Reviews

Bhutan gemiddelde score 9.0 / 10

  • Review van 13 december 2016
    SCORE: 4/5

    "Op ons verzoek aan de gids hebben we een bezoek gebracht aan de Painting School en aan een wedstrijd boogschieten. Opnemen in het programma lijkt ons een must naast alle tempels. "

  • Review van 21 november 2016
    SCORE: 5/5

    "Bhutan is een bijzonder land dat nu nog authentiek is, maar flink op weg om te veranderen. Als je de tijd en middelen hebt, stel dan niet te lang uit. Bhutan vond ik een bijzondere 'ervaring'. Staat inmiddels op mijn top 3 van alle reizen."

Lees meer reviews van Bhutan »


Cambodja gemiddelde score 10.0 / 10

  • Review van 21 augustus 2017
    SCORE: 5/5

    "5 sterren omdat de reis compleet aan alle verwachtingen voldeed. Veel gezien, goede gids, voldoende rust, betrouwbare chauffeurs die altijd perfect op tijd waren, mooie hotels. Bovendien is Azie echt een belevenis"

  • Review van 3 juni 2016
    SCORE: 5/5

    "We hebben een prachtige reis gehad. De eerste dagen was onze koffer niet aanwezig. Niet prettig maar VNC was goed te bereiken en heeft ons geholpen. Hotels waren perfect, vooral die in Mai Chau. Fietsen in Laos was erg leuk. Goede gidsen. Wij hebben genoten van onze vakantie!"

Lees meer reviews van Cambodja »


China gemiddelde score 9.6 / 10

  • Review van 3 oktober 2017
    SCORE: 5/5

    "De hele reis hebben we de lof gezongen over *** die deze reis voor ons heeft samengesteld. "

  • Review van 16 juni 2017
    SCORE: 5/5

    "individuele reis"

  • Review van 12 juni 2017
    SCORE: 5/5

    "China is een verrassend land met grote contrasten."

Lees meer reviews van China »


India gemiddelde score 9.3 / 10

  • Review van 24 april 2017
    SCORE: 4/5

    "Sikkim wordt te mooi gebracht, de wegen zijn ongelofelijk slecht wat nergens aangegeven wordt. Pelling is niet meer dan een aantal hotels waar laat in de middag dood vermoeide toeristen arriveren na urenlang in een auto gezeten te hebben. leuke marktjes onderweg waar je lokale vruchten kan eten. Ik heb ze niet gezien! Ondanks alles hebben we een mooie reis gehad."

  • Review van 27 mei 2016
    SCORE: 5/5

    "Erg goede contacten met Joke ter Weele die onze wensen en ideeën prima wist om te zetten in een geweldige reis naar Rajasthan en Bhutan."

  • Review van 25 januari 2016
    SCORE: 5/5

    "Prima georganiseerde reis. Door opzet hadden we het gevoel dat we echt een ""eigen"" reis door India hebben gemaakt ilv een ""georgaiseerde"" rondreis"

Lees meer reviews van India »


Iran gemiddelde score 10.0 / 10

  • Review van 8 mei 2017
    SCORE: 5/5

    "Alles was prima geregeld en we hebben een onvergetelijke reis gehad in Iran"

Lees meer reviews van Iran »


Japan gemiddelde score 8.8 / 10

  • Review van 9 augustus 2017
    SCORE: 5/5

    "Een professionele persoonlijke begeleiding wordt door de organisatie geboden. Al mijn vragen zijn beantwoord en bij eventuele problemen werd er direct hulp geboden. Geweldig! "

  • Review van 7 augustus 2017
    SCORE: 5/5

    "Mooie, afwisselende reis door Japan, waarin de diversiteit van het land goed zichtbaar is geworden."

  • Review van 31 juli 2017
    SCORE: 5/5

    "Onze rondreis door Japan was een hele belevenis. Het is aan te raden om van tevoren wat Japanse kennis te hebben want op veel plaatsen kan men geen Engels praten. Ik zou niet teveel van tevoren plannen omdat door misverstanden de planning nog wel eens kan veranderen. "

Lees meer reviews van Japan »


Laos gemiddelde score 10.0 / 10

  • Review van 21 augustus 2017
    SCORE: 5/5

    "5 sterren omdat de reis compleet aan alle verwachtingen voldeed. Veel gezien, goede gids, voldoende rust, betrouwbare chauffeurs die altijd perfect op tijd waren, mooie hotels. Bovendien is Azie echt een belevenis"

  • Review van 3 juni 2016
    SCORE: 5/5

    "We hebben een prachtige reis gehad. De eerste dagen was onze koffer niet aanwezig. Niet prettig maar VNC was goed te bereiken en heeft ons geholpen. Hotels waren perfect, vooral die in Mai Chau. Fietsen in Laos was erg leuk. Goede gidsen. Wij hebben genoten van onze vakantie!"

Lees meer reviews van Laos »


Mongolië gemiddelde score 9.0 / 10

  • Review van 22 augustus 2016
    SCORE: 4/5

    "de reis is boeiend en mooi en afwisselend, maar je moet tegen wat minder comfort kunnen rondom gers, wat wij overigens geen probleem vonden"

  • Review van 26 mei 2016
    SCORE: 5/5

    "De reis was fantastisch. Alles goed geregeld. We hebben enorm geluk gehad met onze gids en chauffeur waar we nog dagelijks contact mee hebben. Gurvanbulag was het einde. Niet alleen omdat ij de twee enige gasten waren, maar ook omdat we met alle omwonenden het einde van de zomer hebben gevierd. Onvergetelijk. We zijn terug gekomen met zoveel verhalen en foto's!"

