  • Review van 21 augustus 2017
    SCORE: 5/5

    "Hele mooie reis, fijn ook dat je elke keer twee nachten in hotel slaapt. veel afwisseling in activiteiten! Leuke hotels! In nuwara eliya , ferncliff erg leuk, elke nacht een kruik in bed😀"

Lees meer reviews van Sri Lanka »


Taiwan gemiddelde score 8.8 / 10

  • Review van 27 maart 2018
    SCORE: 5/5

    "alles was zeer goed georganiseerd"

  • Review van 3 oktober 2017
    SCORE: 5/5

    "De reis was verrassend anders als verwacht. Goed georganiseerd en goed programma. Voldoende mogelijkheden om zelf uit eten te gaan."

  • Review van 31 augustus 2017
    SCORE: 5/5

    "Mooi land, leuke guesthouses en hotels, vriendelijke mensen, niet veel toeristen maar te warm in de zomer....."

Lees meer reviews van Taiwan »


Tibet gemiddelde score 8.0 / 10

  • Review van 3 juni 2016
    SCORE: 4/5

    "Reis zat goed in elkaar. De eerste dagen in Lhasa waren fijn om aan de hoogte te wennen. Lake Namtso is mooi, maar de overnachting is heel oncomfortabel. Alles is er duur, neem je eigen eten mee!"

Lees meer reviews van Tibet »


Transsiberië Express gemiddelde score 6.0 / 10

  • Review van 31 augustus 2017
    SCORE: 3/5

    "Nvt, geen gebruik van gemaakt"

Lees meer reviews van Transsiberië Express »


Vietnam gemiddelde score 9.6 / 10

  • Review van 12 februari 2018
    SCORE: 5/5

    "Deze reis geeft een goede indruk van het land Laos. De mooiheid, de lelijkheid, de geschiedenis, wat er interessant aan is. "

  • Review van 21 augustus 2017
    SCORE: 5/5

    "5 sterren omdat de reis compleet aan alle verwachtingen voldeed. Veel gezien, goede gids, voldoende rust, betrouwbare chauffeurs die altijd perfect op tijd waren, mooie hotels. Bovendien is Azie echt een belevenis"

  • Review van 3 juni 2016
    SCORE: 5/5

    "We hebben een prachtige reis gehad. De eerste dagen was onze koffer niet aanwezig. Niet prettig maar VNC was goed te bereiken en heeft ons geholpen. Hotels waren perfect, vooral die in Mai Chau. Fietsen in Laos was erg leuk. Goede gidsen. Wij hebben genoten van onze vakantie!"

Lees meer reviews van Vietnam »


Zuid-Korea gemiddelde score 9.0 / 10

  • Review van 20 april 2018
    SCORE: 4/5

    "Prima rondreis om het land te leren kennen "

  • Review van 6 november 2017
    SCORE: 5/5

    "Japan is een prachtig land. Heeft alles, van lekker eten tot mooi landschap tot een indrukwekkende geschiedenis. Echt de moeite waard. "

  • Review van 5 januari 2017
    SCORE: 4/5

    "De Zuid-Korea rondreis die wij via VNC boekten was prima georganiseerd en de aansluitende verlengde hotelboeking was goed geregeld. Aanvullende info over het land was waardevol."

Lees meer reviews van Zuid-Korea »