Familiereizen

Azië ontdekken met het hele gezin

Scroll naar beneden om meer te ontdekken
play_arrow

Aziatische landen zijn uitermate geschikt om te bereizen met uw (jonge) kinderen. Zo reist u in Vietnam met Nederlandssprekende gidsen door dit prachtige land. In Taiwan kunt u met een huurauto het land op eigen tempo met uw gezin verkennen. Lees verder...

Vietnam
Op pad door Vietnam met het hele gezin? Onze Nederlandssprekende gidsen nemen u graag aan de hand door dit prachtige land. Op de fiets door kleine dorpjes, te voet door de bruisende stad en per boot door de sprookjesachtige Halong baai. Het maakt uw Vietnam reis met kinderen extra comfortabel en leuk!

Japan
Met het hele gezin naar de mooiste plekjes van Japan. Japan is het land van de kimono, de geisha, serene boeddha’s en tempels, maar ook het land van de jongerenculturen als cosplay, lolita’s, pikachu en anime. Tegelijk is Japan goed georganiseerd, veilig en schoon. Een ideale en bijzondere bestemming voor het hele gezin!

Taiwan
Ontdekkingsreis per huurauto, kriskras het eiland over. Bezoek de hoogtepunten van Taiwan, maar ook onbekende juweeltjes. Door het rustige reistempo is de reis ideaal voor kinderen. Onderweg kunt u fietsen, wandelen en winkelen, maar ook zwemmen en snorkelen. Kortom, een reis voor jong en oud.

Inklappen