bel mij

Wilt u ons persoonlijk spreken? Vul dan hier de bestemming waar u meer over wilt weten en uw telefoonnummer in en wij bellen u terug. (Alleen beschikbaar op maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur).

Visum-bemiddeling

Voor de meeste bestemmingen in Azië hebt u als reiziger een visum nodig. Voor al onze reizen geldt dat de visa niet zijn inbegrepen. Iedere reiziger is er zelf verantwoordelijk voor over de juiste grensdocumenten te beschikken.

Voor de visumbemiddeling werken wij samen met VisumCentrale van de gerenommeerde internationale visumdienst CIBT. Via de online module (rechts) kunt u bekijken of u voor uw reis een visum nodig heeft en kunt u de visumaanvraag gemakkelijk en zeker zelf verzorgen. De VisumCentrale beschikt over een helpdesk die u met alle vragen over uw visumaanvraag verder kan helpen. U kunt de voortgang van uw visumaanvraag online blijven volgen.

NB: de regels en prijzen voor visa kunnen opeens wijzigen en VNC Asia Travel kan op generlei wijze aansprakelijk worden gesteld voor de hier en door CIBT vermelde informatie.