Lees meer reviews van Mongolië »


Myanmar gemiddelde score 9.0 / 10

  • Review van 29 april 2016
    SCORE: 4/5

    "bijzonder land beperkte kennis Engels is een knelpunt"

  • Review van 14 maart 2016
    SCORE: 5/5

    "Het was een prachtige reis, zeker voor herhaling vatbaar"

Lees meer reviews van Myanmar »


Nepal gemiddelde score 10.0 / 10

  • Review van 22 februari 2017
    SCORE: 5/5

    "We hebben een geweldige vakantie gehad. Complimenten aan Axis. Goede gidsen/chauffeur. 100% nakomen van afspraken met de nodige flexibiliteit, zoals aanpassen trekking naar Australian Camp! We zijn zijn gewoon super tevreden."

Lees meer reviews van Nepal »


Noord-Korea gemiddelde score 10.0 / 10

  • Review van 3 oktober 2017
    SCORE: 5/5

    "Ik heb echt genoten van mijn Vakantie. Het was allemaal goed geregeld. "

  • Review van 1 mei 2017
    SCORE: 5/5

    "Iedereen die nieuwsgierig is naar Noord-Korea kan ik een reis naar dat land aanbevelen. Ik heb in 2015 de westelijke kant van het land gezien, nu de oostelijke. Zodoende heb ik een goed beeld van het land gekregen."

Lees meer reviews van Noord-Korea »


Oezbekistan gemiddelde score 10.0 / 10

  • Review van 1 mei 2017
    SCORE: 5/5

    "o.k Wij zijn zeer tevreden."

  • Review van 12 augustus 2016
    SCORE: 5/5

    "Reis was zeer efficient georganiseerd waarbij in twee weken tijd enorm veel is gezien van het land. Veel excursies onder leiding van een uitstekende gids."

Lees meer reviews van Oezbekistan »


Sri Lanka gemiddelde score 10.0 / 10

  • Review van 21 augustus 2017
    SCORE: 5/5

    "Hele mooie reis, fijn ook dat je elke keer twee nachten in hotel slaapt. veel afwisseling in activiteiten! Leuke hotels! In nuwara eliya , ferncliff erg leuk, elke nacht een kruik in bed😀"

Lees meer reviews van Sri Lanka »


Taiwan gemiddelde score 8.7 / 10

  • Review van 3 oktober 2017
    SCORE: 5/5

    "De reis was verrassend anders als verwacht. Goed georganiseerd en goed programma. Voldoende mogelijkheden om zelf uit eten te gaan."

  • Review van 31 augustus 2017
    SCORE: 5/5

    "Mooi land, leuke guesthouses en hotels, vriendelijke mensen, niet veel toeristen maar te warm in de zomer....."

  • Review van 8 december 2016
    SCORE: 4/5

    "Heel mooi land als je houd van natuur en van diversiteit van eten. Zeer vriendelijke en behulpzame mensen."

Lees meer reviews van Taiwan »


Tibet gemiddelde score 8.0 / 10

  • Review van 3 juni 2016
    SCORE: 4/5

    "Reis zat goed in elkaar. De eerste dagen in Lhasa waren fijn om aan de hoogte te wennen. Lake Namtso is mooi, maar de overnachting is heel oncomfortabel. Alles is er duur, neem je eigen eten mee!"

Lees meer reviews van Tibet »


Transsiberië Express gemiddelde score 6.0 / 10

  • Review van 31 augustus 2017
    SCORE: 3/5

    "Nvt, geen gebruik van gemaakt"

Lees meer reviews van Transsiberië Express »


Vietnam gemiddelde score 9.5 / 10

  • Review van 21 augustus 2017
    SCORE: 5/5

    "5 sterren omdat de reis compleet aan alle verwachtingen voldeed. Veel gezien, goede gids, voldoende rust, betrouwbare chauffeurs die altijd perfect op tijd waren, mooie hotels. Bovendien is Azie echt een belevenis"

  • Review van 3 juni 2016
    SCORE: 5/5

    "We hebben een prachtige reis gehad. De eerste dagen was onze koffer niet aanwezig. Niet prettig maar VNC was goed te bereiken en heeft ons geholpen. Hotels waren perfect, vooral die in Mai Chau. Fietsen in Laos was erg leuk. Goede gidsen. Wij hebben genoten van onze vakantie!"

  • Review van 24 mei 2016
    SCORE: 5/5

    "Wij hebben gene negatieve opmerkingen, alles was zeer goed geregeld."

Lees meer reviews van Vietnam »


Zuid-Korea gemiddelde score 9.0 / 10

  • Review van 5 januari 2017
    SCORE: 4/5

    "De Zuid-Korea rondreis die wij via VNC boekten was prima georganiseerd en de aansluitende verlengde hotelboeking was goed geregeld. Aanvullende info over het land was waardevol."

  • Review van 28 oktober 2016
    SCORE: 4/5

    "We hebben de samengestelde reis heel goed gevonden en een prima reis gehad in Korea."

  • Review van 4 oktober 2016
    SCORE: 4/5

    "Een op maat gemaakte reis naar Zuid- Korea was prima georganiseerd, treintickers en hotels waren in orde en de documentatie en informatie waren nuttig en handig."

Lees meer reviews van Zuid-Korea »