Liever je plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 026 3030 160 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen je tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

VNC Asia Travel hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Jouw bewaarde reizen

Trips

Praktische reisinformatie

Vietnam in stijl

Terug

Reis op maat aanpassen
Wij kunnen de reis op verzoek aanpassen naar jouw wensen. Graag nemen we je wensen met je door zodat we je een offerte voor een reis op maat kunnen sturen.

Beste reistijd
Vietnam kan het hele jaar door goed bereisd worden maar het is best lastig om een beste reistijd voor Vietnam aan te geven. Vietnam heeft een klimaat dat varieert van gematigd in het noorden tot tropisch in het zuiden. De meest aangename periode is van januari tot maart. In deze periode valt er weinig regen en zijn de temperaturen aangenaam: rond de 22 graden in het noorden en 30 in het zuiden. De wintermaanden zijn in de noordelijke berggebieden erg koud. Vietnam kent een regenseizoen. In het noorden is dit van maart tot en met september, en in het zuiden korter, van mei tot en met oktober. Vaak betekend dit een flinke bui aan het einde van de middag.

Visum Vietnam
Reizigers die Vietnam willen bezoeken moeten beschikken over een geldig Nederlands paspoort dat nog minimaal zes maanden geldig is na terugkomst met genoeg lege pagina’s. Ook moet je beschikken over een geldig toeristenvisum. Je dient hier zelf voor te zorgen. In de meeste gevallen volstaat een e-visum wat je voor vertrek online kunt aanvragen.

Vluchten 
Het vliegticket zit nog niet bij de reissom inbegrepen. Hiervoor doen we je graag een voorstel. Er zijn geen rechtstreekse vluchten naar Vietnam. 

Vervoer in Vietnam
Vietnam is een langgerekt land. Tijdens een reis door Vietnam zullen er dus flink wat kilometers worden afgelegd.  Tijdens een rondreis Vietnam met VNC Asia Travel worden de lange afstanden afgelegd per binnenlandse vlucht of met een (nacht) trein. Kortere afstanden worden gedaan per privé auto met chauffeur.

Gratis annuleren bij vertrek vóór 1 december

Tot 6 weken voor vertrek en geldig voor IJsland en Noorwegen (m.u.v. scheepsreizen)

Bekijk reizen Meer informatie

Videobellen?

Je wilt met ons videobellen. Goed idee! Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op voor een datum en tijdstip.