Liever je plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 026 3030 160 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen je tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

VNC Asia Travel hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Bhutan

Geldzaken

Terug

Het Bhutanese geld heet Ngultrum (BTN) en is net zoveel waard als de Indiase Rupee. De Ngultrum wordt verdeeld in 100 Chetrum. Papiergeld is er in 1, 2, 5, 10, 20, 50 en 100 Ngultrum. 

Geld kan gewisseld worden in de toeristenhotels van Thimphu, Paro en Phuentsholing. De Euro is inmiddels een volledig geaccepteerde munteenheid om te wisselen. Ngultrums kunnen buiten Bhutan niet ingewisseld worden. Bij binnenkomst op de luchthaven van Paro is een moneychanger, die open is als er een vliegtuig aankomt.

Op de luchthaven van Paro istevens een pinautomaat. Verder zijn in Paro, Thimphu en Bumthang pinautomaten. Maar wacht nooit met pinnen tot je zonder geld zit, want mogelijk dat een pinautomaat buiten werking is of leeg is. In de kleinere plaatsen verder naar het oosten zijn geen pinautomaten.Vergeet niet om voor vertrek je pinpas te activeren voor geldopnames buiten Europa!

Credit cards worden mondjesmaat geaccepteerd.

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Gerust op reis?

Tot 60 dagen voor vertrek gratis omboeken. Code oranje? Binnen 30 dagen voor vertrek gratis omboeken of annuleren.

Reizen bekijken Lees meer