Liever je plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 026 3030 160 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen je tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

VNC Asia Travel hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Bhutan

Infrastructuur

Terug

Vluchten komen aan in Paro. De enige luchtvaartmaatschappij die reizen naar/van Bhutan verzorgt, is Druk Air, de nationale luchtvaartmaatschappij. Bhutan verleent namelijk geen licenties aan andere landen om hier te landen. De vlucht vanaf Delhi/Kathmandu geeft het meest spectaculaire uitzicht over de Himalaya.

In Bhutan reis je per privé auto met chauffeur en gids. Dit maakt reizen door Bhutan heerlijk comfortabel. De chauffeur kent de weg op zijn duimpje en de gids kan je alles vertellen over het land en al je vragen beantwoorden. Je hoeft dus nergens over na te denken. Van te voren is er een route kort gesloten maar er is genoeg ruimte om een omweg te maken of een spontane stop te maken. Regelmatig “hooo stop” roepen voor een foto is geen enkel probleem. De Bhutanezen zijn trots op hun land en willen juist graag dat je thuis vertelt over hun prachtige land. De wegen zijn smal en niet altijd in goede staat. De gemiddelde snelheid ligt dan ook erg laag. Met name in de bergen gaat het reizen langzaam. 

 

 

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Gerust op reis?

Tot 60 dagen voor vertrek gratis omboeken. Code oranje? Binnen 30 dagen voor vertrek gratis omboeken of annuleren.

Reizen bekijken Lees meer