Liever je plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 026 3030 160 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen je tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

VNC Asia Travel hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Kamakura met Nederlandssprekende gids

  • • Prive begeleiding door een nederlandssprekende lokale gids
Duur 5 Uur

Soort Excursies

Prijs (vanaf) € 220

Op pad met een Nederlandssprekende gids verken je per fiets en te voet de rijke culturele omgeving van Kamakura. Bezoek de oude samoerai-wijk, verschillende fraaie tempels en de Grote Boeddha van Kamakura. Afhankelijk van je eigen tempo en de weersomstandigheden wandel je langs zee of maak je een fietstocht naar een nabijgelegen park voor een uitzicht over Mount Fuji. 

Bijzonderheden: Deze wandel- & fietstour duurt ongeveer zes uur (inclusief pauze), uiteraard afhankelijk van je eigen tempo. Deze bijzondere excursie is geschikt voor iedereen die het rijke culturele en natuurlijke Japan in de omgeving van de werelds grootste metropool op persoonlijke wijze wil leren kennen en ervaren.

Inclusief: Prive begeleiding door een Nederlandssprekende lokale gids, elektrische fietsen, entreegelden voor jezelf en de gids, reiskosten voor jezelf en gids in Kamakura.  

Exclusief: Vervoerskosten naar Kamakura, eigen lunch (ca. 700-1200 yen pp), de lunch voor de gids hoeft niet door jou betaald te worden.

Lees meer over deze reis Wat is inbegrepen?
Om resultaten te zien, vul alle vier onderstaande filters in

Gegarandeerde vertrekdatum.

Heb je vragen over deze reis?

Onze reisexperts kennen íedere uithoek van hun bestemming. Nou ja, bijna dan. Neem contact met ons op en we helpen je graag.

Ik wil bellen Mail ons

Een ogenblik geduld alstublieft. De prijzen worden geladen.

Wil je deze reis boeken?

Bel ons of bezoek deze pagina op tablet (houd hem dan horizontaal) of desktop computer om de boeking af te ronden.

026 3030 160

Liever je wensen per mail doorgeven?

Dat kan. Laat ons je wensen weten en we gaan voor je aan de slag.

Mailen

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Gerust op reis?

Géén aanbetaling voor reizen naar Japan, Taiwan en Zuid-Korea en tot 31 dagen voor vertrek altijd gratis annuleren. Boek vóór 1 maart 2021.

Reizen bekijken Lees meer