Liever je plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 026 3030 160 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen je tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

VNC Asia Travel hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Over VNC Asia Travel

Hoe vat je Azië samen in één zin? Wat maakt dit grootste continent op aarde zo aantrekkelijk als reisbestemming? Is het de rijke geschiedenis en cultuur of de hartverwarmende gastvrijheid? Eén ding is zeker, een reis door Azië zet al je zintuigen op scherp.

Specialisten die nét even verder gaan
De reisexperts van VNC hebben met elkaar (bijna) alle landen in Azië bezocht, waardoor je profiteert van eindeloos veel persoonlijke kennis. Hierdoor is je reisvoorstel altijd uniek. Wij houden rekening met je wensen zoals budget, reistempo, mate van luxe, voorkeur voor vervoer, excursies etc.

Deskundigheid en de juiste informatie
Omdat we als geen ander begrijpen hoe belangrijk deze reis voor je is, beantwoorden we graag al je vragen. Ook zorgen wij ervoor dat je voorzien bent van de juiste praktische informatie. Onze reisexperts hebben een grote passie voor Azië, iedereen beschikt over veel persoonlijke reiservaring in dit veelzijdige continent. Wij nodigen je van harte uit hier gebruik van te maken!

Wie is VNC Asia Travel?
VNC staat voor Vriendschap Nederland-China. 40 jaar geleden was VNC een China-specialist, maar in de loop van de jaren is (bijna) heel Azië ons specialisme geworden. Het kloppend hart bestaat uit een team van gedreven reisexperts die voor de reiziger de meest passende reiservaring samenstellen.

Op reis met VNC Asia Travel
Als je reist met VNC kies je voor jarenlange ervaring en een uitgekiend aanbod individuele reizen. Na boeking ontvang je van ons een uitgebreid informatiepakket met een reisbeschrijving, achtergrondinformatie en een leuke attentie.

Op bezoek bij VNC Asia Travel
Wij adviseren je graag persoonlijk bij het samenstellen en boeken van je reis. Wil je langskomen op ons kantoor in Arnhem? Maak dan vooraf een afspraak, dan zorgen wij ervoor dat de juiste reisspecialist tijd voor je reserveert.

Verantwoord reizen
Bij VNC staat verantwoord en respectvol reizen centraal, voor zowel mens als natuur. Wij houden met de organisatie van onze reizen zoveel mogelijk rekening met de gevolgen van de reizen op het milieu, de lokale bevolking en de natuur.

Op reis buiten Azië?
Kijk eens bij onze collega's van Askja Reizen. Zij bieden groepsreizen, individuele rondreizen of reizen op maat aan naar unieke bestemmingen waar ruimte, stilte en indrukwekkende natuur centraal staat, zoals IJsland, Alaska en Antarctica.

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe