Liever je plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 026 3030 160 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen je tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

VNC Asia Travel hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Praktische reisinformatie

Groepsreis Uniek & Boetiek Zuid-Korea

Terug

Vluchten 
Het vliegticket zit nog niet bij de reissom inbegrepen. Hiervoor doen we je graag een voorstel. Je kunt kiezen uit vluchten met KLM of Korean Air die in de meeste gevallen een rechtstreekse verbinding heeft maar ook bieden we vluchten met andere luchtvaartmaatschappijen. Hierbij dien je 1 x over te stappen. Deze vluchten kunnen voordeliger zijn dan de non-stop vluchten van KLM of Korean Air. 

Maaltijden
Het ontbijt is elke dag inbegrepen en daarnaast zijn 3 lunches en 3 diners inbegrepen. De gids geeft je graag advies waar je de andere dagen kunt eten.

Accommodaties
In Seoul ,Busan en Jeju slaap je in goede (boetiek)hotels. In Gyeongju ervaar je de Koreaanse levensstijl en cultuur door te slapen in een Hanok, een traditioneel Koreaans huis. Ook wordt er een nacht bij de monniken geslapen bij de Golgulsa-tempel.

Minimale en maximale groepsgrootte
Er zijn minimaal 6 deelnemers nodig om de reis door te laten gaan en de groepen bestaan uit maximaal 14 deelnemers.

Afwijkende betalings- en annuleringsvoorwaarden
Als er niet voldoende deelnemers zijn om de groepsreis door te laten gaan zullen wij de reis annuleren en krijg je je geld terug. 
De aanbetaling van de reis is 25% van de reissom. Het restant bedrag moet uiterlijk 90 dagen voor vertrek volledig betaald zijn. Bij annulering binnen 90 dagen voor vertrek zijn de annuleringskosten 100%.

Overige opmerkingen
De route van de reis met vertrek op 1 oktober 2023 wordt iets aangepast. Tijdens deze reis is de DMZ gesloten op 3 oktober vanwege een nationale feestdag. Op dag 3 vertrek je naar Gyeongju (ipv op dag 4). Op dag 9 vlieg je van Jeju naar Seoul (ipv op dag 10). De DMZ wordt dan op dag 10 bezocht.

Gratis annuleren bij vertrek vóór 1 december

Tot 6 weken voor vertrek en geldig voor IJsland en Noorwegen (m.u.v. scheepsreizen)

Bekijk reizen Meer informatie