Liever je plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 026 3030 160 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen je tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

VNC Asia Travel hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Jouw bewaarde reizen

Trips

Stagiair(e) Online Marketing & Content

ENTHOUSIASTE STAGIAIR(E) ONLINE MARKETING & CONTENT

Is online marketing helemaal jouw ding, word je enthousiast van het creëren van content én heb je een passie voor reizen? Dan bij je bij ons op de juiste plek!

Wij zijn vanaf september 2023 op zoek naar een online marketing & content stagiair(e). Het betreft een meewerkstage bij VNC Asia Travel & Askja Reizen waarbij je ons voornamelijk gaat helpen bij het vergroten van het organische- én betaalde zoekverkeer. Tijdens jouw stageperiode ga je onder andere aan de slag met het schrijven van (SEO) reis- en bestemmingsteksten voor onze website, het creëren van content voor onze social media kanalen en nieuwsbrief en het schrijven van inspirerende reisblogs. Daarnaast denk je mee met de optimalisatie van conversies en online advertenties, help je met het finetunen van de customer journey het uitbreiden van ons linkbuildingnetwerk en spring je af en toe bij bij andere marketingactiviteiten, zoals het organiseren van een infodag. Kortom, een hele afwisselende marketingstage in de reisbranche!

Alhoewel het een meewerkstage betreft, is er ook de mogelijkheid om 1 dag per week aan een stageopdracht te werken. In dat geval zijn wij benieuwd naar jouw ideeën! 

Wie ben jij?

  • Je volgt een hbo-opleiding in de richting van marketing en communicatie óf toerisme met een specialisatie in marketing en communicatie.
  • Je bent 4 à 5 dagen per week beschikbaar voor een periode van minimaal 4 maanden, met de mogelijkheid om 1 dag in de week aan een stageopdracht te werken. Startdatum: september of oktober 2023.
  • Je hebt een passie voor reizen en bent er het liefst de hele dag mee bezig.
  • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend en bent accuraat.
  • Je bent gemotiveerd, communicatief vaardig, creatief en vooral enthousiast.

Waarom een stage bij VNC Asia Travel & Askja Reizen?

  • Een stage bij VNC Asia Travel & Askja Reizen betekent dat je écht onderdeel uitmaakt van het team. We zijn geen groot bedrijf, maar een platte en informele organisatie waar iedereen betrokken is. En waar je gewoon jezelf kunt zijn.
  • Er is veel ruimte voor eigen inbreng en we moedigen je aan om nieuwe marketing ideeën aan te dragen.
  • Lekker veel afwisseling. Gelukkig is dat met onze bijzondere bestemmingen niet zo moeilijk. Het houdt je stage leuk en uitdagend.
  • Jij leert van ons en wij leren van jou!
  • Een stagevergoeding.

Natuurlijk spelen leuke collega’s, onze kantoorhond, vijfduizend soorten thee & fanatieke potjes tafelvoetbal ook een belangrijke rol. Verder ligt ons kantoor vlakbij station Arnhem Centraal aan het mooie Park Sonsbeek, waar wij in de pauze graag een wandeling maken.

Ben je enthousiast geworden en heb je zin om bij ons stage te komen lopen? Stuur ons dan een bericht met je CV en korte motivatie naar vacatures@vnc.nl t.a.v. Ilse Geerts. Uiteraard mag je ons ook altijd eerst even bellen als je vragen hebt. We horen graag van je!

.

Gratis annuleren bij vertrek vóór 1 december

Tot 6 weken voor vertrek en geldig voor IJsland en Noorwegen (m.u.v. scheepsreizen)

Bekijk reizen Meer informatie

Videobellen?

Je wilt met ons videobellen. Goed idee! Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op voor een datum en tijdstip.