Liever je plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 026 3030 160 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen je tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

VNC Asia Travel hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Jouw bewaarde reizen

Trips

Dagprogramma 4 Dagen

Strandverlenging Okinawa

Terug Bekijk samenvatting

Als we aan Japan denken, denken we aan ultramoderne technologie, voortreffelijke sushi, geisha’s, de kersenbloesem en diepgewortelde tradities. Maar wist je dat Japan over talloze prachtige eilanden en stranden beschikt?

Dag 1

Accommodatie: Verblijf in een 4* hotel (LO)

Aankomst Okinawa

Er zijn binnenlandse vluchten vanuit meerdere grote Japanse steden naar Okinawa. Bij aankomst ga je op eigen gelegenheid naar je accommodatie. Veel accommodaties bieden een airport shuttle service aan.  

Net als bij ons kent het grootste gedeelte van Japan vier seizoenen, die nagenoeg gelijk lopen aan onze seizoenen. Japan behoort daardoor niet het gehele jaar tot de zonnigste plekken ter wereld, dus houdt hier rekening mee. De stranden zijn prachtig met helder water, maar deze kun je niet vergelijken met bijvoorbeeld de Seychellen of Malediven. Op Okinawa kun je wel heerlijk relaxen, proef je de meest verse sushi en sashimi en het heeft een prachtige onderwater wereld die zowel snorkelend als duikend te verkennen is. De beste periode om naar Okinawa te gaan is van juni t/m september. Houdt er wel weer rekening mee dat er in juli, augustus en september orkanen kunnen voorkomen. De temperatuur is het hele jaar rond de 20 a 25 graden.

Dag 2

Accommodatie: Verblijf in een 4* hotel (LO)

Okinawa

Dag ter vrije besteding. Relax op het strand, dompel je onder in het kristalheldere water, ga snorkelen of duiken en ontdek een prachtige onderwaterwereld. Je kunt ook een fiets huren, of een van ‘s werelds grootste aquaria bezoeken, het Churaumi aquarium, waar je de onderwaterwereld van Okinawa ziet en zelfs oog in oog komt te staan met de walvishaai. Wist je dat de sport Karate ook zijn oorsprong heeft op Okinawa?

Dag 3

Accommodatie: Verblijf in een 4* hotel (LO)

Okinawa

Dag ter vrije besteding.

Dag 4

Vertrek Okinawa

Op eigen gelegenheid reis je naar de luchthaven en reis je door naar je volgende bestemming. Einde tour.

Gratis annuleren bij vertrek vóór 1 december

Tot 6 weken voor vertrek en geldig voor IJsland en Noorwegen (m.u.v. scheepsreizen)

Bekijk reizen Meer informatie

Videobellen?

Je wilt met ons videobellen. Goed idee! Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op voor een datum en tijdstip.