Liever je plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 026 3030 160 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen je tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

VNC Asia Travel hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Trekking rond het Pewameer

  • • Overnachten in lokale lodges
  • • Begeleiding van een ervaren gids
  • • Lekker actief met prachtige uitzichten
Duur 5 Dagen

Soort Individuele reizen

Prijs (vanaf) € 625

Actieve wandeling door de bergen

Nepal is het land bij uitstek om te gaan wandelen door de bergen. Trek je wandelschoenen aan en maak een actieve vierdaagse trekking onder begeleiding van een ervaren gids. Geniet van prachtige uitzichten en overnacht in berg lodges. 

Vanuit Pokhara steek je per boot het Pewa meer over om te beginnen met de vierdaagse wandeling. Bij de World Peace Pagoda heb je een prachtig uitzicht over de bergen, het Phewa-meer en de stad beneden. Via kleine wandelpaden ga je verder de bergen in. Geniet van panoramische uitzichten over de bergen en met een beetje geluk vang je een glimp op van een aap. Het hoogste punt van je trektocht is de Panchase piek op bijna 2500 meter. Vanaf hier daal je af naar de bewoonde wereld. De laatste nacht slaap je in een aangenaam resort in Pokhara om bij te komen van de wandeling en alle indrukken. 

Lees meer over deze reis Wat is inbegrepen?

Dagprogramma

Dag 1 - Via de World Peace Pagode de bergen in naar Bumdi: Vanuit je hotel in Pokhara begint de trektocht rondom het Pewa meer. Het is een flinke klim door het bos naar de World Peace Pagoda. Deze Boeddhistische stupa is één van de meer dan 80 Peace Pagodes wereldwijd. Ze zijn gebouwd, in een poging, om mensen van over de hele wereld te verenigen en wereldvrede te bevorderen. Vanaf dit uitkijkpunt heb je een prachtig uitzicht over de Annapurna's, het Phewa-meer en de stad beneden. Je gaat via kleine wandelpaden verder de bergen in. Het laatste stukje klimmen brengt je naar het dorp Bumdi, waar de Gurung en Brahmen wonen. Hier breng je de nacht door in een eenvoudige accommodatie. 
Dag 2 - Wandel door bossen en geniet van een panoramisch uitzicht op de Annapurna's: Na het ontbijt gaat het pad verder door prachtige bossen waarbij je regelmatig uitzicht heb op de Annapurna's, Lamjung, Gangapurna en Machhapuchhare (Fishtail), evenals drie toppen boven de 8000 meter: Dhaulagiri, Annapurna I en Manaslu. Natuurliefhebbers kunnen vandaag hun hart ophalen want je loopt door prachtige natuur en met een beetje geluk kun je een glimp opvangen van een aap! In Bhanjyang overnacht je in een eenvoudige lodge. 
Dag 3 - Klim naar de Panchase piek op 2509 meter en vervolgens via Bhadaure naar Australien Camp (5-6 uur): Vanochtend begint de wandeling vroeg want je gaat de zonsopgang zien op de Annapurna's vanaf Panchase piek, op 2509 meter, het hoogste punt van je trektocht. Via de andere kant van de berg daal je af naar Baudare om vervolgens door te lopen naar Australian Camp. Ook tijdens de trekking van vanmiddag blijf je prachtige uitzichten houden op de omgeving van Pokhara en de Himalaya's. 
Dag 4 - De bergen uit en weer terug naar de bewoonde wereld: Vandaag begint de wandeling met een afdaling langs de stenen trappen naar de stad Dhampus en naar Phedi. Hier kom je weer in de bewoonde wereld. Er staat een auto voor je klaar, die je naar Pokhara zal brengen.
  • Pokhara, trekking
  • Trekking in Nepal
  • Pokhara, Mt. Fishtail
  • Trekking in Nepal
  • Onderweg tijdens een trekking
Rafella Jans

Reisexpert

Liever echt maatwerk? Of vragen over deze reis?

Ben je helemaal óm en wil je meteen deze reis aanvragen? Gebruik dan onderstaande opties om jouw variant te selecteren en klik op 'Aanvragen'. Je kunt ook nog extra wensen doorgeven. Ben je toch op zoek naar 100% maatwerk (bijvoorbeeld op basis van deze reis)? Vraag dan een maatwerk offerte aan en we nemen vliegensvlug contact met je op.

Maatwerk offerte 026 3030 160
Om resultaten te zien, vul alle vier onderstaande filters in

Vol
Gegarandeerde vertrekdatum
Nog een paar plaatsen beschikbaar
Nog genoeg plaatsen beschikbaar

Heb je vragen over deze reis?

Onze reisexperts kennen íedere uithoek van hun bestemming. Nou ja, bijna dan. Neem contact met ons op en we helpen je graag.

Ik wil bellen Mail ons

Een ogenblik geduld alstublieft. De prijzen worden geladen.

Wat is inbegrepen?

Inbegrepen
• 3 overnachtingen in eenvoudige lodges
• 1 overnachting in een comfortable resort in Pokhara, inclusief ontbijt
• vierdaagse trekking door de bergen onder begeleiding van een Engels sprekende gids, inclusief alle maaltijden
• CO2 compensatie reis

Niet inbegrepen
• internationale vluchten (kunnen bijgeboekt worden)
• visum Nepal
• overige maaltijden
• verzekeringen
• overige persoonlijke uitgaven
• reserveringskosten

Wil je deze reis aanvragen?

Bel ons of bezoek deze pagina op tablet (houd hem dan horizontaal) of desktop computer om het aanvragen af te ronden.

026 3030 160

Liever je wensen per mail doorgeven?

Dat kan. Laat ons je wensen weten en we gaan voor je aan de slag.

Mailen

Gratis annuleren bij vertrek vóór 1 december

Tot 6 weken voor vertrek en geldig voor IJsland en Noorwegen (m.u.v. scheepsreizen)

Bekijk reizen Meer informatie