Bestemming
Praktisch
De Bhutanese keuken is veelzijdig en bestaat uit rijst, vele vleessoorten, groenten en zuivelproducten. De gerechten zijn vaak sterk gekruid, zowel rode als groene pepers worden veelvuldig verwerkt in de maaltijden.
Een traditioneel gerecht is de ema datse. Dit gerecht bevat groene pepers, bereid als groente, in een kaassaus. Een ander veelvoorkomend gerecht is phak sha laphu (varkensvlees met radijs).
Indien je toch per ongeluk in een Bhutanese peper bijt, blus dit dat met een flinke hap witte rijst of suiker. Ook voor vegetariërs is er volop keuze in Bhutan.
Gratis annuleren bij vertrek vóór 1 december
Tot 6 weken voor vertrek en geldig voor IJsland en Noorwegen (m.u.v. scheepsreizen)
Bekijk reizen Meer informatieVideobellen?
Je wilt met ons videobellen. Goed idee! Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op voor een datum en tijdstip.