Liever je plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 026 3030 160 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen je tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

VNC Asia Travel hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Fietstocht door de hutongs in Beijing met Nederlandssprekende gids

Duur 3 Uur

Soort Excursies

Prijs (vanaf) € 65

Deze fietstocht voert door de hutongs en langs het Tiananmen Plein. De fietstocht duurt ongeveer 3 uur, uiteraard ook afhankelijk van je eigen fietstempo. Tijdens de fietstocht krijg je in korte tijd een indruk van het leven in de hutongs. Daar rijden we overigens alleen langs, we gaan nergens naar binnen. Wel maken we ergens een korte stop voor een drankje. Een goede ‘fietsvaardigheid’ is een must bij deze tocht. Er zijn voor kinderen allerlei mogelijkheden, van kinderzitjes tot tandems.

Fietshuur en Nederlandssprekende gids zijn inbegrepen. Je gaat op eigen gelegenheid naar de fietsverhuurder, het startpunt van de fietstocht. Deze fietstocht is een join-in tour (dus geen privé-tour) waar iedereen zich op kan inschrijven.

Lees meer over deze reis Wat is inbegrepen?

Claudia Tanamal

Reisexpert

Liever echt maatwerk? Of vragen over deze reis?

Ben je helemaal óm en wil je meteen deze reis boeken? Gebruik dan onderstaande opties om jouw variant te selecteren en klik op 'Boek'. Je kunt ook nog extra wensen doorgeven. Ben je toch op zoek naar 100% maatwerk (bijvoorbeeld op basis van deze reis)? Vraag dan een maatwerk offerte aan en we nemen vliegensvlug contact met je op.

Maatwerk offerte 026 3030 160
Om resultaten te zien, vul alle vier onderstaande filters in

Gegarandeerde vertrekdatum.

Heb je vragen over deze reis?

Onze reisexperts kennen íedere uithoek van hun bestemming. Nou ja, bijna dan. Neem contact met ons op en we helpen je graag.

Ik wil bellen Mail ons

Een ogenblik geduld alstublieft. De prijzen worden geladen.

Wil je deze reis boeken?

Bel ons of bezoek deze pagina op tablet (houd hem dan horizontaal) of desktop computer om de boeking af te ronden.

026 3030 160

Liever je wensen per mail doorgeven?

Dat kan. Laat ons je wensen weten en we gaan voor je aan de slag.

Mailen

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Videobellen?

Je wilt met ons videobellen. Goed idee! Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op voor een datum en tijdstip.