Treinreizen

Een reiservaring die u nooit zult vergeten

Scroll naar beneden om meer te ontdekken
play_arrow

Dwars door Iran reizen per trein? Of met de Trans Siberië Express, de beroemdste treinreis ter wereld, door Rusland en Mongolië reizen? Onze treinreizen zijn legendarisch en uniek. Geniet van het uitzicht, ontmoet nieuwe mensen en beleef onze prachtige bestemmingen. Lees verder...

Trans Siberië Express
De Trans Siberië Express is de langste treinreis ter wereld, zeven dagen en nachten reist u door hetzelfde land. Welke route u ook kiest, elke reis is uniek. Langzaam trekt het landschap aan u voorbij terwijl de trein zicht voortbeweegt door de verschillende tijdzones in Rusland, Mongolië en China.

Toch lijkt de tijd aan boord stil te staan. Het ritme van de trein maakt zich meester van uw reis en na een dag of twee onderweg valt u in hetzelfde ritme; geheel onthaasten. Of u nu in een grote stapel boeken duikt, met de medereizigers een vodka'tje gaat drinken in het restauratierijtuig of gewoon urenlang naar buiten gaat staren naar het steeds veranderende landschap. U zult zich absoluut niet vervelen.

Ontdek Iran per trein
Deze reis per privé-trein met internationaal gezelschap dwars door Iran is een must voor elke wereldreiziger. Een ontdekkingsreis over het spoor langs 3000 jaar geschiedenis. Onderweg bezoekt u maar liefst 7 monumenten die op de UNESCO werelderfgoedlijst staan. U reist veilig en comfortabel, geniet van de mooiste bezienswaardigheden met Engelssprekende gids, en proeft van alle mogelijke lokale culinaire specialiteiten.

Inklappen