bel mij

Wilt u ons persoonlijk spreken? Vul dan hier de bestemming waar u meer over wilt weten en uw telefoonnummer in en wij bellen u terug. (Alleen beschikbaar op maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur).

Verzekeringen

Als u op reis gaat zijn een goede reis- en annuleringsverzekering onontbeerlijk. Omdat een ongeluk in een klein hoekje zit, stelt VNC Asia Travel een reisverzekering verplicht. Daarnaast is ook een goede annuleringsverzekering onmisbaar, niet alleen vooraf, maar ook tijdens de reis bij onverhoopt afbreken.

Conform de reisvoorwaarden kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden voor schade waarvoor aanspraak zou bestaan uit hoofde van een reis en/ of annuleringsverzekering. Bij verzuim verzekerd te zijn kunt u dergelijke schade niet op ons verhalen.Heeft uw zelf een doorlopende reis- of annuleringsverzekering, dan raden wij u aan goed na te controleren of u de juiste dekking heeft.Wij maken graag een vrijblijvende offerte voor een goede verzekering of geven u advies met betrekking tot uw reeds lopende reis- of annuleringsverzekering.

VNC Asia Travel heeft haar verzekeringen ondergebracht bij de Europeesche Verzekeringen. De Europeesche is de specialist in reis- en recreatieverzekeringen. Bij de Europeesche bent u uitstekend verzekerd, tegen een scherpe premie. VNC Asia Travel kent u en weet precies welke reis u heeft geboekt. Wij kunnen u advies op maat geven en helpen als u onverhoopt schade heeft.