Liever je plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 026 3030 160 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen je tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

VNC Asia Travel hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Jouw bewaarde reizen

Trips

Praktische reisinformatie

Familiereis Japan met huurauto

Terug

Reis op maat aanpassen
Wij kunnen de reis op verzoek aanpassen naar jouw wensen. Graag nemen we je wensen met je door zodat we je een offerte voor een reis op maat kunnen sturen.

Vluchten 
Het vliegticket zit nog niet bij de reissom inbegrepen. Hiervoor doen we je graag een voorstel. Je kunt kiezen uit vluchten met KLM die in de meeste gevallen een rechtstreekse verbinding heeft maar ook bieden we vluchten met andere luchtvaartmaatschappijen. Hierbij dien je 1 x over te stappen. Deze vluchten kunnen voordeliger zijn dan de non-stop vluchten van KLM. 

Huurauto
Een huurauto in Japan geeft je veel vrijheid. Buiten het drukke Tokyo is autorijden in Japan voor ervaren chauffeurs prima te doen. Er wordt LINKS gereden. Een internationaal rijbewijs is noodzakelijk. Bijna alle borden zijn in het Japans en in het Engels en het zeer prettige (Engelse) navigatiesysteem breng je overal. Bij het ophalen van de huurauto in Japan wordt je gevraagd naar een geldig paspoort, een geldig Internationaal Rijbewijs, een Nederlands rijbewijs en een creditcard (op naam van de hoofdbestuurder). Het kunnen tonen van deze documenten is verplicht. Het Internationale rijbewijs kun je in Nederland via ieder verkooppunt van de ANWB aanschaffen. Voor Belgen geldt dat alleen een internationaal rijbewijs niet genoeg is. Een vertaling van het internationale rijbewijs (in het Japans) is verplicht. Dit  kunnen we regelen bij onze lokale agent. Het kost ongeveer een week om dit af te geven. 

Maaltijden
Bij de meeste accommodaties is geen ontbijt inbegrepen. Tegen een toeslag kunnen we dit vooraf voor je regelen maar het kan ook eenvoudig ter plaatse geboekt worden. 

Accommodaties
De accommodaties zijn een mix van westerse hotels en Japanse minshuku's en ryokans. Een overnachting in een Minshuku of Ryokan is een bijzondere manier om het Japanse leven te ervaren. Op het moment dat je wilt gaan slapen worden de matras, de futon, en het dekbed uitgespreid in de kamer. Een Japanse accommodatie kan zowel kamers met eigen sanitaire voorzieningen hebben als gedeeld. Als je accommodatie gedeelde sanitaire voorzieningen heeft dan vermelden wij dit.

In de westerse hotels is de Japanse sfeer minder aanwezig en het interieur zakelijk en formeel. De kamers zijn vaak kleiner dan de Europese hotelkamers. Wij boeken standaard een tweepersoonskamer met aparte bedden, aangezien een tweepersoonsbed in Japan meestal een twijfelaar is van circa 140-160 centimeter. De kamers hebben altijd eigen sanitaire voorzieningen.

Gratis annuleren bij vertrek vóór 1 december

Tot 6 weken voor vertrek en geldig voor IJsland en Noorwegen (m.u.v. scheepsreizen)

Bekijk reizen Meer informatie

Videobellen?

Je wilt met ons videobellen. Goed idee! Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op voor een datum en tijdstip.