bel mij

Wilt u ons persoonlijk spreken? Vul dan hier de bestemming waar u meer over wilt weten en uw telefoonnummer in en wij bellen u terug. (Alleen beschikbaar op maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur).

Informatiedagen

Maak kennis met VNC Asia Travel en met onze bijzondere bestemmingen in Azië. U bent van harte welkom in onze thuisbasis in Arnhem. Laat u inspireren voor uw volgende reis.

Er staat steeds een ander land centraal. Een van onze reisspecialisten laat u uitgebreid zien wat de bestemming te bieden heeft en vertelt over de reismogelijkheden. Ook worden steeds verrassende thema's uitgelicht. Voor en na de presentaties staan onze reisspecialisten klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Graag tot binnenkort bij ons op kantoor in Arnhem! Het bijwonen van de presentaties is helemaal gratis, de koffie staat voor u klaar. Wél verzoeken wij u vooraf in te schrijven.

We zijn gevestigd aan de Izaak Evertslaan 1 in Arnhem, naast het Sonsbeek Park en op ca. 10-15 minuten loopafstand van het Centraal Station. In de buurt zijn voldoende parkeermogelijkheden.

Ons adres is: 
Izaak Evertslaan 1
6814 JH Arnhem

Zie ook: Maak kennis met VNC Asia Travel op een reisbeurs.

Zaterdag 28 maart 2015

China, Hongkong & Taiwan

Locatie: in het VNC kantoor in Arnhem

12:00 uur: China
13:00 uur: Hongkong
14:00 uur: Taiwan

Zaterdag 11 april 2015

India, Nepal, Bhutan, Tibet & Ladakh

Locatie: in het kantoor van VNC Asia Travel en Askja Reizen in Arnhem

De presentatiedag van zaterdag 11 april van VNC Asia Travel gaat niet door. Wij helpen u graag persoonlijk met het samenstellen van uw reis, dit kan ook tijdens een afspraak op ons kantoor in Arnhem op een andere datum. 

Op zaterdag 11 april geven onze collega's van Askja Reizen wel presentaties over hun bijzondere bestemmingen. Hier kunt u zich voor opgeven via www.askja.nl/infodagen

10.00 uur: IJsland in de zomer
11.00 uur: Groenland
12.00 uur: Noorwegen in de zomer
13.00 uur: Actieve winterreizen: Lapland, Noorwegen en IJsland
14.00 uur: IJsland in de zomer

Informatiedagen
planning