Liever je plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 026 3030 160 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen je tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

VNC Asia Travel hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Mai Chau Eco lodge

  • • Eco-vriendelijk
  • • Midden tussen de rijstvelden

Op circa 3 uur rijden van Hanoi bevindt zich de sprookjesachtige groene vallei Mai Chau. Gelegen op een privé-heuvel, tussen de rijstvelden, ligt de charmante Mai Chau Eco Lodge. Deze eco-vriendelijke accommodatie is gebouwd met lokale materialen en door lokale bewoners van de vallei. De vriendelijke dames van de Witte Tay, H’mong, Muong en Dzao heten je van harte welkom en vertellen je graag over de mogelijkheden in de omgeving.

De 43 bungalow zijn traditioneel ingericht met bamboemeubels, outdoor jungle-douche en rieten daken. De huisjes zijn geheel in stijl gebouwd van de lokale huizen op palen in de vallei. Vanaf je balkon kijk je uit over de groene rijstvelden. Lokale bewoners werken op het land. Toeristen fietsen door de rijstvelden voorbij. Geniet in de avonduren van een heerlijk Vietnamees diner, bereidt met producten uit eigen tuin. Deze authentieke accommodatie met unieke ligging is een absolute aanrader voor je verblijf in Vietnam!       

Gratis annuleren bij vertrek vóór 1 december

Tot 6 weken voor vertrek en geldig voor IJsland en Noorwegen (m.u.v. scheepsreizen)

Bekijk reizen Meer informatie

Videobellen?

Je wilt met ons videobellen. Goed idee! Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op voor een datum en tijdstip.