bel mij

Wilt u ons persoonlijk spreken? Vul dan hier de bestemming waar u meer over wilt weten en uw telefoonnummer in en wij bellen u terug. (Alleen beschikbaar op maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur).

Informatiedagen

Maak kennis met VNC Asia Travel en met onze bijzondere bestemmingen in Azië. U bent van harte welkom in onze thuisbasis in Arnhem. Laat u inspireren voor uw volgende reis.

Er staat steeds een ander land centraal. Een van onze reisspecialisten laat u uitgebreid zien wat de bestemming te bieden heeft en vertelt over de reismogelijkheden. Ook worden steeds verrassende thema's uitgelicht. Voor en na de presentaties staan onze reisspecialisten klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Graag tot binnenkort bij ons op kantoor in Arnhem! Het bijwonen van de presentaties is helemaal gratis, de koffie staat voor u klaar. Wél verzoeken wij u vooraf in te schrijven.

We zijn gevestigd aan de Izaak Evertslaan 1 in Arnhem, naast het Sonsbeek Park en op ca. 10-15 minuten loopafstand van het Centraal Station. In de buurt zijn voldoende parkeermogelijkheden.

Ons adres is: 
Izaak Evertslaan 1
6814 JH Arnhem

De planning voor onze nieuwe presentaties en beurzen is in de maak en verschijnt binnenkort op deze pagina.

Zaterdag 10 oktober 2015

Informatiedag in Arnhem

Locatie: in het VNC kantoor in Arnhem

11.00 uur: China & Tibet
12.00 uur: Centraal Azië (Oezbekistan en Kirgizië)
14.00 uur: Japan

Zondag 13 december 2015

Informatiedag in Arnhem

Locatie: in het VNC kantoor in Arnhem

11.00 uur: Laos & Cambodja
12.00 uur: Vietnam
13.00 uur: Burma
14.00 uur: India & Sri Lanka
15.00 uur: Nepal & Bhutan

Informatiedagen
planning