Liever je plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 026 3030 160 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen je tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

VNC Asia Travel hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Jouw bewaarde reizen

Trips

Praktische reisinformatie

De Japanse Alpen per trein en bus

Terug

Reis op maat aanpassen
Wij kunnen de reis op verzoek aanpassen naar jouw wensen. Graag nemen we je wensen met je door zodat we je een offerte voor een reis op maat kunnen sturen.

Vluchten 
Het vliegticket zit nog niet bij de reissom inbegrepen. Hiervoor doen we je graag een voorstel. Je kunt kiezen uit vluchten met KLM die in de meeste gevallen een rechtstreekse verbinding heeft maar ook bieden we vluchten met andere luchtvaartmaatschappijen. Hierbij dien je 1 x over te stappen. Deze vluchten kunnen voordeliger zijn dan de non-stop vluchten van KLM. 

Japan Railpass
Japan is een land waar bijna iedereen met het openbaar vervoer reist. Dat is ook de reden waarom de meeste van onze Japan reizen gebaseerd zijn op reizen met het openbaar vervoer. Wij verzorgen de overnachtingen en regelen daarnaast een Japan Railpass (treinpas) waarmee je het hele land kunt doorkruisen. Ideaal toch? Bij de reisbescheiden leggen we uit hoe je met het openbaar vervoer bij de accommodaties komt. En via de Japanse treinen website kun je van te voren precies bekijken hoe laat de treinen vertrekken en hoe lang ze er over doen. Wist je dat de vertragingen in seconden worden aangegeven? Dat geeft wel aan hoe goed het geregeld is in Japan.

Maaltijden
Bij de meeste accommodaties is geen ontbijt inbegrepen. Tegen een toeslag kunnen we dit vooraf voor je regelen maar het kan ook eenvoudig ter plaatse geboekt worden. 

Accommodaties
De accommodaties zijn een mix van westerse hotels en Japanse minshuku's en ryokans. Een overnachting in een Minshuku of Ryokan is een bijzondere manier om het Japanse leven te ervaren. Op het moment dat je wilt gaan slapen worden de matras, de futon, en het dekbed uitgespreid in de kamer. Een Japanse accommodatie kan zowel kamers met eigen sanitaire voorzieningen hebben als gedeeld. Als je accommodatie gedeelde sanitaire voorzieningen heeft dan vermelden wij dit.

In de westerse hotels is de Japanse sfeer minder aanwezig en het interieur zakelijk en formeel. De kamers zijn vaak kleiner dan de Europese hotelkamers. Wij boeken standaard een tweepersoonskamer met aparte bedden, aangezien een tweepersoonsbed in Japan meestal een twijfelaar is van circa 140-160 centimeter. De kamers hebben altijd eigen sanitaire voorzieningen.

Gratis annuleren bij vertrek vóór 1 december

Tot 6 weken voor vertrek en geldig voor IJsland en Noorwegen (m.u.v. scheepsreizen)

Bekijk reizen Meer informatie

Videobellen?

Je wilt met ons videobellen. Goed idee! Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op voor een datum en tijdstip.