Askja

Liever je plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 026 3030 160 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen je tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

VNC Asia Travel hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Angkor wat en omgeving

Duur 8 Uur

Soort Excursies

Prijs (vanaf) € 155

Vandaag moet je vroeg uit de veren want je gaat deze ochtend de zonsopgang bij de beroemde tempel Angkor Wat aanschouwen. Na de zonsopgang staat er uiteraard een uitgebreid bezoek aan de tempel op het programma. Ook bezoekt je vandaag de Banteay Srey tempel. Deze wat verder van Angkor gelegen tempel wordt gezien als één van de hoogtepunten van de klassieke Khmer architectuur. Na een bezoek aan de Kbal Spean tempel maak je een leuke stop bij het Landmijn museum. Mr. Aki Ra, een voormalig kind-soldaat probeert dmv dit museum mensen te informeren over de mijnen en de daarbij behorende geschiedenis van Cambodja. Het museum is tevens een opvang centrum voor kinderen die gewond zijn geraakt door mijnen. Een lunch is inclusief.

Lees meer over deze reis Wat is inbegrepen?

Claudia Tanamal

Reisexpert

Liever echt maatwerk? Of vragen over deze reis?

Ben je helemaal óm en wil je meteen deze reis boeken? Gebruik dan onderstaande opties om jouw variant te selecteren en klik op 'Boek'. Je kunt ook nog extra wensen doorgeven. Ben je toch op zoek naar 100% maatwerk (bijvoorbeeld op basis van deze reis)? Vraag dan een maatwerk offerte aan en we nemen vliegensvlug contact met je op.

Maatwerk offerte 026 3030 160
Om resultaten te zien, vul alle vier onderstaande filters in

Heb je vragen over deze reis?

Onze reisexperts kennen íedere uithoek van hun bestemming. Nou ja, bijna dan. Neem contact met ons op en we helpen je graag.

Ik wil bellen Mail ons

Een ogenblik geduld alstublieft. De prijzen worden geladen.

Wil je deze reis boeken?

Bel ons of bezoek deze pagina op tablet (houd hem dan horizontaal) of desktop computer om de boeking af te ronden.

026 3030 160

Liever je wensen per mail doorgeven?

Dat kan. Laat ons je wensen weten en we gaan voor je aan de slag.

Mailen

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe